alexpen Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Παιδια, υπαρχει καποιος αλλος εδω που περιμενει κατι με Speedex στην Λαρισα. Εχω μια παραγγελια που εχει αποσταλλει στις 11/12 κι ακομα δεν εμφανιζεται καν στο σαιτ. Εχετε παρομοια εμπειρια? Γενικα, εχετε παραλαβει τιποτα με speedex τελευταια?
StamTheMan Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 51 λεπτά πριν, alexpen είπε Παιδια, υπαρχει καποιος αλλος εδω που περιμενει κατι με Speedex στην Λαρισα. Εχω μια παραγγελια που εχει αποσταλλει στις 11/12 κι ακομα δεν εμφανιζεται καν στο σαιτ. Εχετε παρομοια εμπειρια? Γενικα, εχετε παραλαβει τιποτα με speedex τελευταια? Πρωτη μερα στον πλανητη μαν; Ολοι εχουμε καθυστερησεις,απο 3 μερες εως οσο,υπαρχει τεραστιο προβλημα σε ολο τον πλανητη αυτη τη στιγμη,οχι μονο στην Ελλαδα. 1
alexpen Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε Πρωτη μερα στον πλανητη μαν; Ολοι εχουμε καθυστερησεις,απο 3 μερες εως οσο,υπαρχει τεραστιο προβλημα σε ολο τον πλανητη αυτη τη στιγμη,οχι μονο στην Ελλαδα. Man? Οχι. Προφανως. Ειπα να ρωτησω για να εκτιμησω χρονους αναλογα με παρομοιες αποστολες/καταστασεις. Εχεις καποια αναλογη εμπειρια?
StamTheMan Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, alexpen είπε Man? Οχι. Προφανως. Ειπα να ρωτησω για να εκτιμησω χρονους αναλογα με παρομοιες αποστολες/καταστασεις. Εχεις καποια αναλογη εμπειρια? woman? ξερω γω,εκφραση ειναι,μη σκαλωνεις. Ολοι εχουμε αναλογες εμπειριες,εχει γινει χαμος σε αυτη την καραντινα. Και στην προηγουμενη καραντινα εγινε χαμος,αλλα τωρα ειχαμε και black friday ,συν τα δωρα,τα λαμπακια και τα στολιδια. Σκεψου οτι το jumbo εκλεισε το eshop του,επειδη δεν προλαβαιναν να διαχειριστουν τις παραγγελιες. Αλιμονο σε εμας που προσπαθουμε να κανουμε τη δουλεια μας. Δε θα βρεις παρομοιο θεμα στο φορουμ,γιατι καποιος ανοιγει ενα καθε μερα,λενε ολοι τα ιδια,κλαιγονται,βριζουν τις εταιριες,και τελικα κλειδωνει το θεμα.
alexpen Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Καταλαβα. Οχι, δεν ειναι για να βρισω. Απλα να εκτιμησω οπως προειπα, γιατι και στην δικη μου περιπτωση περι δουλειας προκειται. Δεν μπορω να κανω κατι απο το να περιμενω εξ' αλλου. 1
poulinos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 καθε μερα ενα θεμα για courier και καθυστερησεις.μα καθε μερα.καλη υπομονη οπως ολοι μας 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις