Προς το περιεχόμενο

VF ADSL - Συγχρονισμός αλλά όχι IP (ISP TIME OUT / Concentrator not rechable)


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Έχει αρκετές μέρες που δεν μπορώ να συνδεθώ στο σταθερό Ίντερνετ (ADSL στη VF). Η όλη ιστορία ξεκίνησε από αποσύνδεση και επανασύνδεση του modem/router στο ρεύμα. Έκτοτε συγχρονίζει μεν αλλά δεν παίρνει IP. 

Το σφάλμα που βγάζει στο admin panel είναι ISP TIME OUT ή Concentrator not reachable (αναλόγως το router). Έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά routers ανάμεσα σ αυτά και ένα vf-branded και συμβαίνει ακριβώς το ίδιο σε όλα, άρα αποκλείεται να είναι θέμα συσκευής.

Έχω μιλήσει ήδη 4 φορές με το τεχνικό τμημα όπου κάναμε οποιες διαδικασίες μπορούσαν να γίνουν από μεριάς μου (reset & re-setup routers, αλλαγή καλωδίων κτλ) και κάποιες κινήσεις από μεριάς τους (όπως επανεκκίνηση VLAN - αυτό μου είπαν τουλάχιστον) και δεν έχει βγει άκρη μέχρι στιγμής. Εν τελεί καταχωρήθηκε ως τεχνική βλάβη και αναμένω απάντηση στις 24/12 για την εξέλιξη του ζητήματος το οποίο χρονικά θεωρώ τραγικό. Προσπαθώ να την παλέψω με hotspot αλλά το σήμα είναι χαλί μαύρο και κατ επέκταση ιδιαίτερα ακατάλληλο για οτιδήποτε. 

1) Έχει συμβεί σε κάποιον/α το ίδιο ή κάτι παρεμφερές και πως το αντιμετώπισε; 
2) Γνωρίζει κανεις αν μπορώ να διεκδικήσω αποζημίωση ή κάποια εστω έκπτωση στα πάγια;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ζητά μια κάρτα Vodafone  δωρεάν για όσο χρόνο δεν δουλεύει η γραμμή σου (σου δίνουν και δωρεάν χρόνο ομιλίας και data), οπότε αν δεν έχεις Vodafone κινητή μήπως αυτή πιάνει καλύτερα σε hotspot. Μιλάς με την εξυπηρέτηση, σου στέλνουν μήνυμα, πας με αυτό και την ταυτότητα σε ένα κατάστημα Vodafone και παίρνεις κάρτα, ξανά τηλέφωνο μετά για να σου βάλουν χρόνο και data. Αν έχεις ήδη κινητό Vodafone και θες  τους λες και σου τα βάζουν εκεί .

Ζητά και έκπτωση στο πάγιο (να αφαιρεθουν οι ημέρες της βλάβης), λογικά θα στην δωσουν

Επεξ/σία από dispi
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

(Δυστυχώς) η κινητή μου είναι της ίδιας εταιρίας όποτε δεν έχω βλέψεις για καλύτερο σήμα γιατί τη βιώνω ήδη καθημερινά. Ναι σκοπεύω να ζητήσω αφαίρεση από το πάγιο αλλά πρωτίστως θέλω να λυθεί το θέμα γιατί με hotspot γενικώς δε γίνεται δουλειά 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...