thetiesthatbind Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 https://www.in.gr/2020/12/17/greece/ta-dikaiomata-ton-katanaloton-kathysterisei-o-kourier-odigies-kepka/ Έχει κανείς καμία ιδέα που πρέπει να απευθυνθώ και ποια η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω για να διεκδικίσω την αποζημίωση που μου αναλογεί; Σας ευχαριστώ.
kormos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε https://www.in.gr/2020/12/17/greece/ta-dikaiomata-ton-katanaloton-kathysterisei-o-kourier-odigies-kepka/ Έχει κανείς καμία ιδέα που πρέπει να απευθυνθώ και ποια η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω για να διεκδικίσω την αποζημίωση που μου αναλογεί; Σας ευχαριστώ. Αν πάρεις αποζημίωση ενημέρωσε και εμάς, θα είναι χαρμόσυνο νέο για το τέλος του έτους 😁🙂 1 1
thetiesthatbind Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Για να παρω πρέπει να μαθω και τη διαδικασία. Εχει γινει ηδη μια καταγγελία μέσω της ΕΕΤΤ εδώ και λίγες μέρες 1
kounga Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Aυτό που κατάλαβα εγώ απο αυτα που λέει στο site του το KEΠΚΑ , οτι είναι (στην ουσία) μια ομάδα ιδιωτών δικηγόρων . Άλλωστε το γράφουν: "Διεκδικούμε αποζημιώσεις για τα ... μέλη μας" . Και για να γραφτείς μέλος, κοστίζει 25€ / χρόνο + 10€ δικαίωμα ...εγγραφής. Αν κατάλαβατε κάτι άλλο, ας το γράψετε. 1
SakafliaC Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Αν πάρουμε αποζημίωση όσοι έχουν καθυστερήσει τα δέματα που περιμένουμε αύριο πρωί βάζει λουκέτο η ACS..
StamTheMan Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Οχι κ αλλο ιδιο θεμα ρε παιδια. "Επίσης η «********» δεν ευθύνεται και στις εξής περιπτώσεις : Ανωτέρα βία, όπως αυτή ορίζεται από την ισχύουσα νομοθεσία, όπως ιδίως έκτακτα γεγονότα, που δεν οφείλονται σε πράξεις ή παραλείψεις της επιχείρησης ή των συνεργατών ή προστηθέντων της, των οποίων οι συνέπειες επηρεάζουν αρνητικά τη λειτουργία της επιχείρησης." Καλυμενες ειναι οι εταιριες,μην ψαχνετε για αποζημιωσεις. 1
poulinos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 για courier στα internet μετα το μπλα μπλα.ποσα θεματα ακομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις