Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παντα με τροποποιητικες τα υπεβαλλα ναι πηρα αρχικα το ποσο σαν προκαταβολη αλλα δεν επιασα το μεγιστο μπονους που θα μπορουσα να λαβω εξαιτιας της καθυστερημενης αποστολης παραστατικων απο την εν λογω κυρία ΔΕΗ!

Τωρα αν ειναι να μπλεξω με ενστασεις και μομφες στην myrae δεν εχω και πολυ υπομονη και ελπιδα για να διεκδικησω τα αυτονοητα! 

Σας ευχαριστω οπως και να εχει το θεμα αφορα και αλλους Πελατες και οχι μονο εμενα!

6 λεπτά πριν, 7tasos7 είπε

Έως 30 Ιουλίου 2025 θα γίνει η καταβολή για κατανάλωση φυσικού αερίου κατά την ίδια περίοδο (1 Οκτωβρίου 2024 – 31 Μαρτίου 2025), με παραστατικά εκδοθέντα έως 30 Ιουνίου 2025 και καταχώριση στοιχείων έως 15 Ιουλίου 2025. Η πρώτη δόση του επιδόματος είχε καταβληθεί στις 23 Δεκεμβρίου 2024 ως προκαταβολή στους περσινούς δικαιούχους, αντιστοιχώντας στο 60% του συνολικού ποσού.

αψογος !!! αρα περιμενω το τελευταιο λογαρισμο λογικα στις 25.7 θα εκδωθει και κανω ξανα τροποιητικη! σας ευχαριστω θερμα!

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, PedroG είπε

παντα με τροποποιητικες τα υπεβαλλα ναι πηρα αρχικα το ποσο σαν προκαταβολη αλλα δεν επιασα το μεγιστο μπονους που θα μπορουσα να λαβω εξαιτιας της καθυστερημενης αποστολης παραστατικων απο την εν λογω κυρία ΔΕΗ!

Τωρα αν ειναι να μπλεξω με ενστασεις και μομφες στην myrae δεν εχω και πολυ υπομονη και ελπιδα για να διεκδικησω τα αυτονοητα! 

Σας ευχαριστω οπως και να εχει το θεμα αφορα και αλλους Πελατες και οχι μονο εμενα!

αψογος !!! αρα περιμενω το τελευταιο λογαρισμο λογικα στις 25.7 θα εκδωθει και κανω ξανα τροποιητικη! σας ευχαριστω θερμα!

δυστηχως δεν βλεπω να αναφερει κατι για μετα απο 15/7.με παραστατικά εκδοθέντα έως 30 Ιουνίου 2025 και καταχώριση στοιχείων έως 15 Ιουλίου 2025

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα εχουμε εικονα ποτε θα φανουν οι διασταυρωμενες αγορες φυσικου αεριου γιατι πληρωνει τελος του μηνα και δεν βλεπω καμια.Τις εχω δηλωσει ολες μαζι αρχες Ιουνιου.

Δημοσ.
6 hours ago, 7tasos7 said:

Καλημερα εχουμε εικονα ποτε θα φανουν οι διασταυρωμενες αγορες φυσικου αεριου γιατι πληρωνει τελος του μηνα και δεν βλεπω καμια.Τις εχω δηλωσει ολες μαζι αρχες Ιουνιου.

Για ξανατσέκαρε τη πλατφόρμα... εμένα φαίνεται να διασταυρώθηκαν σήμερα τα παραστατικά ρεύματος.

Βασικά ένα μπάχαλο επικρατεί στη περίπτωση καθώς η Protergia είχε αναρτήσει ένα λάθος παραστατικό με ημερομηνία 1/10 το οποίο ακυρώθηκε. Και δε φαίνεται κανένα άλλο παρασταστικό! Τους είχα ενοχλήσει κι όλας τον Ιούνιο, ότι οφείλουν να τα στείλουν, λες και είχα προαίσθημα ότι θα παιχτεί μαλακία. Είχα πάρει απάντηση κονσέρβα ότι "αντιμετωπίζοντας με υπευθυνότητα τη σχετική διαδικασία και στοχεύοντας στην άμεση εξυπηρέτηση των καταναλωτών, ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτήν εντός των οριζόμενων ημερομηνιών."

Μέγιστο ποσό επιδόματος που δικαιούμουν ήταν 155.80.

Πήρα προκαταβολή 119.70

Εφόσον τα διασταυρωμένα παραστατικά είναι 0, τότε μάλλον θα ζητήσει πίσω η ΑΑΔΕ τα 19.70

Και μετά θα πρέπει να κάνω είτε ένσταση στην ΑΑΔΕ (βέβαια αυτοί δε νομίζω να μπορούν να κάνουν κάτι αν ο πάροχος δεν έστειλε παραστατικά στον ΔΕΔΔΗΕ) και μετά μάλλον καταγγελία στη Protergia για μη τήρηση νομοθεσίας ώστε να πάρω 55.80 αποζημίωση.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Για ξανατσέκαρε τη πλατφόρμα... εμένα φαίνεται να διασταυρώθηκαν σήμερα τα παραστατικά ρεύματος.

Βασικά ένα μπάχαλο επικρατεί στη περίπτωση καθώς η Protergia είχε αναρτήσει ένα λάθος παραστατικό με ημερομηνία 1/10 το οποίο ακυρώθηκε. Και δε φαίνεται κανένα άλλο παρασταστικό! Τους είχα ενοχλήσει κι όλας τον Ιούνιο, ότι οφείλουν να τα στείλουν, λες και είχα προαίσθημα ότι θα παιχτεί μαλακία. Είχα πάρει απάντηση κονσέρβα ότι "αντιμετωπίζοντας με υπευθυνότητα τη σχετική διαδικασία και στοχεύοντας στην άμεση εξυπηρέτηση των καταναλωτών, ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτήν εντός των οριζόμενων ημερομηνιών."

Μέγιστο ποσό επιδόματος που δικαιούμουν ήταν 155.80.

Πήρα προκαταβολή 119.70

Εφόσον τα διασταυρωμένα παραστατικά είναι 0, τότε μάλλον θα ζητήσει πίσω η ΑΑΔΕ τα 19.70

Και μετά θα πρέπει να κάνω είτε ένσταση στην ΑΑΔΕ (βέβαια αυτοί δε νομίζω να μπορούν να κάνουν κάτι αν ο πάροχος δεν έστειλε παραστατικά στον ΔΕΔΔΗΕ) και μετά μάλλον καταγγελία στη Protergia για μη τήρηση νομοθεσίας ώστε να πάρω 55.80 αποζημίωση.

Οντως περαστικαν πριν καμια ωρα μεγιστο επιδομα 100 και μου βγαζει 0 τα διασταυρωμενα παραστατικα ενω εχω βαλει 300 περιπου.Θεωρω πως θα βαλουν το υπολοιπο νομιζω κοντα στα 14 ευρω.

Δημοσ.
46 minutes ago, 7tasos7 said:

Οντως περαστικαν πριν καμια ωρα μεγιστο επιδομα 100 και μου βγαζει 0 τα διασταυρωμενα παραστατικα ενω εχω βαλει 300 περιπου.Θεωρω πως θα βαλουν το υπολοιπο νομιζω κοντα στα 14 ευρω.

Φαίνονται σωστά οι αξίας των παραστατικών; Αν δεν έχει γίνει σωστή διασταύρωση... τότε δε θα σου δώσει παραπάνω. Μετά μόνο με ένσταση τα ζητάς (αμφισβήτηση αποτελεσμάτων επεξεργασίας), τον Αύγουστο.

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Φαίνονται σωστά οι αξίας των παραστατικών; Αν δεν έχει γίνει σωστή διασταύρωση... τότε δε θα σου δώσει παραπάνω. Μετά μόνο με ένσταση τα ζητάς (αμφισβήτηση αποτελεσμάτων επεξεργασίας), τον Αύγουστο.

Τίποτα δεν φαίνεται 0 όλα. Κατάλαβα αρα θα πρέπει να κάνω ένσταση 

Δημοσ.

@7tasos7 Αν σου βγάζει μέγιστο επίδομα 100 ευρώ... τότε 100 ευρώ θα πάρεις ακόμα και με μηδενικά παραστατικά. Γιατί το ελάχιστο ποσό επιδότησης είναι 100 ευρώ.

Αλλά αν λέει μέγιστο πχ 120 κι εσύ πάρεις 100, τότε κάνεις ένσταση.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ekrepali είπε

@7tasos7 Αν σου βγάζει μέγιστο επίδομα 100 ευρώ... τότε 100 ευρώ θα πάρεις ακόμα και με μηδενικά παραστατικά. Γιατί το ελάχιστο ποσό επιδότησης είναι 100 ευρώ.

Αλλά αν λέει μέγιστο πχ 120 κι εσύ πάρεις 100, τότε κάνεις ένσταση.

Οκ ευχαριστώ πολύ. 100 μέγιστο έχω άρα θα αναμένω τα εναπομειναντα απο την προκαταβολή. 

Δημοσ.

μέσω της ψηφιακής πύλης myAADE, Μητρώο και Επικοινωνία (επιλογή «Ερωτήματα προς Α.Α.Δ.Ε.», θεματική κατηγορία «Επίδομα Θέρμανσης»)

θελω να κανω για ενα φιλο μια ενσταση επειδη δεν του εχει αποδοθει το επιδομα θερμανσης για ρευμα ουτε προκαταβολη(μπορει επειδη χρωσταει εφορια?)και αυτη την θεματικη κατηγορια δεν την βρισκω.Εαν ξερει κανεις που ειναι και μπορει ας μου πει.Εμενα δεν την εμφανιζει ισως εχει καποιο κολλημα δεν ξερω?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ekrepali είπε

Βασικά ένα μπάχαλο επικρατεί στη περίπτωση καθώς η Protergia είχε αναρτήσει ένα λάθος παραστατικό με ημερομηνία 1/10 το οποίο ακυρώθηκε. Και δε φαίνεται κανένα άλλο παρασταστικό! Τους είχα ενοχλήσει κι όλας τον Ιούνιο, ότι οφείλουν να τα στείλουν, λες και είχα προαίσθημα ότι θα παιχτεί μαλακία.

Κλάψτε ελεύθερα 

Ότι να ναι θα γίνει με το επίδομα, θα τους χρωστάμε κιόλας στο τέλος Screenshot_20250729-164903_my.png.1a7f2c74bf185e0cc8dd10c84c1b5278.png

• Like 1
Δημοσ.
35 minutes ago, Raki-meze said:

Κλάψτε ελεύθερα 

Ότι να ναι θα γίνει με το επίδομα, θα τους χρωστάμε κιόλας στο τέλος 

Άχρηστοι ερασιτέχνες, θα κλάψει πολύς κόσμος. Κι άντε εγώ θα τρέχω για 40 ευρώ... κάποιος άλλος που μένει στη κορφή του βουνού και δικαιούται πάνω από 500 ευρω κι έχει πάρει βάρβαρη προκαταβολή... θα πάθει σοκ όταν στείλει το μπιλιετάκι η εφορία (αχρεωστίστως κατεβληθέντα).

1η κίνηση ή ένσταση στις 3/8, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΦΕΚ. Να έχουμε και γραπτή απάντηση από την ΑΑΔΕ ότι ο πάροχος έκανε την πατάτα και δεν έστειλε τους λογαριασμούς. Αν τους δώσει το περιθώριο να στείλουν ξανά στον ΔΕΔΔΗΕ τους λογαριασμούς των καταναλωτών που έκαναν ένσταση καλώς.

Αν δε δώσουν έκτακτη παράταση και οριστικοποιηθουν τα ποσά επιδόματος, τότε κυνηγάνε τους παρόχους να τα βάλουν από τη τσέπη τους.

Δηλαδή my rae... με αιτιολογία 'τη σύμβαση μου / τους όρους της συμβασης'. Στη προτεργια πχ στον ορό 2.1 γράφει ότι ο πάροχος πρέπει να τηρεί την κείμενη νομοθεσία. Εκεί μετά πατάνε ότι ο πάροχος δε τήρησε τον νόμο τάδε (επίδομα θέρμανσης) και δεν απέστειλε στον ΔΕΔΔΗΕ τα στοιχεία εντός των προθεσμιών.

Αν δε δεχτούν να πληρώσουνε τη διαφορά επιδόματος, μετά μεσολαβητής, στκ, υπουργείο κλπ... 

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, methismenokotsani είπε

Φυσικο αεριο ετσι; ..Που το βλεπεις αυτο;

Υποβολή αίτησης και κατω χαμηλά διασταυρωμενες αγορές 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ ευχαριστω αλλα ειναι αντε βρες το Απο την αρχη μας βαζει να παταμε οπου ναναι και το συνεχιζει!

(Πατησα και στο Υποβολη διαχειρισης αιτησης για να το δω αυτο)

Απο τον Οκτωβριο μεχρι και τον Δεκεμβριο βλεπω να αναγνωριζει τα ποσα και απο Ιανουαριο εως και Μαρτιο γραφει μηδεν!

Στο τελος λεει:
Συνολική Υπολογ. Αξία 120,25€ ..ειναι οκ αυτο;

edit Eκανα την προσθεση και τοσα βγαινουνε απο τους τρεις πρωτους τελικα

Στα υπολοιπα γιατι γραφει μηδεν; Συνολικα ειναι πανω απο 700 ευρω

Επεξ/σία από methismenokotsani

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...