Προς το περιεχόμενο

Amazon.Uk.πακετο....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περιμενω κατι απο αμαζον αγγλιας αλλα εχει αργησει κ μου λει επικοινωνησε με "contact Royal Mail".Εχει κανεις παραλαβει απο αυτους;Παλια τα εδιναν στα ελληνικα ταχυδρομεια κ αυτοι τα πεταγαν στην εισοδο της πολυκατοικιας(τουλαχιστον αν κατι δεν ερχοταν επικοινωνουσες μαζι τους κ μπορει να επαιρνες επιστροφη).Για να επικοινωνησω με την εταιρεια που μου λει δεν εχω tracking number μονο αριθμο παραγγελιας.Τι μπορω να κανω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, JohnGTA είπε

Υπομονή.

εχεις παραλαβει απο αυτη την εταιρεια;;Δεν εννοω αμαζον αλλα royal mail

Επεξ/σία από Dannie
Δημοσ.

Λεει τιποτα αλλο η παραγγελια σου πχ registered/ air mail κλπ; Λογικα ερχεται αεροπορικως το δεμα αλλα δεν ειναι συστημενο δεν εχει tracking number ουτε προβλεψη για υπογραφη για παραλαβη signature required . Αν ειναι δεμα, δηλαδη οχι απλος φακελος που θα αφησει ο ταχυδρομος που φερνει τυους λογαριασμους:) λογικα θα σου ερθει ειδοποιητηριο απο τα ελτα για να πας να παραλαβεις απο το καταστημα. Επειδη στην Ελλαδα ομως αυτα τα ειδοποιητηρια μερικες φορες δεν παραδιδονται/χανονται/σκιζονται απο γειτονες🤪 , αν περασουν 2 μηνες (λογω συνθηκων covid, υπο κανονικες συνθηκες ενας μηνας) και δεν εχεις παραλαβει, μπορεις να κανεις μια επισκεψη στο ελτα της περιοχης σου μηπως και ειναι εκει το δεμα. Να το εντοπισουν στο συστημα δεν μπορουν τα ελτα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Ειναι καλυτερα,εχουν πιο ωραιο ονομα.

Φαντάσου να λέγονταν τα ΕΛΤΑ "Εθνική Υπηρεσία Επικοινωνιών". Συμφωνώ θα ήταν καλύτερα ονοματικά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, JohnnySilverhand είπε

Λεει τιποτα αλλο η παραγγελια σου πχ registered/ air mail κλπ; Λογικα ερχεται αεροπορικως το δεμα αλλα δεν ειναι συστημενο δεν εχει tracking number ουτε προβλεψη για υπογραφη για παραλαβη signature required . Αν ειναι δεμα, δηλαδη οχι απλος φακελος που θα αφησει ο ταχυδρομος που φερνει τυους λογαριασμους:) λογικα θα σου ερθει ειδοποιητηριο απο τα ελτα για να πας να παραλαβεις απο το καταστημα. Επειδη στην Ελλαδα ομως αυτα τα ειδοποιητηρια μερικες φορες δεν παραδιδονται/χανονται/σκιζονται απο γειτονες🤪 , αν περασουν 2 μηνες (λογω συνθηκων covid, υπο κανονικες συνθηκες ενας μηνας) και δεν εχεις παραλαβει, μπορεις να κανεις μια επισκεψη στο ελτα της περιοχης σου μηπως και ειναι εκει το δεμα. Να το εντοπισουν στο συστημα δεν μπορουν τα ελτα.

Δεν εχει tracking number.Μονο το αριθμο παραγγελιας απο αμαζον(νομιζω χαλασαν κ αυτοι).Μου γραφουν να επικοινωνησω με την αγγλικη ταχυδρομικη εταιρεια ...ΠΩΣ;;;Δωστε ενα αριθμο.Κ τηλεφωνο να παρω θα καταλαβουν απο τον αριθμο παραγγελιας αραγε;;;Παλια τα ελυνε ολα το αμαζον κ σου επεστρεφε λεφτα αν κατι δεν ερχοταν.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Dannie είπε

Δεν εχει tracking number.Μονο το αριθμο παραγγελιας απο αμαζον(νομιζω χαλασαν κ αυτοι).Μου γραφουν να επικοινωνησω με την αγγλικη ταχυδρομικη εταιρεια ...ΠΩΣ;;;Δωστε ενα αριθμο.Κ τηλεφωνο να παρω θα καταλαβουν απο τον αριθμο παραγγελιας αραγε;;;Παλια τα ελυνε ολα το αμαζον κ σου επεστρεφε λεφτα αν κατι δεν ερχοταν.

Ρε φίλε μου πληρώνεις 4€ για μεταφορικά (προφανώς και δεν πήρες AmazonPriority Shipping για να τραβάς τέτοια) και έχεις ένα παγκόσμιο ταχυδρομικό σύστημα στα όρια της παράλυσης. Τι περίμενες;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Dannie είπε

ο αριθμος παραγγελιας εχει να κανει μονο με το αμαζον δεν εχει η αγγλικη ταχυδρομικη εταιρεια αυτον τον αριθμο για να τον ψαξει. Το προιον που αγορασες ηταν Dispatched by Amazon δηλαδη σταλθηκε απο την αμαζον η απο καποιον τριτο πωλητη(καποιοι χρησιμοποιουν την αμαζον για να στελννουν τα προιοντα τους καποιοι τα στελνουν απο τις δικες τους εγκαταστασεις); Αν ειναι το τελευταιο, ισως μπορεις να επικοινωνησεις με την εταιρεια για να ρωτησεις. ημερομηνια αποστολης ποτε φαινεται; αν πληρωσες μεσω paypal δεν σου ερθει το δεμα, ψαξε πρωτα πως να ζητησεις refund απο αμαζον και αν δεν πετυχει αυτο κανεις dispute στην paypal. και για να δουμε και το big picture , αν λαβουμε υποψη τις παρουσες συνθηκες, τη συνηθη λειτουργια των ελτα και τις αλλαγες προς το χειροτερο στις υπηρεσιες τους , νομιζω οτι ηταν λαθος η αποφαση να παραγγειλεις κατι χωρις registered mail. ειδικα απο uk που γινεται χαμος στις αποστολες πριν γινει καμια  στραβη απο 1/1/2021.

• Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, JohnGTA είπε

Ρε φίλε μου πληρώνεις 4€ για μεταφορικά (προφανώς και δεν πήρες AmazonPriority Shipping για να τραβάς τέτοια) και έχεις ένα παγκόσμιο ταχυδρομικό σύστημα στα όρια της παράλυσης. Τι περίμενες;

Σου εκανα συγκριση την αμαζον παλια με τωρα.Επισης δεν ειναι 4 ευρω αλλα κοντα 10.Οπως δεν ειπα οτι περιμενα αεροπλανο να μου το φερει σπιτι....!Ερωτηση εκανα για οποιον ξερει τωρα ειρωνειες κ.τ.λ ναχαμε να λεγαμε.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Dannie είπε

Σου εκανα συγκριση την αμαζον παλια με τωρα.Επισης δεν ειναι 4 ευρω αλλα κοντα 10.Οπως δεν ειπα οτι περιμενα αεροπλανο να μου το φερει σπιτι....!Ερωτηση εκανα για οποιον ξερει τωρα ειρωνειες κ.τ.λ ναχαμε να λεγαμε.

Γενικά αν κάτι είναι επείγον το πλερω και αντίστοιχα. Αν ήθελα να παραγγείλω κάτι επείγον, έδινα +40€ μεταφορικά και στα στέλνουν με full tracking σε μια εβδομάδα από ΗΠΑ σπίτι σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ίδια περίπτωση εδώ, αγορά Amazon.co.uk, fullfilled by Amazon, Royal Air Mail η αποστολή. Από 12 Νοεμβρίου η παραγγελία. Την προηγούμενη εβδομάδα που μίλησα με Amazon, μου έκαναν refund τα μεταφορικά και μου είπαν να περιμένω μέχρι 14/12. Χθες που τους πήρα για το ίδιο θέμα, μου έκαναν full refund την παραγγελία μου (ένα ρολογάκι ήταν).

Αν τώρα φτάσει και το δέμα στο τέλος, το κρατάω τζάμπα λολ, μιας και δεν έχει tracking. Θα πάω ταχυδρομείο να ρωτήσω την άλλη εβδομάδα με το όνομα, μπορεί να είμαι τυχερός.

Επεξ/σία από Dante80
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dante80 είπε

Ίδια περίπτωση εδώ, αγορά Amazon.co.uk, fullfilled by Amazon, Royal Air Mail η αποστολή. Από 12 Νοεμβρίου η παραγγελία. Την προηγούμενη εβδομάδα που μίλησα με Amazon, μου έκαναν refund τα μεταφορικά και μου είπαν να περιμένω μέχρι 14/12. Χθες που τους πήρα για το ίδιο θέμα, μου έκαναν full refund την παραγγελία μου (ένα ρολογάκι ήταν).

Αν τώρα φτάσει και το δέμα στο τέλος, το κρατάω τζάμπα λολ, μιας και δεν έχει tracking. Θα πάω ταχυδρομείο να ρωτήσω την άλλη εβδομάδα με το όνομα, μπορεί να είμαι τυχερός.

Tσεκάρετε και τα άλλα άμαζον πάντως, ειδικά από 1/1 θα υπάρχουν πολλά θέματα με το αγγλικό και πολύ ακριβότερες τιμές λόγω import fees (ήδη σε αρκετά προϊόντα έχουν γίνει ανατιμήσεις). To ρολόι αυτό για παράδειγμα κοστίζει μαζί με τα μεταφορικά λιγότερο από 5 ευρώ ακριβότερα στο γερμανικό άμαζον.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...