Προς το περιεχόμενο

Τέλος το Cyberpunk 2077 από το PlayStation Store


dimakisk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Sony και CD Projekt αποφάσισαν να αποσύρουν το “πολύπαθο” Cyberpunk 2077 από το PlayStation Store μέχρι νεωτέρας με την πρώτη να δίνει στη δημοσιότητα και link για αιτήσεις επιστροφής χρημάτων.

Το “σήριαλ” του Cyberpunk 2077 καλά κρατεί. Μετά από μία εβδομάδα γεμάτη αντιδράσεις, δηλώσεις, συγγνώμες, άπειρα βίντεο στο YouTube και “κράξιμο” σε Reddit και Metacritic, η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε σήμερα το πρωί, όταν CD Projekt και Sony αποφάσισαν από κοινού να αποσύρουν το παιχνίδι από το PlayStation Store.

Αν και δε δόθηκαν στη δημοσιότητα περαιτέρω πληροφορίες, η λογική λέει ότι η Sony ήταν εκείνη που πίεσε προς αυτή την κατεύθυνση, σε μία προσπάθεια αποσυμφόρησης του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών της -που έχει να διαχειριστεί χιλιάδες (στην καλύτερη περίπτωση…) αιτήσεις επιστροφής χρημάτων. Η εταιρεία μάλιστα δημιούργησε μάλιστα και ειδική σελίδα στην οποία μπορούν να καταφεύγουν όσοι αγόρασαν το παιχνίδι από το PlayStation Store για να διεκδικήσουν επιστροφή χρημάτων.

Εν αντιθέσει με ό,τι αναφέρουν οι όροι χρήσης του PlayStation Store μάλιστα, στην εν λόγω σελίδα ξακαθαρίζεται πως:

[…] Θα ξεκινήσουμε να προσφέρουμε πλήρη επιστροφή χρημάτων σε όλους όσοι αγόρασαν το Cyberpunk 2077 από το PlayStation Store. Επιπρόσθετα, η Sony Interactive Entertainment θα αφαιρέσει το Cyberpunk 2077 από το PlayStation Store μέχρι νεωτέρας.

Μόλις επιβεβαιώσουμε ότι όντως αγοράσατε το Cyberpunk 2077 από το PlayStation Store, θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία επιστροφής των χρημάτων σας. Παρακαλούμε σημειώστε πως η ολοκλήρωσή της εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής και τον χρηματοπιστωτικό οργανισμό που έχετε επιλέξει.

image.png.97ddb1e562f07f15ad7ffc194c47e180.png

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, η μετοχή της CD Projekt στο πολωνικό χρηματιστήριο άνοιξε στα 260 ζλότι (58,48 ευρώ), 15,9% κάτω από τα 309,2 ζλότι (69,54 ευρώ) στα οποία έκλεισε χθες το απόγευμα. Θυμίζουμε ότι στις 4 Δεκεμβρίου βρισκόταν στα 443 ζλότι (99,92 ευρώ), με τη μέχρι στιγμής πτώση να αγγίζει το διόλου ευκαταφρόνητο 41,3%.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Καλά έκανε η Sony, τέτοιες συμπεριφορές δεν πρέπει να γίνονται ανεκτές. Όταν φτιαχτεί το παιχνίδι ας το βγάλουν πάλι. Να πάρουν το μάθημά τους. 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο και ειδικά σε ΑΑΑ τίτλο.Τελευταία φορά που συνέβη κάτι αντίστοιχο ήταν με το Batman: Arkham Knight με τη διαφορά ότι το game το είχε κατεβάσει από τα stores η ίδια η εταιρία παραγωγής/publisher και όχι το store από μόνο του.Το κλίμα στράβωσε με τα refunds που ανακοίνωσε η CDPR χωρίς να συνεννοηθεί με τη Sony/Microsoft πρώτα.Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν και η Microsoft το βγάλει από το store της!Κρίμα.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ασχολουμαι με video games πια αλλα επειδη χρησιμοποιω αρκετα το Twitter εριξα μια ματια στα σχολια στο ακουσμα της ειδησης. Το brainwashing και bootlicking απο καποιους ειναι πραγματικα απιστευτο. Κυριολεκτικα προσπαθουν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα ενω ταυτοχρονα οχι μονο ειναι ανιδεοι αλλα κανουν ζημια στους αλλους που δικαιως παραπονιουνται και γνωριζουν τα δικαιωματα τους ως καταναλωτες.

Μα ξερεις τι ειναι να διαβαζεις την ανακοινωση της Sony για refund και ο ηλιθιος απο κατω να λεει να μην το περνατε σε base ps4; Καμια ελπιδα ρε σεις.

  • Like 18
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κανονικά δεν θα έπρεπε τέτοια games να βγαίνουν ούτε για PS4 ούτε για PS5 ούτε για PS6. Άμα θες σωστή εμπειρία ΜΟΝΟ PC! Δεν γίνεται να λες τον εαυτό σου σοβαρό παίκτη και να ασχολείσαι με χαζοκονσόλες. Έχουμε μεγαλώσει δεν είμαστε πλέον στο δημοτικό. Πάμε και φτιάχνουμε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν χωρίς λόγο.

  • Like 3
  • Thanks 1
  • Confused 17
  • Sad 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...