Προς το περιεχόμενο

FaceBook Speed Issues Dec 2020

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το καινουργιο UI του ΦΒ ειναι ομορφο, ειναι σχετικα καλυτερα "τακτοποιημένο" και προφανως γινεται για μια μετάβαση που θα εχει καποιους οπαδους αλλα και καποιους "ξεβολεμένους".

Να ξεκαθαρίσω πως η στάση μου ειναι πολυ συγκεκριμένη για αυτα τα πράγματα:

Δεν γκρινιάζω, γιατι πολύ απλα, αν μεχρι χτες δεν ειχα καν ΦΒ και μολις βγηκε, το δέχτηκα και το χρησιμοποιω, θα πει πολυ απλα, πως ειχα την δυνατοτητα να αλλαξω την ζωη μου και τις συνηθειες μου 100% ως προς το ΦΒ... Δεν γινεται λοιπον, οταν κανουν καποια αλλαγη που δεν ειναι πανω απο το 5-10%, να ειμαι αρνητικός. Πρεπει το λιγο λιγοτερο να του δώσω χρόνο.

ΟΜΩΣ!!

Εδω και κατι μερες, ανοιγοντας το ΦΒ απο chrome, firefor, opera αλλα και Edge, γινονται τα εξης:

1. ειναι ΠΟΛΥ αργο

2. μετα απο λίγο απλα κολλαει και με ρωταει αν θελω να κλεισω τη σελιδα μιας και δεν ανταποκρίνεται!

Με ενδιαφερει να λυσω το προβλημα στο Chrome. Οποια ιδεα, ειναι ευπρόσδεκτη.

Θα ευχαριστήσω εκ των υστέρων.

Δημοσ.

Δυστυχώς όπως κ στα φόρουμ τόσο και στο fb κάθε περισυ κ καλύτερα...Παρολ αυτά εχεις θέμα με κινητό/κινητό/λάπτοπ δεν είναι τόσο χαλιΑ

Δημοσ.
6 ώρες πριν, kage είπε

Δυστυχώς όπως κ στα φόρουμ τόσο και στο fb κάθε περισυ κ καλύτερα...Παρολ αυτά εχεις θέμα με κινητό/κινητό/λάπτοπ δεν είναι τόσο χαλιΑ

Φιλε Kage. 

Απο το κινητο παιζει μια χαρα, στο chrome ειναι τραγικο (σε σημειο που εφτασα να σας πρηζω εδω μεσα μπας και υπαρχει γιατρεια)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.thewindowsclub.com/chrome-incognito-mode-safe 

https://youtu.be/LvP6CJyXS6E

Τέλος καθώς είσαι στο fb πατας ctrl alt del και μετα task manager k blepeis pososta cpu ram σε όλες τις περιπτώσεις.πριν μπεις με icognito και μετα.. θα σ λέει κ ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιεί περισσότερα resources..

Αν είναι φτηνό 10ετιας pc μπορεί κ να μην το σηκώνει πια

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Οκ, θα τα δω, ευχαριστω πολυ

Οχι δεν ειναι ουτε φτηνο ουτε 10ετιας

15 ώρες πριν, kage είπε

Τέλος καθώς είσαι στο fb πατας ctrl alt del και μετα task manager k blepeis pososta cpu ram σε όλες τις περιπτώσεις.πριν μπεις με icognito και μετα.. θα σ λέει κ ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιεί περισσότερα resources..

Αν είναι φτηνό 10ετιας pc μπορεί κ να μην το σηκώνει πια

Δημοσ.

λοιπον, σε ingognito δουλευει κανονικοτατα!

μενει να βρω τι ειναι αυτο που το βαραίνει τοσο στην κανονικη χρηση! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...