konto7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους , θα ήθελα την βοήθειας σας στο τι πρέπει να επιλέξω ... μετά από χαλασμένο panel της Samsung QE65Q7CAM μου επιστρέφουν ένα ποσο κοντά στα 2.000€ Για να αγοράσω άλλη τηλεόραση .. είμαι ανάμεσα στην https://www.skroutz.gr/s/25485569/LG-OLED65BX6LB-Smart-4K-UHD-65.html?utm_source=ios&utm_campaign=skroutz_share και την https://www.skroutz.gr/s/22642674/Samsung-QE65Q95T-Smart-4K-UHD-65.html?utm_source=ios&utm_campaign=skroutz_share.. Ήμουν πάντα των Samsung τηλεοράσεων χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο είναι η αλήθεια .. απλά τώρα δεν ξέρω εάν πρέπει να επιλέξω QLED η OLED καθώς μιλάμε για ίδια χρήματα ... σας ευχαριστω πολύ .. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2020 από konto7
konstantin79 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 χρήση (ώρες και τι βλέπεις), απόσταση, θέση και φωτισμός χώρου?
konto7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Βραδινές ώρες σε σκοτεινό δωμάτιο κατά κύριο λόγο , ταινίες , σειρές, ps4(σε λίγες μέρες ps5) και αθλητικά , απόσταση 2,5 μέτρα σε ευθεία προβολή , σε προ καραντίνας εποχές 2-3 ώρες την ημέρα , τώρα 14-15 την ημέρα μέχρι νεοτέρας Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2020 από konto7
Λύση konstantin79 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Λύση Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Νομίζω οτι από τη στιγμή που δεν βλέπεις αναλογικά σε υπερβολικό βαθμό και μπορείς να κάνεις μια υποχώρηση στο να "νταντεύεις" την τηλεόραση (κλείσιμο κάθε 4 ώρες περίπου, όχι καναλια πολυ ώρα με logo) μπορείς να πας στη OLED. Tο μαύρο είναι πολύ όμορφο και τα χρώματα το ίδιο, απλά θέλει την προσοχή της και σίγουρα την επέκταση εγγυησης για να είσαι σίγουρος για κανα burn in. Αν από την άλλη θες να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου από αυτό προχωράς την samsung. Μάλλον λίγο χειρότερη εικόνα με blooming αλλά χωρίς έγνοιες Την sony την σκέφτεσαι καθόλου? υπάρχουν οι XH95 (led) και οι A8 (oled). και οι 2 όμως χωρίς hdmi 2.1 Από sony αλλη εναλλακτική είναι η XH9096 σε 75αρα στα χρήματα σου με hdmi 2.1 Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2020 από konstantin79 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα