red66phone Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 ψάχνω για καινούριο 2ο μικρό αυτοκίνητο πόλης, με έμφαση στις μικρές διαστάσεις, λόγω παρκαρίσματος. έχω σχεδόν καταλήξει μεταξύ των : Hyundai I10 2020 1.2lt 84hp Premium - €13500 (κλειδί) KIA Picanto 2020 1.2lt 84hp Optimum - €12900 (κλειδί) έχει κάποιος ένα από τα δύο για γνώμη?
Dantε Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Το 2017 ειχα κοιταξει και τα δυο που αναφερεις για αγορα και τελικα αγοραστηκε το picanto. Test drive δεν ειχα κανει το Ι10 αλλα για το picanto αφου το κυκλοφορω μπορω να σου πω. Γενικα μου φανηκε πιο καλο το εσωτερικο,πιο ομορφο και πιο φθηνο. 1
red66phone Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Το καινούριο i10 είναι facelift με αρκετές αλλαγές ακόμα και στον κινητήρα, μεγαλύτερο μεταξόνιο, συστήματα ασφαλείας κτλ.. Βέβαια σε πολυ πρόσφατη αξιολόγηση του EURONCAP πήρε μόνο 3 αστέρια. Μου φάνηκε πιο καλό μέσα συνολικά απο το picanto. Για το picanto εχω διαβασει σε ξένα συγκριτικά reviews οτι έχει περισσότερο θόρυβο από τον δρόμο, ακούει περισσότερο τις λακκούβες και εχει πιο "σκληρά" καθίσματα. Δεν εχω προσωπική άποψη καθώς δεν το εχω οδηγήσει. Το ι10 που οδήγησα ήταν αρκετά καλό. Το βουητό απο τον δρόμο μου φάνηκε όμως. Τέλος, μου έκανε εντύπωση πόσα καλώδια είναι πιασμένα μόνο με μαύρη μονωτική ταινία και "γυμνά" στις απολήξεις. Ούτε σπιράλ, ούτε καπάκια, ουτε τπτ... Βέβαια να μου πεις ειναι κ αλλα αμάξια πλεον έτσι, ίσως δεν σημαίνει κάτι μακροπρόθεσμα..
Dantε Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Το Picanto που πηρα εχει 16αρες ζαντες και ειναι το GT οποτε ναι στις λακουβες λιγο την ακους.Παταει καλα μεν ,αλλα με την ιπποδυναμη που εχει,ολιγον δωρο αδωρον. Στο εσωτερικο οπως σου ειπα μου φανηκε πιο καλο το picanto και απο στυλιστικη αποψη και απο ποιοτητα. Τωρα το facelift i10 δε το εχω δει για να σου πω. Γενικα μη περιμενεις τρελες διαφορες,αν δε κανω λαθος ιδιο μοτερ φορανε κιολας. Οποιο σου αρεσει περισσοτερο και το βρισκεις σε καλυτερη τιμη,τσιμπα το. Απο καταναλωση, εντος ειναι γυρω στα 7-7,5.
red66phone Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Πολύ ωραίο το GT Line! Ναι ίδια εταιρεία είναι και μοιράζονται πολλά πράγματα, απλά το ι10 έχει κάποια καινούρια που δεν έχουν μπει ακόμα στο KIA
PLACEBO_89 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Dantε είπε Το Picanto που πηρα εχει 16αρες ζαντες και ειναι το GT οποτε ναι στις λακουβες λιγο την ακους.Παταει καλα μεν ,αλλα με την ιπποδυναμη που εχει,ολιγον δωρο αδωρον. Στο εσωτερικο οπως σου ειπα μου φανηκε πιο καλο το picanto και απο στυλιστικη αποψη και απο ποιοτητα. Τωρα το facelift i10 δε το εχω δει για να σου πω. Γενικα μη περιμενεις τρελες διαφορες,αν δε κανω λαθος ιδιο μοτερ φορανε κιολας. Οποιο σου αρεσει περισσοτερο και το βρισκεις σε καλυτερη τιμη,τσιμπα το. Απο καταναλωση, εντος ειναι γυρω στα 7-7,5. Γιατι εχεις παραπονο απο το μηχανικο του συνολο? Εγω το 1ο i20 που ειχα οδηγηση πηγαινε πολυ καλα για 1.2! Το picanto ειναι και πιο ελαφρυ..
Dantε Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Γιατι εχεις παραπονο απο το μηχανικο του συνολο? Εγω το 1ο i20 που ειχα οδηγηση πηγαινε πολυ καλα για 1.2! Το picanto ειναι και πιο ελαφρυ.. Δεν εχω καποιο παραπονο.Απλα στο GT συγκεκριμενα, το στησιμο του σηκωνει παραπανω ιππους απο τους 84 που εχει.Δηλαδη κατ εμε αν καποιος ειναι να παει για το GT,ας παρει το τουρμπατο με τους 100. 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Dantε είπε Απο καταναλωση, εντος ειναι γυρω στα 7-7,5. Δηλαδη με την πιο οικονομικη οδηγηση ποσο πιστευεις οτι μπορει να πεσει η καταναλωση μεσα στην πολη???
Dantε Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Δηλαδη με την πιο οικονομικη οδηγηση ποσο πιστευεις οτι μπορει να πεσει η καταναλωση μεσα στην πολη??? Για εντος?Πιστευω κανα 6,5. Εμενα το χρησιμοποιει ο αδελφος μου και εχει κατσει στο 7,5.Οταν το παιρνω εγω συνηθως πεφτει οποτε σιγουρα μπορει και παρακατω. 1
korakios Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Ρώτα και στις αντιπροσωπίες ή συνεργεία που θα το πηγαίνεις τη διαφορά στα service , γιατί για 5 η 7 χρόνια θα θέλει γνήσια ανταλλακτικά λόγω εγγύησης και μακροπρόθεσμα είναι κόστος.
red66phone Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) έχω ήδη ρωτήσει στο επίσημο Hyundai service στη Συγγρού κάθε πότε είναι τα service και πόσο κοστίζουν.. το πρώτο στα 15k και μετά κάθε 20κ ή κάθε χρόνο, όποιο έρθει πρώτο.. δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσαν και πολύ οι τιμές..☹️ επίσης χρεώνουν την εργατοώρα €47+ΦΠΑ... το οποίο μου ξύπνησε εφιάλτες από "οδυνηρή" εμπειρία στον ακατανόμαστο Σ... επί της λεωφόρου Καβάλας... φαντάζομαι και άλλα εξουσιοδοτημένα (για να ισχύει η 5ετής εγγύηση) παρόμοιες τιμές βέβαια θα έχουν.. υπολογίστε ένα -10% στις τιμές των φωτό.. α επίσης για το Ι10 τα νέα τέλη από 01/01/2020 βάσει WLTP θα είναι €79. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2020 από red66phone
Dantε Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Για να ισχυει η εγγυηση δε χρειαζεται να πηγαινεις σε εξουσιοδοτημενο. Χρειαζεσαι απλα συνεργειο με αδεια και να χρησιμοποιεις γνησια ανταλλακτικα. Αρα απαραιτητα αποδειξη με αναγραφη των γνησιων ανταλλακτικων και καλυπτεσαι μια χαρα.Αυτο το λεει ο νομος,οχι εγω.
red66phone Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 δεν το γνωρίζω αυτό, θα το ψάξω .. θενξ
Dantε Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Προφανως και συμπληρωση του βιβλιου σερβις με αναγραφη ολων των εργασιων που προβλεπει το βιβλιο συντηρησης να προσθεσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα