Ibanezakias Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 27 λεπτά πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε Κοίτα λίγο. Επειδή έχω φάει αρκετές μετακομίσεις στην μάπα πχ για υψηλά κοινόχρηστα, για ψηλό ενοίκιο που κάποια στιγμή δεν μπορούσα να το πληρώσω,και πήγα και στην τελευταία μετακόμιση να αρπαχτώ με τον ίδιοκτήτη ( γιατί μεναμε ενα χρόνο και επειδή αυτος γύρισε από Αθήνα γιατί βρήκε δουλειά στον Πύργο) , ελειψα 14 ολόκληρες μέρες από την δουλειά στην ΑΘήνα για να κατέβω κάτω να κάνω την μετακόμιση. Μεγάλη ταλαιπωρία. Θα μπορούσα να του πω οτι δεν γίνεται γιατι εχω και 2 μικρα παιδιά και εγώ δουλευω Αθήνα και να το κάνουμε το καλοκαιρι. Αλλά..εχει και αυτός ενα μικρό παιδι οπότε είπα εντάξει, δεν πειράζει Το θέμα ειναι οτι θα κοιτάξεις το οτι εχεις παιδιά. Δεν ειναι μόνο τα χρήματα που θα χαλάσεις αλλά το γεγονός οτι ειναι χειμώνας και εχεις 2 μικρά παιδιά. Αν σου αρνηθεί πες της οτι χρειαζεσαι πχ 2 μήνες να βρεις νεο σπιτι. Δεν ξέρω αν εχει δικαιωμα να σε διώξει και σε πόσο καιρό αλλά εσυ συνέχισε να της βάζεις το ενοίκιο Ειναι ρε φουστη μου δυσκολες οι καταστασεις και κάποιοι θέλουν μόνο να μπαίνει το ρευστό στην τσέπη τους , αδιαφορώντας αν ο άλλος εχει δυσκολιες, οικογενεια, παιδιά η αν θα χαλασει 1 και 2 χιλιάρικα για να μετακομίσει Ευχομαι να πάνε όλα καλα Αυτό που λες εμένα τα παιδιά με ενδιαφέρουν ότι θα είναι πολύ δύσκολο για αυτά αν ήμουν μόνος μου με την γυναίκα μου ούτε που θα με ενδιέφερε.τωρα κάθομαι σε αναμμενα κάρβουνα και το σκέφτομαι συνέχεια .και δυστηχως κανένας δεν καταλαβαίνει τίποτα 1
StamTheMan Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Τρια χρονια ειναι τα συμβόλαια, οποτε καλα εισαι. Πες της βεβαια για τέσσερα αλλα δεν νομιζω οτι θα δεχτει Σβηστο καλυτερα αυτο. 3 χρονια ειναι το πρωτο συμβολαιο και μετα παει οπως κανονισεις. Αυτος ειναι ηδη 7. 5 ώρες πριν, Ibanezakias είπε της πρότεινα να πάμε 370 Εσκαψες το λακο σου. Απο 300 πηγες απευθειας 370;
Ibanezakias Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Σβηστο καλυτερα αυτο. 3 χρονια ειναι το πρωτο συμβολαιο και μετα παει οπως κανονισεις. Αυτος ειναι ηδη 7. Εσκαψες το λακο σου. Απο 300 πηγες απευθειας 370; Δεν θα με άφηνε με λιγότερα .τόσο το ήθελε εξαρχής .και πάλι με τις τιμές που υπάρχουν ?για το ίδιο σπίτι ζητάνε 450 .ναι ήταν μεγάλη η αύξηση το θέμα είναι να μπορέσω να το κάνω για περισσότερα χρόνια
StamTheMan Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 39 λεπτά πριν, Ibanezakias είπε Δεν θα με άφηνε με λιγότερα .τόσο το ήθελε εξαρχής .και πάλι με τις τιμές που υπάρχουν ?για το ίδιο σπίτι ζητάνε 450 .ναι ήταν μεγάλη η αύξηση το θέμα είναι να μπορέσω να το κάνω για περισσότερα χρόνια Μπορεις να της πεις να το κανεις 350 και να της δωσεις 3 ενοικια μπροστα,αφου οπως ειπες γλυκαινεται απο το χρημα. Πρεπει ομως να ειναι πολυ σιχαμενη,ετσι οπως αλλαξε σταση και σου ειπε να ξεχασεις οτι κουβεντα ειπατε. Τη φανταζομαι σαν το σκρουτζ,με δολλαρια ( η ευρω ) στα ματια. 1
MTX Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 κάτσε ρε αδερφέ τέτοιες εποχές πας και προτείνεις τέτοια αύξηση . περνάμε τον χειρότερο χρόνο τις τελευταία δεκαετίας . εγώ ήδη ζήτησα μείωση και μου έκοψε 20 ευρώ , ναι πες τις ένταξη θα φύγω μόλις βρω σπίτι , και τραβα την κάνα εξάμηνο θα δεις που θα αλλάξει γνώμη , μπλόφαρε και λιγο μην είσαι θύμα και ψαρώνεις , από μάρτιο και μετά θα πέσει μεγάλη πεινα θα πέσουνε και τα ενοίκια αναγκαστικά , ποιος ηλίθιος ιδιοκτητης θα αφήσει έναν συνεπή ενοικιαστή που 7 χρονια είναι κύριος , αυτά να τις τονίσεις , θα κανεις με άλλον πες τις νέο συμβόλαιο με περισσότερα λεφτά , θα τα πάρεις όμως ?
StamTheMan Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, MTX είπε ποιος ηλίθιος ιδιοκτητης θα αφήσει έναν συνεπή ενοικιαστή που 7 χρονια είναι κύριος Σωστος και εσυ,αλλα πολλοι λειτουργουν εντελως παραλογα. Ειδικα οι μεγαλυτεροι,τα χανουν ευκολα. Ημουν σε ενα σπιτι καμια δεκαρια χρονια,τα 7 ηταν ολα αψογα απο μερους μου,τις ψηλοζημιες τις εφτιαχνα μονος μου,και τα ενοικια στην ωρα τους. Στον 8ο χρονο,λογω ανεργιας,ειχα μεινει πισω 2-3 ενοικια,αλλα οταν επιανα λεφτα της τα εδινα μαζεμενα. 2 φορες της ειχα δωσει απο 3 ενοικια και ειχα καθαρισει,και μετα οταν της χρωστουσα παλι 2 μηνες,στα τηλεφωνα μου ελεγε " πας να μου φας τα λεφτα μου",ξεχνουσε οτι ειχε παρει 2x3 μαζεμενα τον ιδιο χρονο. Της εξηγουσα ομορφα και ωραια,οτι αν ηταν να τη μπιστολιασω,θα το εκανα οταν χρωστουσα 3 ενοικια,δε θα της τα εδινα μαζεμενα 2 φορες. Καποια στιγμη την τσιτωσε ο ανηψιος της ενω λειτουργουσαμε καλα,μου ειπαν να φυγω στο μηνα πανω,τα σπασαμε και φαγαν και το μπιστολι τους τελικα οταν πηγε απο τη δουλεια μου το κωλοπαιδο να με απειλησει.
Ibanezakias Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, MTX είπε κάτσε ρε αδερφέ τέτοιες εποχές πας και προτείνεις τέτοια αύξηση . περνάμε τον χειρότερο χρόνο τις τελευταία δεκαετίας . εγώ ήδη ζήτησα μείωση και μου έκοψε 20 ευρώ , ναι πες τις ένταξη θα φύγω μόλις βρω σπίτι , και τραβα την κάνα εξάμηνο θα δεις που θα αλλάξει γνώμη , μπλόφαρε και λιγο μην είσαι θύμα και ψαρώνεις , από μάρτιο και μετά θα πέσει μεγάλη πεινα θα πέσουνε και τα ενοίκια αναγκαστικά , ποιος ηλίθιος ιδιοκτητης θα αφήσει έναν συνεπή ενοικιαστή που 7 χρονια είναι κύριος , αυτά να τις τονίσεις , θα κανεις με άλλον πες τις νέο συμβόλαιο με περισσότερα λεφτά , θα τα πάρεις όμως ? Γιατί νομίζεις οτι καταλαβαίνουν η ότι τους νοιάζει πως περνάς εσύ.αυτη έχει καταλάβει ότι έχω σταθερή δουλειά μέσα στην κρίση της έβαλαν και λόγια οι κόρες της ότι ολοι τα νοικιάζουν τρέλα πόσα είναι και σε καλό σημείο το σπίτι και μου το πέταξε.ημουν σίγουρος ότι θα μου έκανε κουβέντα για αύξηση και θα την πήγαινα σιγά σιγά όμως δεν περίμενα να με πάρει τρεις μήνες πριν και να μου πει να αδειάσω το σπίτι.και όπως είπα και πριν αν ήμουν εγώ και η γυναίκα μου θα της μιλούσα αλλιώς όμως έχω δύο παιδιά και το ένα είναι βρέφος 2 ώρες πριν, StamTheMan είπε Σωστος και εσυ,αλλα πολλοι λειτουργουν εντελως παραλογα. Ειδικα οι μεγαλυτεροι,τα χανουν ευκολα. Ημουν σε ενα σπιτι καμια δεκαρια χρονια,τα 7 ηταν ολα αψογα απο μερους μου,τις ψηλοζημιες τις εφτιαχνα μονος μου,και τα ενοικια στην ωρα τους. Στον 8ο χρονο,λογω ανεργιας,ειχα μεινει πισω 2-3 ενοικια,αλλα οταν επιανα λεφτα της τα εδινα μαζεμενα. 2 φορες της ειχα δωσει απο 3 ενοικια και ειχα καθαρισει,και μετα οταν της χρωστουσα παλι 2 μηνες,στα τηλεφωνα μου ελεγε " πας να μου φας τα λεφτα μου",ξεχνουσε οτι ειχε παρει 2x3 μαζεμενα τον ιδιο χρονο. Της εξηγουσα ομορφα και ωραια,οτι αν ηταν να τη μπιστολιασω,θα το εκανα οταν χρωστουσα 3 ενοικια,δε θα της τα εδινα μαζεμενα 2 φορες. Καποια στιγμη την τσιτωσε ο ανηψιος της ενω λειτουργουσαμε καλα,μου ειπαν να φυγω στο μηνα πανω,τα σπασαμε και φαγαν και το μπιστολι τους τελικα οταν πηγε απο τη δουλεια μου το κωλοπαιδο να με απειλησει. Και εγώ πιστεύω ότι την τσιτωσε η μία της κόρη από τότε που ήρθε στον τέταρτο ενώ στην αρχή ήταν φιλική και έλεγε μια καλημέρα μετά έγινε πολύ ψυχρή απότομα όπως και αυτή 1 ώρα πριν, sonikk είπε Ibanezakias μηπως εχεις πεσει σε ιδιοκτητρια με το ονομα θεανω ή ελενη ?απλα τυχαια ρωταω.μου θυμιζει μια περιπτωση που αντιδρουσε η ιδιοκτητρια με ακριβως τον ιδιο τροπο. εφυγα τρεχοντας.τραγικη περιπτωση.ασε!! θα σου προτεινα να κατσεις οσο μπορεις μεχρι να βρεις κατι αλλο διαφορετικα θα σου δημιουργει συνεχως προβληματα.δεν αξιζει τον κοπο! Όχι δεν την λένε έτσι αν και μην νομίζεις είτε Θεανώ είτε Ελένη είτε Βάσω είναι άρρωστοι με το χρήμα αυτοί .4 πολυκατοικίες έχει και είναι ποιο μίζερη και από τον τελευταίο .το καλό είναι ότι δεν με ενοχλεί τα λεφτα μπαίνουν στην τράπεζα και δεν με ενοχλεί ούτε φυσικά ασχολείται με ζημιές στο σπίτι αν θες φτιάξτο μου λέει 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Ibanezakias είπε Όχι δεν την λένε έτσι αν και μην νομίζεις είτε Θεανώ είτε Ελένη είτε Βάσω είναι άρρωστοι με το χρήμα αυτοί .4 πολυκατοικίες έχει και είναι ποιο μίζερη και από τον τελευταίο .το καλό είναι ότι δεν με ενοχλεί τα λεφτα μπαίνουν στην τράπεζα και δεν με ενοχλεί ούτε φυσικά ασχολείται με ζημιές στο σπίτι αν θες φτιάξτο μου λέει και πάλι καλα να λες. ειμαι θεσσαλονικη με 380 ευρώ ενοίκιο σε 35τμ γκαρσονιέρα και τον βλέπω κάθε μερα απέξω από την πόρτα. Μια για να παρει ρευμα απο εμενα για διπλανο σπιτι που το φτιαχνει και θελει να το νοικιασει, μια για να φτιαξει κατι που χαλασε στο σπιτι λογω υγρασιας σε ενα μικρο σημειο στο μπαλκονι οταν του ειπα, ακομη και κλειδι εχει και μπαινει μεσα στο σπιτι οταν λειπω στο πατρικο για μηνες και παιρνει ρευμα για ταδιπλανα σπιτια, να τα σκουπισει να τα βαψει. με εχει πεθανει αλλα δεν λεω τιποτα, επειδη 380 και τετοιο σπιτι στο κεντρο της θεσσαλονικης δεν θα το βρισκα. φαντασου τωρα να του πω οτι σου καθθστερω ενα ενοικιο να δεις τι θα κανει. το σπιτι ομως μαμαει, ειναι του 80, αλλα μεσα το χει υπερλουξ, πλακακια, γρανιτες τα παντα. και το βασικοτερο, ειναι στο γαλλικο ινστιτουτο, εκει ακριβως που ηθελα Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
Ibanezakias Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, SOCRATIS1000 είπε Γιατι ρε συ να την νοιαζει πως περνας εσυ η καποιος αλλος?Οταν νοικιαζεις ενα σπιτι τα λεφτα κοιτας ,οχι αν το παιδι εχει 2 -3 παιδια η εμεινε ανεργος κτλ..Δεν ειναι στην οικογενεια ο ενοικιαστης...Αν ειχες καποιο σπιτι να νοικιασεις πιστεψε με δεν θα τα ελεγες αυτα ,το σπιτι εχει χτιστει με πολλα λεφτα και απλα γινεται αποσβεση με το ενικοιο .Εμεις πχ που νοικιαζουμε ενα σπιτι δινουμε 700 ευρω τον μηνα στην τραπεζα[ακομα το χρωσταμε ],φυσικα και θα μας νοιαξουν τα 380 ευρω τον μηνα που πρεπει να μας δωσει ο ενικοιαστεις ,αν υπηρχε οικονομικο προβλημα ας μην το νοικιαζε..Γνωριζεις την κατασταση του καθενος οτι τα λεφτα δεν τα χρειαζεται? Στην δικη σου περιπτωση για να συμφωνει να μεινεις με αυξηση δεν θελει να το παρει η ιδια το σπιτι ηταν ψεμα.Απλα θα το ξεκοικιαζε και θα το εβαζε 400 ευρω γιατι οπως ειπες ξυπνησε αυτη και βλεπει οτι με 300 ευρω νοικιαζονται γκαρσονιερες οι τρογλες 1.εγω όχι δεν θα ήμουν έτσι και ούτε θα μιλούσα έτσι σε κάποιον που 7 χρόνια μου προσέχει το σπίτι σαν δικό του και έχει δύο παιδιά το ένα μάλιστα βρέφος μέσα στην πανδημία.2.την περίμενα την αύξηση και ήμουν πρόθυμος όπως βλέπεις όμως δεν περίμενα έτσι ψυχρά να σου πει άδειασε το σπίτι μέσα στην πανδημία .3.πιστεψε με δεν χρωστάει τίποτα στην τράπεζα σε σχέση με τις 3 πολυκατοικίες που έχει για άλλες επενδύσεις ναι όμως δεν θα τα βγάλει από τα νοικια και 800 τον μήνα να το παει4 που λες ότι ξύπνησαν κάνεις λάθος κοιμούνται και μάλιστα βαριά οι μεσίτες θέλαν να βγάλουν χρήμα και είναι οι μοναδικοί κερδισμένοι απο τις αυξήσεις τι να τον κάνεις έναν ενοικιαστή όταν σε φεσωνει μετά από ένα 4μηνο και εσύ δεν ξέρεις τι να κάνεις ?ξέρω τρεις περιπτώσεις στην γειτονιά που το φέσι ξεπέρασε τα 2000 ε χωρίς τα ενοίκια που χρωστούσε .ο προηγούμενος είχε χρέη 1840 ε που τα πλήρωσε αυτή άρα όταν έχει κάποιος έναν ενοικιαστή σαν εμένα όχι φίλε δεν του μιλάνε έτσι ούτε τον πατάνε στον λαιμό
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Αν πιστεύεις ότι θα έχεις μελλοντικά προβλήματα με την ιδιοκτήτρια,τότε μένεις εκεί και το 2021,και από την άνοιξη αρχίζεις και ψάχνεις νέο σπίτι.Λιγοτερο από 1 χρόνο έτσι και αλλιώς δεν γίνεται συμβόλαιο.Εκτος αν θέλεις να το ρισκάρεις. Η 3ετια ισχύει όπως σωστά ειπώθηκε από τον Joshua21,μόνο για νέο μισθωτήριο,μετά την λήξη της 3ετιας,ο ιδιοκτήτης αν θέλει ανανεώνει το συμβόλαιο και για όσο χρόνο θέλει.Οποτε την 4αετια,αν δεν το επιθυμεί η ιδιοκτήτρια,την ξεχνάς.Για όσα χρόνια θέλει κάνει συμβόλαιο. Το σωστό φυσικά είναι,αν το θέλει ο ιδιοκτήτης το σπίτι για ιδιοχρησια ή για οτιδήποτε άλλο,δεν είναι υποχρεωμένος να σου δώσει εξηγήσεις για ποιο λόγο δεν θέλει ανανέωση,αν θέλει σου λέει, να στο ανακοινώσει ένα 6μηνο νωρίτερα,ώστε να έχεις χρόνο να ψάξεις αλλού. Το θέμα το κόβω μέχρι αύριο να έχει κλειδωθεί,η Σκρουτζ ιδιοκτήτρια,ο καλός και σωστός ενοικιαστής,θα αρχίσουν πάλι διάφοροι με τις ιδεολογίες τους,όπως συνήθως και θα αρχίσει το ξεκατίνιασμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις