tselotrelo Δημοσ. Τρίτη στις 09:30 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:30 μμ 3 ώρες πριν, geoliol είπε για αυτους που δεν εχουν παρει ουτε προκαταβολη λογω αλλαγης κατοικιας εχει ανακοινωθει τιποτα αν θα δωθουν; Και εγώ από αλλαγή κατοικίας είμαι του φθινοπώρου αλλά όλα καλα
GreekMonkey Δημοσ. Τρίτη στις 10:28 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:28 μμ (επεξεργασμένο) Λογαριασμό με ημερομηνία έκδοσης 26.04.2025 φυσικού αερίου, ξέχασα το "Θεσσαλία" στην επωνυμία επιχείρησης της Ζενίθ. Επίσης στις διασταυρώσεις βλέπω πως δεν προσμετρήθηκε ο συγκεκριμένος λογαριασμός. Φταίει η ημερομηνία έκδοσης του ή το λάθος που έκανα. Να το διορθώσω τώρα ή να το αφήσω μετά την πληρωμή; Επεξ/σία Τρίτη στις 10:29 μμ από GreekMonkey
geoliol Δημοσ. Τρίτη στις 11:28 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:28 μμ 1 ώρα πριν, tselotrelo είπε Και εγώ από αλλαγή κατοικίας είμαι του φθινοπώρου αλλά όλα καλα οταν λες ολα καλα τι εννοεις; πηρες προκαταβολη; γιατι εγω οχι και αλλοι που ξερω συν οτι στις διασταυρωμενες δεν δειχνει κατι
greatst Δημοσ. Τρίτη στις 11:58 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:58 μμ 9 ώρες πριν, stelios91 είπε Υπάρχουν κάπου οι νέοι συντελεστές καιρικών συνθηκών; Το μόνο που σκέφτηκα είναι να κάνω μια διαίρεση το μέγιστο ποσό επιδόματος με το 300 που έχω εγώ για πετρέλαιο, το οποίο βλέπω ότι βγάζει 0,57 για το μέρος που ανήκω ενώ μέχρι πέρσι ήταν 0,82. Ναι, θα ήταν καλό να τους είχαμε αυτούς τους νέους συντελεστές!
ekrepali Δημοσ. χθες στις 12:10 πμ Δημοσ. χθες στις 12:10 πμ 9 minutes ago, greatst said: Ναι, θα ήταν καλό να τους είχαμε αυτούς τους νέους συντελεστές! Το να διαπιστώσουμε το νέο συντελεστή είναι εύκολο, με το τρόπο που ήδη αναφέρθηκε 9 hours ago, stelios91 said: Το μόνο που σκέφτηκα είναι να κάνω μια διαίρεση το μέγιστο ποσό επιδόματος με το 300 που έχω εγώ για πετρέλαιο, το οποίο βλέπω ότι βγάζει 0,57 για το μέρος που ανήκω ενώ μέχρι πέρσι ήταν 0,82. Αλλά ωραία θα ήταν να υπήρχε επίσημο έγγραφο με τους νέους συντελεστές σε όλους τους ταχυδρομικούς κώδικες, για να δούμε εάν όντως έγινε αναδιανομή χρημάτων σε περιοχές που έκανε κρύο ή αν πέφτει το δούλεμα της αρκούδας. 1
greatst Δημοσ. χθες στις 12:25 πμ Δημοσ. χθες στις 12:25 πμ 13 λεπτά πριν, ekrepali είπε Το να διαπιστώσουμε το νέο συντελεστή είναι εύκολο, με το τρόπο που ήδη αναφέρθηκε Αλλά ωραία θα ήταν να υπήρχε επίσημο έγγραφο με τους νέους συντελεστές σε όλους τους ταχυδρομικούς κώδικες, για να δούμε εάν όντως έγινε αναδιανομή χρημάτων σε περιοχές που έκανε κρύο ή αν πέφτει το δούλεμα της αρκούδας. Με τον τρόπο που αναφέρθηκε, ενώ όταν έκανα την αίτηση ο συντελεστής που έγραφε ήταν 0,77 τώρα υπολογίζεται σε 0,57. 1
profile Δημοσ. χθες στις 12:49 πμ Δημοσ. χθες στις 12:49 πμ Όπως φαίνεται κάτι γίνεται με το πετρέλαιο και το 0,57 @stelios91 Από 0,82 --> 0,57 @greatst Από 0,77 --> 0,57 Το δικό μου Από 0,75 --> 0,57
greatst Δημοσ. χθες στις 12:51 πμ Δημοσ. χθες στις 12:51 πμ Μόλις τώρα, profile είπε Όπως φαίνεται κάτι γίνεται με το πετρέλαιο και το 0,57 @stelios91 Από 0,82 --> 0,57 @greatst Από 0,77 --> 0,57 Το δικό μου Από 0,75 --> 0,57 Ή είναι μηχανογραφικό λάθος και θα διορθωθεί τις επόμενες μέρες, ή ... πίκρα!
ekrepali Δημοσ. χθες στις 01:00 πμ Δημοσ. χθες στις 01:00 πμ Εμένα ήταν 0.57 και πήγε 0.41. Άμα κάποιος έχει ανεβασμένο συντελεστή, χρωστάει κέρασμα. 🤣 1
stelios91 Δημοσ. χθες στις 11:19 πμ Δημοσ. χθες στις 11:19 πμ 11 ώρες πριν, ekrepali είπε Αλλά ωραία θα ήταν να υπήρχε επίσημο έγγραφο με τους νέους συντελεστές σε όλους τους ταχυδρομικούς κώδικες, για να δούμε εάν όντως έγινε αναδιανομή χρημάτων σε περιοχές που έκανε κρύο ή αν πέφτει το δούλεμα της αρκούδας. Για την ακρίβεια ακόμη πιο ωραία θα ήταν να υπήρχε και κάποιο έγγραφο που να εξηγεί ακριβώς πως βγαίνει ο συντελεστής γιατί το να πετάνε ένα νούμερο απλά δε το λες και τον πιο διαφανή τρόπο. Εκτός αν υπάρχει τέτοιο επίσημο έγγραφο και μου διαφεύγει.
paiktaras69 Δημοσ. χθες στις 07:23 μμ Δημοσ. χθες στις 07:23 μμ Στις 27/5/2025 στις 11:29 ΠΜ, EchiDNA είπε Είναι εκεί που έκανες την αίτηση, γράφει κάτω διασταυρούμενες αγορές (κάπως έτσι) μέσα στο Mythermansi δεν εφμανιζεται κάτι σε εμένα κάτω από το πεδίο που εχω περάσει τα παραστατικά
tselotrelo Δημοσ. χθες στις 08:06 μμ Δημοσ. χθες στις 08:06 μμ 20 ώρες πριν, geoliol είπε οταν λες ολα καλα τι εννοεις; πηρες προκαταβολη; γιατι εγω οχι και αλλοι που ξερω συν οτι στις διασταυρωμενες δεν δειχνει κατι Ναι πηρα και προκαταβολή τον Δεκέμβριο και τώρα φαίνονται τα χρήματα που θα μπουν από όλους τους λογαριασμούς
geoliol Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 2 ώρες πριν, tselotrelo είπε Ναι πηρα και προκαταβολή τον Δεκέμβριο και τώρα φαίνονται τα χρήματα που θα μπουν από όλους τους λογαριασμούς δηλαδη για να καταλαβω αλλαξες σπιτι μεσα στο 24 αλλα πηρες κανονικα προκαταβολη. τι διαφορετικο εκανες απο ολους εμας που δεν πηραμε;
Kassandros Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Οι νέοι συντελεστές : https://search.et.gr/el/fek/?fekId=781921 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα