chvnce Δημοσ. Σάββατο στις 09:58 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:58 μμ 11 ώρες πριν, TO_PAIDI είπε Μια γρήγορη ερώτηση. Έχω δει youtubers να χρησιμοποιουν το σαπουνακι cella με 2 διαφορετικούς τρόπους : 1. Κατευθείαν γέμισμα από το κουτάκι του. 2. Με τοποθέτηση ποσότητας στο μπολάκι και δημιουργία αφρού εκεί. Στο τέλος τέλος είναι θέμα προτίμησης. 🙂 11 ώρες πριν, TO_PAIDI είπε Εγώ όσες φορές δοκίμασα με τη δεύτερη μέθοδο πάντα μένει ένα υπολλειμα που δεν διαλύεται. Πώς το δουλεύεις; Βάζεις την ποσότητα στο δοχείο και δουλεύεις το σαπούνι με το πινέλο - αφού το έχεις μουλιάσει. Δεν βάζεις εξ αρχής νερό. Στην πορεία θα βάλεις νερό, κι αυτό αν και όσο χρειάζεται. Κάθε φορά ελάχιστο νερό (σταγόνες), για να έχεις τον έλεγχο στην ποιότητα του αφρού
mike15 Δημοσ. Κυριακή στις 11:36 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:36 πμ εχει απειρα βιντεο παιδια στο τιουμπ.
markon Δημοσ. Κυριακή στις 08:01 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:01 μμ Στις 11/10/2025 στις 10:43 ΠΜ, TO_PAIDI είπε Μια γρήγορη ερώτηση. Έχω δει youtubers να χρησιμοποιουν το σαπουνακι cella με 2 διαφορετικούς τρόπους : 1. Κατευθείαν γέμισμα από το κουτάκι του. 2. Με τοποθέτηση ποσότητας στο μπολάκι και δημιουργία αφρού εκεί. Εσείς πως το χρησιμοποιείτε? Εγώ όσες φορές δοκίμασα με τη δεύτερη μέθοδο πάντα μένει ένα υπολλειμα που δεν διαλύεται. Με τον 2 τρόπο έχεις δοκιμάσει πινέλο χοίρου, εγώ στο cella βάζω την ποσότητα που θέλω σε ένα μπολ, το πιέζω να απλωθεί, βάζω νερό ίσα ίσα να καλύψει το σαπούνι το αφήνω 1-2 λεπτά, να μαλακώσει λίγο παραπάνω το σαπούνι, μετρά πετάω το νερό και ξεκινάω την δημιουργία αφρού, με πινέλο χοίρου που έχουν λίγο ποιο σκληρή τρίχα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα