aviador Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 4 ζάντες με ΚΤΕΛ κάπου στα 30 ευρώ πιστεύω από Κοζάνη για Αθήνα. Με μεταφορική 10 ευρώ αλλά θα περιμένεις...
Kostasspil Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 16 minutes ago, WireFire said: Οχι "οποιον", "αν" ειναι το σωστο. Τι φαση; φιλολογος;
WireFire Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Τι φαση; φιλολογος; Οχι. Και τα 2 ειναι συντακτικα σωστα αλλα το σωστο στην περιπτωση μας ειναι οτι ο αστυνομικος σε γραφει αν θελει. Εχει το δικαιωμα να προβει μονο σε συστασεις. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2020 από WireFire
Kostasspil Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 23 minutes ago, Salvation81 said: Το ΚΤΕΛ δεν ειναι καταστημα βασικης αναγκης Οπως πας στο κουριερ, ετσι μπορεις να πας και στο ΚΤΕΛ Σε αλλον εχουνε στειλει φαγητο, σε αλλον φαρμακα. Δεν ειναι ειδη πρωτης αναγκης αυτα; Οτι γενικως δεν βγαινει ακρη απο κανεναν συμφωνω.
ariccc Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Μου έστειλε τωρα το παλικάρι και μου είπε οτι ρώτησε μεταφορική και του ειπε 15-20 ευρω!
Salvation81 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 28 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Οπως πας στο κουριερ, ετσι μπορεις να πας και στο ΚΤΕΛ Σε αλλον εχουνε στειλει φαγητο, σε αλλον φαρμακα. Δεν ειναι ειδη πρωτης αναγκης αυτα; Οτι γενικως δεν βγαινει ακρη απο κανεναν συμφωνω. Κανονικα ουτε στα κουριερ δεν κανει να πηγαινουμε, απο εκει και περα ειναι σε ποιον θα πεσεις και εγω προσωπικα αν και το θεμα δεν ειναι τα 300ε ε δεν θα τους τα κανω και δωρο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα