sonikk Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπερα σε ολους.Μια απορια εχω αν και μαλλον ειναι λιγο ρευστα τα πραγματα οσον αφορα τους ελεγχους στο δρομο απο την αστυνομια λογω των μετρων για τον κορωνοιο απ΄οτι εχω καταλαβει.Σε περιπτωση ελεγχου αν καποιος θελει να παει σε δημο αλλης περιοχης σε σουπερ μαρκετ για δικους του λογους που η αποσταση ειναι περιπου 25 χιλιομετρα απο τη μονιμη κατοικια και παντα εντος λεκανοπεδιου αττικης υπαρχει προβλημα? Υπαρχει περιπτωση να σε γραψουν γι΄αυτο το λογο? Απαγορευεται αυτο δηλαδη? Και κατι αλλο.Στο sms στο 13033 οταν βαζουμε διευθυνση πρεπει η διευθυνση που γραφουμε να ταυτιζεται με την διευθυνση που αναγραφει η αστυνομικη μας ταυτοτητα? Μπλόκα αστυνομιας σε ποιες περιοχες εντος αττικης έχετε πετύχει? Σας ευχαριστω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Διεθυνση κατοικιας δεν γραφουν πια οι αστυνομικες ταυτοτητες. Για τροφιμα νομιζω δεν θα εχεις ποροβλημα αν πεις οτι πας σε κρεοπωλειο της αρεσκειας σου αρκει να μην σε πιασουν εξω απο super market. Μπορει καποιος απο Βορεια προαστεια Αττικης να παει στην ιχθυοσκαλα για ψαρια . Τυχαιο το παραδειγμα . Μπλοκο δεν εχω πετυχει μεχρι τωρα . Παντα με sms ή βεβαιωση εγοδοτη για εργασια . Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2020 από Γιάννης Platano
The_Judas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δεν υπάρχει όριο μετακίνησης μέσα στον ίδιο νομό για να πας για τρέξιμο-φαρμακείο-σ/μ κλπ. Υπάρχει μια απλή σύσταση για να μην γίνονται μακρινές μετακινήσεις.
nvel Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 δεν υπάρχει όριο μετακίνησης εντός περιφερειακής ενότητας και όχι νομού. 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Μπορει καποιος απο Βορεια προαστεια Αττικης να παει στην ιχθυοσκαλα για ψαρια . Τυχαιο το παραδειγμα . όχι δεν μπορεί, εκτός αν υπάρχει ιχθυόσκαλα στα βπ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις