mike15 Δημοσ. Δευτέρα στις 05:55 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:55 μμ 7 ώρες πριν, mathewgx είπε Τα συνολικά λίτρα επιδότησης που εμφανίζει είναι για την 2η δόση ή μαζί με την προκαταβολή; μαζι, γραφει απο κατω εδω διπλα γραφει απο πανω τα συνολικα λιτρα μαζι με της επιδοτησης και απο κατω την συνολικη αξια σε χρηματα. το υπολοιπο της προκαταβολης βγαινει συμφωνα με την δικη τους αξιολογηση,τους δικους τους συντελεστες θερμανσης για τους μηνες απο γεναρη μεχρι μαιο,που ειναι μειωμενοι σε μερικες πολεις. εμενα συνολικα μου δωσανε λιγο πανω απο μισο ,συμφωνα με τους αρχικους συντελεστες.λιγο πανω απο την προκαταβολη.περσυ το ειχα παρει ολο το επιδομα.του χρονουν ανακονωσαν οτι θα αυξηθει ξανα αλλα ηταν λογια την εποχη που οι δημοσκοπησεις στεναζαν.
ekrepali Δημοσ. Τρίτη στις 12:08 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:08 πμ Εμένα στο ρεύμα η Protergia ανέβασε 1 λογαριασμό, ο Α/Α δε ταιριάζει με τους λογαριασμούς μου. Ημερομηνία λογαριασμού λέει 1/10, αλλά εγώ ως 3/10 είχα ΚΟΤ. Και το ποσό αν το πολλαπλασιάσω *2, δε ταιριάζει το ποσό με κανέναν εκδοθέν λογαριασμό. Επίσης έχω κι άλλους λογαριασμούς (κάποιους πιστωτικούς, κάποιους χρεωστικούς) με ημερομηνία έκδοσης ως 15/4 και δε φαίνονται πουθενά. Ό,τι να'ναι. Κι υπάρχει και λογαριασμός που έχει εκδοθεί 15/5... αυτός ούτως η άλλως θα πήγαινε στην εκκαθάριση του Ιουλίου. Με τους νέους συντελεστές και με αυτά που έχω κάψει (όπως τα υπολογίζω εγώ) δικαιούμαι 123 ευρώ, κι έχω πάρει προκαταβολή τα 120. Πνιγήκαμε στο χρήμα φέτος. 👍 Τέσπα θα περιμένω να δω τι θα γίνει με την εκκαθάριση του Ιουλίου... αν κάνουν πατάτα και δεν ανεβάσουν όλους τους λογαριασμούς πρέπει να επιστρέψω το 20άρικο (μέχρι 100 τα κρατάμε, ακόμα κι αν δε κάψαμε τίποτα)... υπάρχει και το δικαίωμα ένστασης: Quote Άρθρο 7 Επανεξέταση αιτήσεων χορήγησης επιδόματος και αποτελεσμάτων επεξεργασίας 1. Σε περίπτωση απόρριψης της αίτησης του ενδιαφερόμενου ή χορήγησης επιδόματος μικρότερου του αιτούμενου ή αμφισβήτησης των αποτελεσμάτων της επεξεργασίας, δύναται ο ενδιαφερόμενος να υποβάλει αίτηση επανεξέτασης προς τη Διεύθυνση Εξυπηρέτησης (Δ.ΕΞΥ.) της Α.Α.Δ.Ε. μέσω της ψηφιακής πύλης myAADE, Μητρώο και Επικοινωνία (επιλογή «Ερωτήματα προς Α.Α.Δ.Ε.», θεματική κατηγορία «Επίδομα Θέρμανσης») μέχρι την 31 Αυγούστου 2025, στην οποία τεκμηριώνει τους λόγους ένστασης.
oykas2001 Δημοσ. Τρίτη στις 03:14 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:14 πμ Του ρεύματος θα δοθούν τώρα; ή Ιούλιο;
EchiDNA Δημοσ. Τρίτη στις 09:31 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:31 πμ Σε μένα στο αέριο υπολόγισαν έναν λογαριασμό λιγότερο.
johnnyman Δημοσ. Τρίτη στις 09:54 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:54 πμ (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, EchiDNA είπε Σε μένα στο αέριο υπολόγισαν έναν λογαριασμό λιγότερο. Κ εδω το ίδιο όπως κ στον πατέρα μου. Να ρωτήσω λίγο. Εμείς τωρα θα πάρουμε την συνολική υπολογ. Αξία η απο αυτό θα γίνει αφαίρεση η προκαταβολή? Επεξ/σία Τρίτη στις 09:55 πμ από johnnyman
paiktaras69 Δημοσ. Τρίτη στις 10:02 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:02 πμ που εμφανιζεται το πεδίο ΄΄λιστα προκαταβολών΄΄ ?
adi32 Δημοσ. Τρίτη στις 10:08 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:08 πμ για το ρευμα εδω μπαινουμε να δουμε τα ποσα ? https://www.aade.gr/mythermansi
EchiDNA Δημοσ. Τρίτη στις 11:29 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:29 πμ 1 ώρα πριν, johnnyman είπε Κ εδω το ίδιο όπως κ στον πατέρα μου. Να ρωτήσω λίγο. Εμείς τωρα θα πάρουμε την συνολική υπολογ. Αξία η απο αυτό θα γίνει αφαίρεση η προκαταβολή? Ναι, από τη Συνολική Υπολ. Αξία θα αφαιρέσουν το ποσό της προκαταβολής και θα πάρεις τη διαφορά. 1 ώρα πριν, paiktaras69 είπε που εμφανιζεται το πεδίο ΄΄λιστα προκαταβολών΄΄ ? Είναι εκεί που έκανες την αίτηση, γράφει κάτω διασταυρούμενες αγορές (κάπως έτσι)
johnnyman Δημοσ. Τρίτη στις 12:09 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:09 μμ 39 λεπτά πριν, EchiDNA είπε Ναι, από τη Συνολική Υπολ. Αξία θα αφαιρέσουν το ποσό της προκαταβολής και θα πάρεις τη διαφορά. Είναι εκεί που έκανες την αίτηση, γράφει κάτω διασταυρούμενες αγορές (κάπως έτσι) Οπότε 9 ευρώ θα πάρουμε μια χαρα!!!😅😅😅 Συν ότι δεν πέρασαν τον τελευταίο λογαριασμό που ήταν απο μέσα Φλεβάρη μέχρι τέλη Μαρτίου. Υποτίθεται μέχρι 31 Μαρτίου ειναι οτι κάψεις...
EchiDNA Δημοσ. Τρίτη στις 12:47 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:47 μμ 38 λεπτά πριν, johnnyman είπε Οπότε 9 ευρώ θα πάρουμε μια χαρα!!!😅😅😅 Συν ότι δεν πέρασαν τον τελευταίο λογαριασμό που ήταν απο μέσα Φλεβάρη μέχρι τέλη Μαρτίου. Υποτίθεται μέχρι 31 Μαρτίου ειναι οτι κάψεις... Ίσως δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα τις διασταυρώσεις.
stelios91 Δημοσ. Τρίτη στις 02:15 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:15 μμ (επεξεργασμένο) Υπάρχουν κάπου οι νέοι συντελεστές καιρικών συνθηκών; Το μόνο που σκέφτηκα είναι να κάνω μια διαίρεση το μέγιστο ποσό επιδόματος με το 300 που έχω εγώ για πετρέλαιο, το οποίο βλέπω ότι βγάζει 0,57 για το μέρος που ανήκω ενώ μέχρι πέρσι ήταν 0,82. Επεξ/σία Τρίτη στις 02:22 μμ από stelios91
tselotrelo Δημοσ. Τρίτη στις 04:48 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:48 μμ Καλησπέρα Με τηλεθερμανση φάνηκε το ποσό επιδότησης γύρω στα 50% είναι σε όσους λογαριασμούς είχε καταχωρήσει
XronisR Δημοσ. Τρίτη στις 05:38 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:38 μμ Σε μενα ουσιαστικα ειμαι μειον -70€ απο περσι. Ελλαδα 2.0. 2
geoliol Δημοσ. Τρίτη στις 06:01 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:01 μμ για αυτους που δεν εχουν παρει ουτε προκαταβολη λογω αλλαγης κατοικιας εχει ανακοινωθει τιποτα αν θα δωθουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα