Προς το περιεχόμενο

Redmi Note 8 Pro vs Redmi Note 9 Pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 κινητά.

Yπερτερεί κάπου το 9 Pro σε σχέση με το 8 Pro ή καλύτερα να πάω στο αξιόπιστο 8 Pro?

Επίσης με προβληματίζει το γεγονός ότι το 8 Pro φοράει mediatek ενώ το 9 Pro Snapdragon. Υπάρχει διαφορά?

Δημοσ.

Υπαρχει καποια πληροφορια οτι το 9 pro δεν ειναι αξιοπιστο ? Το 9 pro το πηρα για την μανα μου. Μια χαρα κινητο , λιγο γομαρι ελεω 6.67 ιντσων. Απο την αλλη η οθονη ειναι μεγαλη και χορταστικη. Κανενα προβλημα μεχρι τωρα.

Εδω βλεπω οτι ο snapdragon ειναι καλυτερος του helio. Επισης με snapdragon εισαι πιο σιγουρος οτι θα βρεις gcam που θα δουλευει αν ασχοληθεις με αυτο το αθλημα , οπως επισης και καλυτερη διαχειριση ενεργειας ( διαρκεια μπαταριας ).
Επισης , το 9 pro , εχει μεγαλυτερη μπαταρια και γρηγοροτερη φορτιση. Μια φορα που ημουν παρων σε φορτιση του 9 pro , φορτισε απο 15% στο 100% σε λιγοτερο απο ωρα.. αντε βαρια να ηταν μια ωρα...
Στα υπολοιπα λιγο μικροτερη οθονη το 8 pro αλλα πιο φωτεινη , λιγο καλυτερες macro/depth καμερες το 9 pro. Δεν βλεπω αλλες σημαντικες διαφορες...

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Ως αξιοπιστία αναφερόμουν κυρίως στον αριθμό πωλήσεων του 8 pro καθώς το 9 pro είναι πιο σύγχρονο μοντέλο, χωρίς αυτό να σημαίνει και κάτι.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mech35 είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση. Ως αξιοπιστία αναφερόμουν κυρίως στον αριθμό πωλήσεων του 8 pro καθώς το 9 pro είναι πιο σύγχρονο μοντέλο, χωρίς αυτό να σημαίνει και κάτι.

Ε ενταξει δεν ειναι σωστη συγκριση μιας και δεν εχουν τον ιδιο χρονο ζωης στην αγορα. Παντως τις φορες που δουλεψα το κινητο , μια χαρα μου φανηκε. Μεγαλο κινητο , παει νερακι , δεν λαγκαρει , δεν υπαρχουν διαφημισεις που ακουω στο miui , το οποιο ειναι πληρες απο ρυθμισεις και επιλογες. Μεγαλη οθονη χορταστικη και μπαταρια τερας. Με την χρηση που κανει η μανα μου ( surfing , βιντεοκλησεις , ελεγχος emails , κατα βαση ) , την βγαζει 3-4 μερες. Εχει παθει σοκ μιας και προερχεται απο iphone SE 1st generation που εχει μπαταρια 1600κατι και με το ios 14.2 και τις μαλακιες που κανει η apple , φορτιζε 3 φορες την μερα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...