Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Έχω λογαριασμό Revolut, αλλά λόγω του ότι έχω παλιά χειρόγραφη ταυτότητα θα μου κλείσουν το λογαριασμό.

Ξέρετε μήπως αν κάποια άλλη online τράπεζα δέχεται χειρόγραφη ταυτότητα;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DimitrisG10 είπε

Καλησπέρα σας.

Έχω λογαριασμό Revolut, αλλά λόγω του ότι έχω παλιά χειρόγραφη ταυτότητα θα μου κλείσουν το λογαριασμό.

Ξέρετε μήπως αν κάποια άλλη online τράπεζα δέχεται χειρόγραφη ταυτότητα;

Ευχαριστώ.

Ταυτότητα πρέπει να αλλάξεις και όχι τράπεζα.Είναι παρωχημένη και άκυρη ακόμα και για την Ελλάδα ,λογικά έχει εκδοθεί πριν το 2005.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 18/12/2020 στις 10:22 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

Ταυτότητα πρέπει να αλλάξεις και όχι τράπεζα.Είναι παρωχημένη και άκυρη ακόμα και για την Ελλάδα ,λογικά έχει εκδοθεί πριν το 2005.

Και ας είναι παρωχημένη δεν υπάρχει κανένας λόγος να προβώ στη χρονοβόρα διαδικασία αλλαγής ταυτότητας.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, DimitrisG10 είπε

Και ας είναι παρωχημένη δεν υπάρχει κανένας λόγος να προβώ στη χρονοβόρα διαδικασία αλλαγής ταυτότητας.

Νομίζεις ,και ότι είναι χρονοβόρα διαδικασία και ότι δεν υπάρχει λόγος.Αν αρχίσουν να μην στην δέχονται πουθενά;Εχει γραφτεί ήδη ότι έκανε πρόβλημα η ΕτΕ σε μέλος του φόρουμ για ανοιγμα λογαριασμού.

Τεσπα,εσύ αποφασίζεις.

Δημοσ.

Άλλαξα ταυτότητα πέρσι το καλοκαίρι, η παλιά ήταν δεκαετίας μόνο αλλά ήμουν 13 χρονών στην φωτογραφία και σε συνοριακούς και μη ελέγχους με κοιτούσαν περίεργα.

Δεν είναι καμιά σπουδαία διαδικασία, ραντεβού στο τμήμα μία συγκεκριμένη μέρα κι ώρα είχα κλείσει, με νέα φωτογραφία στο χέρι και ένα μικρό παράβολο γύρω στα τρία ευρώ. Το μόνο θέμα είναι η δήλωση της αλλαγής αριθμού ταυτότητας μετά σε τίποτα λογαριασμούς κλπ.

Δημοσ.

Άλλαξα ταυτότητα πέρυσι σε 5 λεπτά. Χρειάστηκε μόνο να δηλωθεί στην τράπεζά μου και πουθενά αλλού. Από εκεί και πέρα όμως

Σύμφωνα με τον Νόμο 3585 (ΦΕΚ 148-Α΄) που ψηφίστηκε την 5-7-2007, ο χρόνος ισχύος των δελτίων ταυτότητας των Ελλήνων πολιτών ορίζεται σε δεκαπέντε (15) έτη από την ημερομηνία έκδοσής τους (άρθρο 55, παρ. 3 εδ. α του Ν.3585/2007).

Καταργείται επομένως, η δεκαετής διάρκεια ισχύος των δελτίων ταυτότητας που προέβλεπε το άρθρο 4 του Ν.Δ. 127/1969 και ορίζεται ως υποχρεωτικός λόγος αντικατάστασης του δελτίου ταυτότητας η παρέλευση δεκαπέντε (15) και όχι δέκα (10) ετών από την ημερομηνία έκδοσής του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...