Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, από 1/1 οι ταμειακές πρέπει να είναι συνδεδεμένες στο ίντερνετ για ζεύξη με τη ΓΓΠΣ (ΑΑΔΕ ή όπως αλλιώς λέγεται). Εγώ στο μαγαζί δεν έχω ίντερνετ και δεν θέλω να κάνω σύνδεση γιατί μάλλον μέσα στο '21 θα το κλείσω και γνωρίζετε ότι οι κλεφτοεταιρείες κάνουν συμβόλαια 18 ή 24 μηνών. Σκέφτηκα για κάποιο ρούτερ που να παίρνει κάρτα ίντερνετ.
Τι λέτε, υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο;
Αν όχι, ποιο ρούτερ προτείνετε (φτηνό) και με κάρτες τι παίζει;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, papresa είπε

Καλησπέρα, από 1/1 οι ταμειακές πρέπει να είναι συνδεδεμένες στο ίντερνετ για ζεύξη με τη ΓΓΠΣ (ΑΑΔΕ ή όπως αλλιώς λέγεται). Εγώ στο μαγαζί δεν έχω ίντερνετ και δεν θέλω να κάνω σύνδεση γιατί μάλλον μέσα στο '21 θα το κλείσω και γνωρίζετε ότι οι κλεφτοεταιρείες κάνουν συμβόλαια 18 ή 24 μηνών. Σκέφτηκα για κάποιο ρούτερ που να παίρνει κάρτα ίντερνετ.
Τι λέτε, υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο;
Αν όχι, ποιο ρούτερ προτείνετε (φτηνό) και με κάρτες τι παίζει;

Κλεφτοεταιρίες επειδή σε βολεύει στην παρούσα φάση το ότι θα πρέπει να κάνεις συμβόλαιο? Τι άλλο θα ακούσουμε....

Anyway, κάνε το κινητό hotspot.

Μάθε να προσαρμόζεσαι στα μέτρα...

μφχ

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Πες σε ενα συνάδελφο διπλα σου να σου δώσει του κωδικούς του wifi

WiFi ξέρω ήδη, κολλητά είναι ένα cafe αλλά πως θα το χρησιμοποιήσω;

11 λεπτά πριν, kormos είπε

Κλεφτοεταιρίες επειδή σε βολεύει στην παρούσα φάση το ότι θα πρέπει να κάνεις συμβόλαιο? Τι άλλο θα ακούσουμε....

Δεν είναι τωρινό, εγώ την τακτική της πολύμηνης δέσμευσης ποτέ μου δεν την ενέκρινα. Μάλιστα την εταιρεία στην οποία υποχρεωτικά είμαι λόγω μονοπωλιακού δικτύου κλεφτο-τάδε την ανεβάζω, κλεφτο-τάδε την κατεβάζω, μάλιστα μία φορά έτσι την αποκάλεσα και σε έναν υπάλληλο που με κάλεσε για να με "δέσει" περισότερο καιρό... Τέλος πάντων. Πες μου τι εννοείς:

16 λεπτά πριν, kormos είπε

Anyway, κάνε το κινητό hotspot.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Η συνδεση με την ταμειακή πως γίνεται;Με καλώδιο;Aσύρματα;

Με Ethernet.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Παρε ενα Repeater με ethernet συνδέσου στο wifi και εκει πανω κουμπώνεις την ταμιακη

Κωδικο εχεις παρει απο την εφορεία?

Ευχαριστώ.

Κωδικό δεν νομίζω και δεν ξέρω τι είναι, δε με ενημέρωσε ο λογιστής. Αναβάθμιση έκανα τον Οκτώβριο. Όταν βγάζει Ζ προσπαθεί να συνδεθεί με ΓΓΠΣ.

Επεξ/σία από papresa
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, papresa είπε

WiFi ξέρω ήδη, κολλητά είναι ένα cafe αλλά πως θα το χρησιμοποιήσω;

Δεν είναι τωρινό, εγώ την τακτική της πολύμηνης δέσμευσης ποτέ μου δεν την ενέκρινα. Μάλιστα την εταιρεία στην οποία υποχρεωτικά είμαι λόγω μονοπωλιακού δικτύου κλεφτο-τάδε την ανεβάζω, κλεφτο-τάδε την κατεβάζω, μάλιστα μία φορά έτσι την αποκάλεσα και σε έναν υπάλληλο που με κάλεσε για να με "δέσει" περισότερο καιρό... Τέλος πάντων. Πες μου τι εννοείς:

Κλεφτο-τάδε, κλεφτο-τάδε αλλά στην ανάγκη της είσαι και "σερφαρεις" τώρα 🙂

Στις ρυθμίσεις του κινητού σου θα βρεις την επιλογή "Προσωπικό Hotspot".

7 λεπτά πριν, papresa είπε

Με Ethernet.

Σε συνέχεια του από πάνω.... Το ενεργοποιείς και αγοράζεις μια συσκευή (όποια σ' αρέσει από αυτές) όπου έχει ασύρματη σύνδεση και υποδοχή για σύνδεση καλωδιακά.

Ασύρματα λαμβάνει από το κινητό σου, ενσυρματα θα στέλνει στη συσκευή που θες...

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kormos είπε

Ασύρματα λαμβάνει από το κινητό σου, ενσυρματα θα στέλνει στη συσκευή που θες...

Λοιπόν το βάζω στην πρίζα, παίρνει ίντερνετ από το κινητό μου και μέσω του καλωδίου δίνει στην ταμειακή. Σωστά; Άρα πρέπει πάντα να έχω κινητό κοντά στην ταμειακή; 

Λες και τα λαμόγια της Μυκόνου, του Κολωνακίου κλπ αν θέλουν να κλέψουν, τώρα δε θα μπορούν... εδώ θα είμαστε και όλο και κάτι θα ακούσουμε. Α, ρε βούρδουλας που χρειάζεται... Να τονίσω πως συμφωνώ με την νομιμότητα αλλά χωρίς παραθυράκια.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, papresa είπε

Λοιπόν το βάζω στην πρίζα, παίρνει ίντερνετ από το κινητό μου και μέσω του καλωδίου δίνει στην ταμειακή. Σωστά; Άρα πρέπει πάντα να έχω κινητό κοντά στην ταμειακή; 

Λες και τα λαμόγια της Μυκόνου, του Κολωνακίου κλπ αν θέλουν να κλέψουν, τώρα δε θα μπορούν... εδώ θα είμαστε και όλο και κάτι θα ακούσουμε. Α, ρε βούρδουλας που χρειάζεται... Να τονίσω πως συμφωνώ με την νομιμότητα αλλά χωρίς παραθυράκια.

Σχετικά ναι, όλα τα παραπάνω που έχουν αναφερθεί με την προϋπόθεση ότι δεν θα έχει μεγάλες απαιτήσεις από το δίκτυο.

Θα πρέπει όπως σου έχουν πει να μιλήσεις και με το λογιστή σου.

Δημοσ.

Καινούργιο πρόβλημα. Το repeater λέει πρέπει να είναι στην ίδια παροχή ρεύματος με αυτήν που είναι το ρούτερ μίας σύνδεσης ίντερνετ.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, papresa είπε

Καινούργιο πρόβλημα. Το repeater λέει πρέπει να είναι στην ίδια παροχή ρεύματος με αυτήν που είναι το ρούτερ μίας σύνδεσης ίντερνετ.

θα πάρεις wifi repeater και όχι power line .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...