Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Αν κάποιος είναι εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα και θέλει ταυτόχρονα να παρέχει υπηρεσίες για έξτρα εισόδημα (ταξεος 200-350 € τον μήνα )θα πρέπει να ανοίξει μπλοκάκι .

πως φορολογείτε ;

εχω ψάξει αλλά δεν έχω βγαλει άκρη

Δημοσ.

για υπηρεσιες δεν σε συμφερει. η φορολογηση ειναι μεγαλη και μαζι με τα φεσια, τις καθυστερησεις, τα υλικα που θα εχεις προπληρωσει και οτι αλλο φανταστεις θα μπαινεις μεσα. 

Δημοσ.

συγγνωμη δε καταλαβαινω το "δε σε συμφερει". προφανως το πιο συμφερον ειναι τα μαυρα για καποιον, αλλα αν δε μπορει να κανει τις δουλειες παρα μονο με τιμολογηση, φυσικα και συμφερει. σημερα τα πραγματα ειναι πιο ευνοικα. οι κλιμακες της ατομικης επιχειρησης ξεκινανε απο την αρχη ασχετα με το εισοδημα σου απο την κυρια απασχοληση και πας με το 9% μεχρι 10.000€, και εχεις και απαλλαγη στην ασφαλιση λογω ασφαλισης απο αλλο εργοδοτη. τα πρωτα 5 χρονια νομιζω δε πληρωνεις και τελος επιτηδευματος (το οποιο ειναι μια 650ρα περιπου για ατομικη...)

η διαδικασια ειναι λιγο μεγαλη, μπορεις να την κανεις και χωρις λογιστη αλλα θελει κοπο.

Δημοσ.
3 hours ago, naftakiTh said:

Καλησπερα,

Αν κάποιος είναι εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα και θέλει ταυτόχρονα να παρέχει υπηρεσίες για έξτρα εισόδημα (ταξεος 200-350 € τον μήνα )θα πρέπει να ανοίξει μπλοκάκι .

πως φορολογείτε ;

εχω ψάξει αλλά δεν έχω βγαλει άκρη

Γιατι δεν ρωτας τον λογιστη σου; Εδω θα ακουσεις διαφορα και θα μπερδευτεις χειροτερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...