methismenokotsani Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου Εχω συντελεστη 0,37 προκαταβολη 120, κατι Αρα τα δωσανε ολα με την προκαταβολη. Επειδη ειχα μεσα σε αυτους τους 6 μηνες καταναλωση καπου στα 750€ ειπα μηπως δινανε παραπανω βαση καταναλωσης μονο που τελικα οτι βγαλει ο συντελεστης και τελος Εντυπωση μου κανει
ekrepali Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 1 hour ago, methismenokotsani said: Εντυπωση μου κανει Tι σου κάνει εντύπωση... είναι γνωστά αυτά απ'το ΦΕΚ 380 ευρώ για χρήση ηλεκτρικής ενέργειας 360 ευρώ για πέλετ 350 ευρώτηλεθέρμανση ή καυσόξυλα, 325 ευρώ για ΦΑ 300 ευρώ πετρέλαια / υγραέριο Προσαυξανόμενα κατά 20% για κάθε εξαρτώμενο τέκνο Και μετά πολλαπλασιάζεις * συντελεστή. Το αποτέλεσμα είναι το μέγιστο που δικαιούσαι. Για να πάρεις το μέγιστο, πρέπει να κάψεις τουλάχιστον τα διπλάσια. Αν κάψεις πάνω απ'τα διπλάσια που δικαιούσαι, δε παίρνεις παραπάνω επίδομα.
methismenokotsani Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου Τωρα αρχισα να τα προσεχω γιατι ειναι η μονη φορα που ειχα τοσο υψηλη καταναλωση. Κατι αλλο τωρα Εμενα που μου δωσανε ολο το ποσο στην προκαταβολη αμα δεν εβαζα μετεπειτα καθολου παραστατικα θα μου τη ζητουσανε πισω;
bill27 Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου ας μου εξηγησει καποιος επρεπε να βαλουμε παραστατικα για ρευμα?Εγω δικαιομουν πολυ μεγαλυτερο ποσο απο αυτο που πηρα τον δεκεμβριο,και δεν υπαρχουν παραστατικα ουτε ανεβασα κατι γιατι δεν χρειαζοταν μου ειπε ο λογιστης 7 ώρες πριν, 7tasos7 είπε κοιταξε στις διασταυρωμενες αγορε τι γραφει τι ποσο δικαιουσαι ποσο ειναι η προκαταβολη κλπ? 7 ώρες πριν, 7tasos7 είπε κοιταξε στις διασταυρωμενες αγορε τι γραφει τι ποσο δικαιουσαι ποσο ειναι η προκαταβολη κλπ? δεν υπαρχουν διασταυρωμενες αγορες,ουτε γραφει ποσο απλα οτι εγινε η καταθεση της προκαταβολης
Raki-meze Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Mythermansi --> Υποβολή αίτησης --> Βάζεις τους κωδικούς σου --> Υποβολή/Διαχείριση αίτησης --> Προβολή διασταυρωμένων αγορών Εκεί σου δείχνει την προκαταβολή, τα παραστατικά που έχουν ανεβάσει οι πάροχοι (για ρεύμα ανεβάζουν οι πάροχοι, όχι εμείς) και το μέγιστο ποσό που δικαιούσαι και πόσα πήρες τελικά. Επεξ/σία 1 Αυγούστου από Raki-meze
ekrepali Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 1 hour ago, methismenokotsani said: Τωρα αρχισα να τα προσεχω γιατι ειναι η μονη φορα που ειχα τοσο υψηλη καταναλωση. Κατι αλλο τωρα Εμενα που μου δωσανε ολο το ποσο στην προκαταβολη αμα δεν εβαζα μετεπειτα καθολου παραστατικα θα μου τη ζητουσανε πισω; Το ΦΕΚ λέει ελάχιστο ποσό επιδοτησης 100 ευρώ. Ακόμα κι αν δε κάψεις τίποτα, παίρνεις 100 ευρώ. Αν σου έχουν δώσει 120 προκαταβολή και δε κάψεις τίποτα... θα σου ζητήσουν πίσω τα 20 με ειδοποιητήριο στο taxis 1
bill27 Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Raki-meze είπε Mythermansi --> Υποβολή αίτησης --> Βάζεις τους κωδικούς σου --> Υποβολή/Διαχείριση αίτησης --> Προβολή διασταυρωμένων αγορών Εκεί σου δείχνει την προκαταβολή, τα παραστατικά που έχουν ανεβάσει οι πάροχοι (για ρεύμα ανεβάζουν οι πάροχοι, όχι εμείς) και το μέγιστο ποσό που δικαιούσαι και πόσα πήρες τελικά. ναι φιλε μου τα γνωριζω αυτα υπαρχει μονο η προκαταβολη δεν εχει ανεβασει ο παροχος ειτε ο δεδδηε λογαριασμους ρευματος,δεν γραφει μεγιστο ποσο,απλα εχει μονο την προκαταβολη
ekrepali Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 3 hours ago, bill27 said: ας μου εξηγησει καποιος επρεπε να βαλουμε παραστατικα για ρευμα? O πάροχος στέλνει στον ΔΕΔΔΗΕ τα ποσά των λογαριασμών, κι ο ΔΕΔΔΗΕ στέλνει στην ΑΑΔΕ. Δε καταχωρείς εσύ κάτι. 28 minutes ago, bill27 said: δεν εχει ανεβασει ο παροχος ειτε ο δεδδηε λογαριασμους ρευματος,δεν γραφει μεγιστο ποσο,απλα εχει μονο την προκαταβολη Μήπως είχες ενεργό ΚΟΤ;
bill27 Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 9 λεπτά πριν, ekrepali είπε O πάροχος στέλνει στον ΔΕΔΔΗΕ τα ποσά των λογαριασμών, κι ο ΔΕΔΔΗΕ στέλνει στην ΑΑΔΕ. Δε καταχωρείς εσύ κάτι. Μήπως είχες ενεργό ΚΟΤ; οχι δεν εχω κοτ ,
ekrepali Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου @bill27 Κάνε ένσταση στην ΑΑΔΕ (αμφισβήτηση αποτελεσμάτων επεξεργασίας) Spoiler Αν σου απαντήσουν ότι δε μπορούν κάτι επειδή δεν τους έστειλε στοιχεία λογαριασμών ο ΔΕΔΔΗΕ... κάνεις μετά καταγγελία στο myrae κατά ΔΕΔΔΗΕ. Κι αν ο ΔΕΔΔΗΕ σου απαντήσει ότι δεν έστειλε τους λογαριασμούς ο πάροχος, κάνεις καταγγελία κατά παρόχου.
7tasos7 Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 53 λεπτά πριν, bill27 είπε οχι δεν εχω κοτ , Κάνε ενα τηλέφωνο στο κεντρικό τους. Εγώ κάτι χρειάστηκα για ενα φιλο εδωσα στοιχεία αίτησης κλπ και με κάλεσαν σε μια ώρα και μου απάντησαν. Είχε κοτ β και δεν δικαιούταν. Εσένα ποιο ηταν το μέγιστο ποσό και πόσο σου βάλανε προκαταβολή. Εννοω μην ειχες πχ 120 το max και το βάλανε όλο προκαταβολή; αλλά καλύτερα τηλέφωνο πρώτα για μένα.
fysikos Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου (επεξεργασμένο) μπορεί να βοηθήσει κάποιος στο να εξηγηθεί το γιατι δεν ελαβα επίδομα θέρμανσης (για φ.α.) ενω έχω υποβάλει επιτυχώς αίτηση για το 2024-2025 και εχω λάβει προκαταβολή στις 22/11/2024; τα παραστατικα για το φ.α. δεν ανεβαινουν αυτόματα απο τους παρόχους; δεν εμφανιζονται διασταυρωμένες αγορες Επεξ/σία 4 Αυγούστου από fysikos
7tasos7 Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 18 λεπτά πριν, fysikos είπε μπορεί να βοηθήσει κάποιος στο να εξηγηθεί το γιατι δεν ελαβα επίδομα θέρμανσης (για φ.α.) ενω έχω υποβάλει επιτυχώς αίτηση για το 2024-2025 και εχω λάβει προκαταβολή στις 22/11/2024; τα παραστατικα για το φ.α. δεν ανεβαινουν αυτόματα απο τους παρόχους; δεν εμφανιζονται διασταυρωμένες αγορες Τα παραστατικα απο φυσικο αεριο επρεπε να τα ανεβασεις εσυ.Τωρα εχει ληξει η προθεσμια. 1
ekrepali Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες @bill27 είχες καμιά εξέλιξη με την ΑΑΔΕ; Επίσης δε μας είπες... τι πάροχο είχες; Είχες καμιά επικοινωνία μαζί τους γι'αυτό το θέμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα