Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω μια οθόνη Turbo X 27αρα 1440p (κάρτα γραφικών rx 5700xt αν είνςι χρήσιμη πληροφορία) απο το Φλεβάρη του 2020. Μέχρι τώρα λειτουργούσε μια χαρά. Σε κάποια φάση χθές ενώ έπαιζα AC Valhalla έγινε για 1 δευτερόλεπτο μαύρη η οθόνη, μετά επανήλθε μεν αλλα το PC γενικώς κολλούσε οπότε έκανα hard reboot.  Ταυτόχρονα παρατήρησα οτι η ενδεικτική λυχνία LED της οθόνης τρεμόπαιζε/ήταν πιο αδύναμη, έως εντελώς σβηστή. 

Στη συνέχεια άνοιξε κανονικά χωρίς πρόβλημα τόσο το PC όσο και η οθόνη και όσο τα λειτούργησα δεν είδα κάποιο πρόβλημα, το άφησα και κανα 40λεπτο στο Unigine Heaven  και όλα κομπλέ. Το LED λαμπάκι της οθόνης πάντως εξακολουθεί να τρεμοπαίζει/αχνοφαίνεται, ακόμα και όταν μπαίνει σε power saving mode με τον υπολογιστή κλειστό. Το πρόβλημα παραμένει και αφότου τα αποσυνέδεσα όλα τα καλώδια της οθόνης και του τροφοδοτικού της για καμιά ώρα

Είναι δυνατόν να δουλεύει γενικώς η οθόνη κανονικά ενώ το λαμπάκι LED της υπολειτουργεί? Μήπως είναι προάγγελος οτι τα φτύνει η οθόνη μου? Έχει τύχει τίποτε αντίστοιχο σε κάποιον άλλο?

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, EricTheRed είπε

Ναι στο ίδιο πολύμπριζο (APC Surge protector) που έχω και τον υπολογιστή - του άλλαξα και θέση στο πολύμπριζο μεταξύ άλλων.

δοκίμασε ξεχωριστα το καθένα και από άλλο wall socket

Δημοσ.

Καταρχήν ευχαριστώ για τη βοηθεια! Δοκίμασα την οθόνη και σε άλλη πρίζα τοίχου σε διαφορετικό δωμάτιο και το led μένει κυρίως σβηστό, σε κάποιες φάσεις ανάβει για ενα δευτερόλεπτο και ξανακλείνει - η οθόνη πάντως λειτουργεί και δείχει εικόνα κατα τα λοιπά κανονικά, και τώρα που την έχω ξανασυνδέσει στον υπολογιστή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, EricTheRed είπε

Καταρχήν ευχαριστώ για τη βοηθεια! Δοκίμασα την οθόνη και σε άλλη πρίζα τοίχου σε διαφορετικό δωμάτιο και το led μένει κυρίως σβηστό, σε κάποιες φάσεις ανάβει για ενα δευτερόλεπτο και ξανακλείνει - η οθόνη πάντως λειτουργεί και δείχει εικόνα κατα τα λοιπά κανονικά, και τώρα που την έχω ξανασυνδέσει στον υπολογιστή.

κλείσε ένα ένα τους διακόπτες από τον πίνακα, μπορεί να έχεις κάπου διαρροή ρεύματος. Εκτός αν την κάνει το ίδιο το μονιτορ την διαρροή λολ

Επεξ/σία από Sakiz105
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστω και παλι για τη συμβουλη, αυριο με το φως της ημερας θα κανω αυτο που λες με τον πινακα - υποπτευομαι πως μπορει το τροφοδοτικο της οθονης (brick ειναι) να εχει παθει κατι, μιας και βγαζει μια ελαφρια μυρωδια ζεστου ηλεκτρονικου (λολ) η ακρη του καλωδιου που μπαινει στο κουτι του τροφοδοτικου. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...