Jastonas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, σκέφτομαι να μου κάνω ένα μικρό δώρο χριστουγέννων και μου έβαλε το μικρόβιο ένας φίλος να πάρω κάρτα ήχου να δοκιμάσω διαφορά. Από ηχεία έχω τα GigaWorks T40 και ακουστικά τα HyperX Cloud II Για την onboard κάρτα ήχου έχω τα εξής στοιχεία: Realtek® ALC1150 8-Channel High Definition Audio CODEC - Supports : Jack-detection, Multi-streaming, Front Panel Jack-retasking - High quality 112 dB SNR stereo playback output (Line-out at rear) and 104 dB SNR recording input (Line-in) Audio Feature : - Absolute Pitch 192kHz/ 24-bit True BD Lossless Sound - Optical S/PDIF out port(s) at back panel - BD Audio Layer Content Protection Μια κάρτα σαν την Creative Sound Blaster Audigy FX ή την Creative Sound Blaster Play! 3 θα κάνει διαφορά, για παιχνίδια/μουσική; Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι εσω/εξωτερική. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2020 από Jastonas
teller Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Σε αυτή την κατηγορία τιμής, θα πρότεινα την Asus Xonar DX. Αν και δεν τη βλέπω πια διαθέσιμη. https://www.skroutz.gr/s/60138/Asus-Xonar-DX.html#reviews 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα