ELENAKIPAP192 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΧΩ ΕΝΑ EMAIL INFO@.. ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑΔΕΧΤΩ ΤΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΜΝΜ, ΕΑΝ ΣΤΕΙΛΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΙΣΕΙ?
kormos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, ELENAKIPAP192 είπε ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΧΩ ΕΝΑ EMAIL INFO@.. ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑΔΕΧΤΩ ΤΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΜΝΜ, ΕΑΝ ΣΤΕΙΛΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΙΣΕΙ? Μπορεί να σε βοηθήσει ο διαχειριστής σας σίγουρα ώστε να κοιτάξει αν είναι γενικό το θέμα.
htaccess Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Να υποθέσω ό,τι έχεις εξαντλήσει τον μέγιστο διαθέσιμο χώρο που έχεις, προφανώς μ` ένα ticket στο support desk του web/e-mail host provider θα σου λύσει την απορία.
poulinos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 20 hours ago, ELENAKIPAP192 said: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΧΩ ΕΝΑ EMAIL INFO@.. ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑΔΕΧΤΩ ΤΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΜΝΜ, ΕΑΝ ΣΤΕΙΛΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΙΣΕΙ? α.οχι κεφαλαια.β.απο που τα λαμβανεις.γ.τι error βγαζει;δ.δοκιμασες να στελεις σε αυτο το email και παιρνεις καποιο error?
ELENAKIPAP192 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 17 ώρες πριν, htaccess είπε Να υποθέσω ό,τι έχεις εξαντλήσει τον μέγιστο διαθέσιμο χώρο που έχεις, προφανώς μ` ένα ticket στο support desk του web/e-mail host provider θα σου λύσει την απορία. ΠΩς ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ? 17 ώρες πριν, htaccess είπε Να υποθέσω ό,τι έχεις εξαντλήσει τον μέγιστο διαθέσιμο χώρο που έχεις, προφανώς μ` ένα ticket στο support desk του web/e-mail host provider θα σου λύσει την απορία. ΠΩς ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ? ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ?
htaccess Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 12 minutes ago, ELENAKIPAP192 said: ΠΩς ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ? Κάποιος σου παρέχει αυτό το email, με αυτόν πρέπει να επικοινωνήσεις, το να σου πω τα βήματα, ποια βήματα, ο λογαριασμός σου είναι σεταρισμένος σε imap, ό,τι emails βλέπεις εσύ στο outlook/thunderbird/whatever αυτά έχει και ο server, αν σου πω να τα διαγράψεις, είναι εύκολο και έλυσες το πρόβλημά σου, άλλα προφανώς δεν πρέπει, τα emails τα θέλεις, συνεπώς χρειάζεσαι backup, γι` αυτό σου προτείνω να επικοινωνήσεις με τον πάροχο, αν όχι μέσω support desk ίσως με κάποιο τηλέφωνο.
poulinos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 2 hours ago, ELENAKIPAP192 said: ΠΩς ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ? ΠΩς ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ? ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ? αν μπεις στον κοπο να διαβασεις τι γραψαμε πιο πανω
kormos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, ELENAKIPAP192 είπε ΠΩς ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ? ΠΩς ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ? ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ? Ξεκίνα να διαβάζεις από την αρχή όσα έχουν γραφτεί και όχι ότι σου γεμίζει το μάτι.... Επίσης επειδή συνεχίζεις να βγάζεις τα δικά μας μάτια, κλείσε αυτό το Caps Lock στο πληκτρολόγιό σου και μην γράφεις διαρκώς με ΚΕΦΑΛΑΙΑ! μφχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα