Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά μια ερώτηση έχω δει 2 φορές κοπέλες πέρα από τα χέρια τους στολισμένα με βραχιόλια και δαχτυλίδια να συνδυάζουν την αλυσίδα στον αστράγαλο με δαχτυλίδι στο δεύτερο ή τρίτο δάχτυλο το οποίο αρέσει κ στη δικιά μου κ θέλει να βάλει εγώ το θεωρώ γύφτικο δεν μπορώ να καταλάβω είναι καινούργια μόδα αυτό? Η αλυσίδα στο πόδι οκ είναι ελκυστική το δαχτυλίδι από που κι ως που?

Επεξ/σία από Chrisapost2016
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Chrisapost2016 είπε

Ρε παιδιά μια ερώτηση έχω δει 2 φορές κοπέλες πέρα από τα χέρια τους στολισμένα με βραχιόλια και δαχτυλίδια να συνδυάζουν την αλυσίδα στον αστράγαλο με δαχτυλίδι στο δεύτερο ή τρίτο δάχτυλο το οποίο αρέσει κ στη δικιά μου κ θέλει να βάλει εγώ το θεωρώ γύφτικο δεν μπορώ να καταλάβω είναι καινούργια μόδα αυτό? Η αλυσίδα στο πόδι οκ είναι ελκυστική το δαχτυλίδι από που κι ως που?

Μόλις τώρα, Chrisapost2016 είπε

Είναι κάτι που το κάνουν οι λεσβίες αυτό μήπως; 

Σε ποιο πόδι θέλει να το βάλει;Παίζει ρόλο 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Σε ποιο πόδι θέλει να το βάλει;Παίζει ρόλο 

Τι σημασία έχει αν είναι δεξί ή αριστερό γενικά έχει μανια με τα στολίδια αλλά αυτό θεωρείται λίγο υπερβολικό ρωτάω απλώς αν κάποιος άλλος έχει δει κάτι παρόμοιο γιατί εγώ πρώτη φορά το βλέπω 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Chrisapost2016 είπε

Τι σημασία έχει αν είναι δεξί ή αριστερό γενικά έχει μανια με τα στολίδια αλλά αυτό θεωρείται λίγο υπερβολικό ρωτάω απλώς αν κάποιος άλλος έχει δει κάτι παρόμοιο γιατί εγώ πρώτη φορά το βλέπω 

Εσύ δεν αναρωτήθηκες αν είναι λεσβία;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Εσύ δεν αναρωτήθηκες αν είναι λεσβία;

Όχι δε μου πέρασε από το μυαλό κάτι τέτοιο φυσικά απλά αυτά έχω ακούσει ότι κάτι υποδηλώνουν αυτό τίποτα άλλο 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, lostregr123 είπε

εχεις μπλέξει μαν με τζιβιτζιλού

Δεν δείχνει κάτι τέτοιο ρε παιδιά έχει δει κάποιος άλλος κάτι παρόμοιο; Ξέρω ακούγεται κάπως αλλά ανησυχώ δεν μπορώ να καταλάβω πως της ήρθε αυτό

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...