Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας, προσπαθώ να παραγγείλω ένα προϊόν από μια εταιρεία Αμερικής αλλά δεν κάνουν αποστολή στην Ελλάδα.

Είχα ακούσει κάποτε για μεσάζοντες εταιρείες οι οποίες μπορούν να κάνουν την παραγγελία και να το στείλουν Ελλάδα με κάποιο έξτρα κόστος βέβαια.

Μήπως γνωρίζει κανεις κάτι περαιτέρω ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Επεξ/σία από Lioner
Δημοσ.

θα βρεις στο youtube και στη google εταιρίες. η πιο διάσιμη είναι η myus    com   αλλά δυστυχώς δεν έχω χρησιμοποιήσει τέτοια υπηρεσία , και μάλλον θα το σβήσουν σύντομα, καθώς δεν επιτρέπεται από τους όρους η ανάρτηση άλλων ιστοσελίδων

Δημοσ.
5 ώρες πριν, SchinasN είπε

θα βρεις στο youtube και στη google εταιρίες. η πιο διάσιμη είναι η myus    com   αλλά δυστυχώς δεν έχω χρησιμοποιήσει τέτοια υπηρεσία , και μάλλον θα το σβήσουν σύντομα, καθώς δεν επιτρέπεται από τους όρους η ανάρτηση άλλων ιστοσελίδων

Ευχαριστω πολυ! Ηδη εχω κανει εγγραφη και απ οτι φαινεται σε λιγο θα κανω και την παραγγελια.

1 ώρα πριν, DimosthenisG είπε

Γιατί δε μας λες το προϊόν μήπως και το βρούμε Ευρώπη

Η συγκεκριμενη εταιρια εχει και αποθηκες στην Ευρωπη αλλα αυτο που θελω το εχουν μονο αυτοι στην Αμερικη

Δημοσ.

Ετοιμασου για δασμους,μεγαλη αναμονη χρονικα και μεγαλα κοστη μεταφορας 

Αν εισαι οκ με αυτα,προχωρα, παλαιοτερα ειχα χρησιμοποιησει τη shipito και ειχα μενει ευχαριστημενος 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oπως αναφερθηκε, ετοιμασου για σχεδον διπλασια τιμη μαζι με τους δασμους. 

Κατι που ηθελε ο κολλητος μου, το παρηγγειλε απο Αμερική 300 δολάρια, και 60$ τα μεταφορικά με UPS. Σε ευρώ εβγαινε αν θυμαμαι καλα καπου 315. για εκτελωνιση πληρωσε 195€ πανω κάτω...

Εσυ που θες και εταιρεια να στο φερει, θα πληρωσεις και την ταριφα της 3ης εταιρειας για να γινει η ολη μεταφορά, που σημαινει θα ανεβει κατα αρκετα ακομα το κοστος.

Επεξ/σία από kallair
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, kallair είπε

Oπως αναφερθηκε, ετοιμασου για σχεδον διπλασια τιμη μαζι με τους δασμους. 

Κατι που ηθελε ο κολλητος μου, το παρηγγειλε απο Αμερική 300 δολάρια, και 60$ τα μεταφορικά με UPS. Σε ευρώ εβγαινε αν θυμαμαι καλα καπου 315. για εκτελωνιση πληρωσε 195€ πανω κάτω...

Εσυ που θες και εταιρεια να στο φερει, θα πληρωσεις και την ταριφα της 3ης εταιρειας για να γινει η ολη μεταφορά, που σημαινει θα ανεβει κατα αρκετα ακομα το κοστος.

Η υπηρεσία αυτή είναι για να αποφύγει τους δασμούς. Βέβαια δεν βοηθάει καθόλου το Brexit. Και φυσικά ο χρόνος αναμονής που μεγαλώνει πάρα πολύ.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, SchinasN είπε

Η υπηρεσία αυτή είναι για να αποφύγει τους δασμούς. Βέβαια δεν βοηθάει καθόλου το Brexit. Και φυσικά ο χρόνος αναμονής που μεγαλώνει πάρα πολύ.

Καπου τα εχεις μπερδεψει. το παληκαρι ρωταει για υπηρεσιες που αναλαμβανουν να παρουν το δεμα αυτοι, απο μαγαζια/eshops που δεν φερνουν σε σενα, και να στα στειλουν. Σε αυτά πληρωνεις κανονικοτατα δασμους 100%, περα απο την προμηθεια τους για τις υπηρεσιες τους.

Μαλλον τα εχεις μπερδεψει με τις τριγωνικες συναλλαγες που κανουν τα κινεζομαγαζα. πραγμα τελειως διαφορετικο και ασχετο με αυτο που ζηταει/ρωταει ο φιλος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, kallair είπε

Καπου τα εχεις μπερδεψει. το παληκαρι ρωταει για υπηρεσιες που αναλαμβανουν να παρουν το δεμα αυτοι, απο μαγαζια/eshops που δεν φερνουν σε σενα, και να στα στειλουν. Σε αυτά πληρωνεις κανονικοτατα δασμους 100%, περα απο την προμηθεια τους για τις υπηρεσιες τους.

Μαλλον τα εχεις μπερδεψει με τις τριγωνικες συναλλαγες που κανουν τα κινεζομαγαζα. πραγμα τελειως διαφορετικο και ασχετο με αυτο που ζηταει/ρωταει ο φιλος.

η ιστοσελίδα που έβαλα μιλάει και για αποφυγή δασμών ...

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SchinasN είπε

η ιστοσελίδα που έβαλα μιλάει και για αποφυγή δασμών ...

μαλλον δεν το τσεκαρες καλα.

https://www.myus.com/duties-taxes/

Υour country's de minimis value determines if local customs will assess a duty or tax on your shipment.
Duties and VAT are calculated as a percentage of the customs value of the goods (item + insurance + shipping).
Any duties and taxes on your international shipment will be billed directly to you by the global carrier.

Δημοσ.

οκ , λάθος ιστοσελίδα. Αλλού θα το διάβασα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Με το Brexit τι παίζει? Είναι ακόμα τα πράγματα ελεύθερα χωρίς τελωνείο?

Εγω που ειχα παραγγειλει κατι πριν 3 εβδομαδες περιπου, ολα οπως ηταν.

Πωπω.....

Αυτο που θελω κοστιζει 75 δολλαρια και ζυγιζει περιπου 1 κιλο μαξ

Επισης, βρηκα κι αλλες σελιδες (ship7, shipito οπως αναφερθηκε) και στην υπολογιση του κοστους αναλογα με το κιλο και τις διαστασεις, στο myus εβγαζε οτι θα πληρωσω 15$ ενω στα αλλα sites 40+ ...

Επεξ/σία από Lioner
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Lioner είπε

Εγω που ειχα παραγγειλει κατι πριν 3 εβδομαδες περιπου, ολα οπως ηταν.

Πωπω.....

Αυτο που θελω κοστιζει 75 δολλαρια και ζυγιζει περιπου 1 κιλο μαξ

Επισης, βρηκα κι αλλες σελιδες (ship7, shipito οπως αναφερθηκε) και στην υπολογιση του κοστους αναλογα με το κιλο και τις διαστασεις, στο myus εβγαζε οτι θα πληρωσω 15$ ενω στα αλλα sites 40+ ...

σε αυτη την τιμη των μεταφορικων υπολογισε μετα :
55€ εξοδα εκτελωνιστη
15€ δασμος
φπα 24% καπου 15€ περιπου
καποια αλλα μικροχρεωσεις καπου 10-15€

συνολο 100€ πανω περιπου, τα εξοδα να το εκτελωνισεις. που 1000% αποκλειεται να τα γλυτωσεις αν ερθει το δεμα με dhl ή UPS. Προσωπικα δεν θα σου συνιστουσα να το παρεις απο αμερικη και θα εψαχνα εστω για μεταχειρισμενο απο ευρώπη. 

Ισως βρεις εταιρεια που εκτελωνιζεται το δεμα πχ στην αγγλια και πληρωνεις εκει μικροτερο δασμο και μετα το πακεταρουν παλι κ το στελνουν ελλαδα. καπου ειχα διαβασει οτι υπαρχει τετοια υπηρεσια αλλά δεν εχω ασχοληθει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...