Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήθελα να ρωτήσω για αυτή την θερμάστρα https://www.skroutz.gr/s/96114/Kerosun-Σόμπα-Carbon-1000W-CH-900.html

αυτή τοποθετείται στο πάτωμα και χτυπάει ψηλότερα από εκεί που κοιτάει ή πρέπει να τη βάλω σε ψηλότερο σημείο ώστε να κοιτάει ακριβώς στο σώμα και όχι τα πόδια μου?

Ας πούμε αν θέλω να κάνω μπάνιο μπορώ να τη τοποθετείσω στο πάτωμα στη πόρτα του μπάνιου σκοπεύοντας στα πόδια μου ή πρέπει να τη βάλω πάνω σε πάγκο?

Επεξ/σία από aizensama24
Δημοσ.

Μην βάζετε στο μπάνιο τέτοιες θερμαστρες και συσκευές με τις αντιστάσεις σε εμφανές σημείο, είναι πολύ επικίνδυνο, το καλύτερο θερμαντικό σώμα για το μπάνιο είναι καλοριφερ λαδιού που οι αντιστάσεις είναι εγκλωβισμενες μέσα αν και εκεί αν πέσει νερό στο λάθος σημείο από τις οπές της λαμαρίνας θα έχεις πρόβλημα. Υποθέτω ότι έχεις ρελε και σωστή γείωση. Το μόνο ασφαλές είναι σε στεγνό μπάνιο να βάλεις για κάποια λεπτά το σώμα να ζεστάνει και όταν πας να ξεκινήσεις το κλείνεις και το βάζεις από την μπριζα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Μην βάζετε στο μπάνιο τέτοιες θερμαστρες και συσκευές με τις αντιστάσεις σε εμφανές σημείο, είναι πολύ επικίνδυνο, το καλύτερο θερμαντικό σώμα για το μπάνιο είναι καλοριφερ λαδιού που οι αντιστάσεις είναι εγκλωβισμενες μέσα αν και εκεί αν πέσει νερό στο λάθος σημείο από τις οπές της λαμαρίνας θα έχεις πρόβλημα. Υποθέτω ότι έχεις ρελε και σωστή γείωση. Το μόνο ασφαλές είναι σε στεγνό μπάνιο να βάλεις για κάποια λεπτά το σώμα να ζεστάνει και όταν πας να ξεκινήσεις το κλείνεις και το βάζεις από την μπριζα. 

Οχι μέσα. Αρκετά έξω από τη πόρτα του μπάνιου απλά να κοιτάει προς εμένα. Δε νομίζω το νερό να τη φτάσει εκεί πέρα και η μπρίζα είναι έξω. Εκτός αν κατάλαβα κάτι λάθος. Γίνεται και αυτό πάντως να ζεστάνει το μπάνιο και να την πάρω από εκεί.  

18 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Την βάζεις στο πάτωμα και ζεσταίνει εκεί που κοιτάει

Ναι το ερώτημα είναι όμως αν ζεσταίνει από το πάτωμα έως το ταβάνι εκεί που κοιτάει. Υποθέτω η απάντηση είναι ναι, εκτός αν υπάρχει τρόπος να αλλάζει κατεύθυνση προς τα πάνω. 

Επεξ/σία από aizensama24
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, aizensama24 είπε

Οχι μέσα. Αρκετά έξω από τη πόρτα του μπάνιου απλά να κοιτάει προς εμένα. Δε νομίζω το νερό να τη φτάσει εκεί πέρα και η μπρίζα είναι έξω. Εκτός αν κατάλαβα κάτι λάθος. Γίνεται και αυτό πάντως να ζεστάνει το μπάνιο και να την πάρω από εκεί.  

Ναι το ερώτημα είναι όμως αν ζεσταίνει από το πάτωμα έως το ταβάνι εκεί που κοιτάει. Υποθέτω η απάντηση είναι ναι, εκτός αν υπάρχει τρόπος να αλλάζει κατεύθυνση προς τα πάνω. 

Α εντάξει, δεν κατάλαβα καλά τότε. Αν είναι έξω από το δωμάτιο του μπάνιου δεν έχεις θεμα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, aizensama24 είπε

Αν είναι έξω απο το μπανιο αρα ανοιχτή η πόρτα πως θα ζεστάνει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...