Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή έχει κλειδώσει το νήμα των προσφορών, παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο στο τμήμα πωλήσεων μιας και κάθε μέρα είναι να παραλάβουν αλλά πάμε από μέρα σε μέρα. Χτες τάχα θα με έπαιρναν τηλέφωνο, εντέλει τους πήρα εγώ πάλι μετά από 3 ώρες και μου είπαν πως είχαν ενημέρωση πριν 2 ώρες πως θα παραλάβουν. Παίρνω σήμερα γιατί δεν έχει αλλάξει η κατάσταση και μου λένε ότι σήμερα είναι να παραλάβουν και από βδομάδα θα παραλάβω εγώ. Αυτό είναι κάτι το οποίο το ακούω τις τελευταίες 3 εβδομάδες χονδρικά. 

Δεν έκανα το νήμα για να κράξουμε μιας και είναι τραγικά τα πράγματα αλλά για να ενημερώσω όλους όσους περιμένουν τον SSD.

Επεξ/σία από Ola150
  • Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Ola150 είπε

Επειδή έχει κλειδώσει το νήμα των προσφορών, παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο στο τμήμα πωλήσεων μιας και κάθε μέρα είναι να παραλάβουν αλλά πάμε από μέρα σε μέρα. Χτες τάχα θα με έπαιρναν τηλέφωνο, εντέλει τους πήρα εγώ πάλι μετά από 3 ώρες και μου είπαν πως είχαν ενημέρωση πριν 2 ώρες πως θα παραλάβουν. Παίρνω σήμερα γιατί δεν έχει αλλάξει η κατάσταση και μου λένε ότι σήμερα είναι να παραλάβουν και από βδομάδα θα παραλάβω εγώ. Αυτό είναι κάτι το οποίο το ακούω τις τελευταίες 3 εβδομάδες χονδρικά. 

Δεν έκανα το νήμα για να κράξουμε μιας και είναι τραγικά τα πράγματα αλλά για να ενημερώσω όλους όσους περιμένουν τον SSD.

Για τον kingston 240 λες?Εχω παραγγειλει απο 29 Νοεμβρη ουτε mail ουτε τηλ απαντανε.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ramshi είπε

Για τον kingston 240 λες?Εχω παραγγειλει απο 29 Νοεμβρη ουτε mail ουτε τηλ απαντανε.

Τον SSD ADATA XPG GAMMIX S11 PRO 1TB M.2 2280 PCIE GEN3X4

Δημοσ.

Με βάση την εξέλιξη της παραγγελίας σήμερα θα είναι στο υποκατάστημα της επιλογής μου για παραλαβή.

Υποβολή παραγγελίας 29/11

Μπορώ να δω τι controller φοράει χωρίς να τον βάλω πάνω στο pc; (δεν έχει έρθει το cpu+ram ακόμα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα κι εγώ μόλις. Τον κούμπωσα και θα τρέξω το τεστ.

2262EN Μητρική ASRock Fatal1ty X370 Gaming K4

CrystalDiskMark_20201219131127.pngΕπίσης, δεν έχω βιδάκι για τον M2 οπότε έβαλα το standoff που είχε η μητρική, ελπίζω να μην έχω θέμα :P

Επεξ/σία από Ola150
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ola150 είπε

Παρέλαβα κι εγώ μόλις. Τον κούμπωσα και θα τρέξω το τεστ.

2262EN Μητρική ASRock Fatal1ty X370 Gaming K4

CrystalDiskMark_20201219131127.pngΕπίσης, δεν έχω βιδάκι για τον M2 οπότε έβαλα το standoff που είχε η μητρική, ελπίζω να μην έχω θέμα :P

Αυτό που αναζητάς "το βιδάκι" στο παρέχει η μητρική σου όταν την παραλαμβάνεις μέσα σε αυτόνομη συσκευασία δεν το έχουν οι δίσκοι...

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kormos είπε

Αυτό που αναζητάς "το βιδάκι" στο παρέχει η μητρική σου όταν την παραλαμβάνεις μέσα σε αυτόνομη συσκευασία δεν το έχουν οι δίσκοι...

Το ξέρω αλλά έχω μετακομίσει και τα κουτιά είναι στο πατρικό μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...