Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, methismenokotsani είπε

Οκ ευχαριστω αλλα ειναι αντε βρες το Απο την αρχη μας βαζει να παταμε οπου ναναι και το συνεχιζει!

(Πατησα και στο Υποβολη διαχειρισης αιτησης για να το δω αυτο)

Απο τον Οκτωβριο μεχρι και τον Δεκεμβριο βλεπω να αναγνωριζει τα ποσα και απο Ιανουαριο εως και Μαρτιο γραφει μηδεν!

Στο τελος λεει:
Συνολική Υπολογ. Αξία 120,25€ ..ειναι οκ αυτο;

Μέγιστο ποσό επιδόματος πόσο σου εχει; Λογικά εισαι οκ. 

• Like 1
  • Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Α ναι το γραφει πανω πανω Το περιεργο ειναι πως ειναι ακριβως η σουμα των τριων πρωτων μηνων  και βγηκε ακριβως τοσο 120,25 

Δηλαδη αμα οι πρωτοι μηνες βγαινανε 150 τοτε 150 θα ητανε το μεγιστο; Συνολικα καταναλωσα κατι παραπανω απο 750 €  ...αλλα απο Ιανουαριο εως και τον Μαρτιο γραφει μηδεν!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

120,25 μου εβγαλε και εδω:  https://pstauros.gr/thermansi.html

αλλα στο ειδος καυσιμου γιατι εχει προκαθορισμενα ποσα;

Για φυσικο αεριο για πχ πλαφον καταναλωση ειναι εως 325€ ασχετα αμα εχεις καταναλωσει πανω απο 750;;;

Επεξ/σία από methismenokotsani
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 minutes ago, methismenokotsani said:

120,25 μου εβγαλε και εδω:  https://pstauros.gr/thermansi.html

αλλα στο ειδος καυσιμου γιατι εχει προκαθορισμενα ποσα;

Για φυσικο αεριο για πχ πλαφον καταναλωση ειναι εως 325€ ασχετα αμα εχεις καταναλωσει πανω απο 750;;;

Κάθε Ταχ. Κώδικας έχει συντελεστή, ανάλογα πόσο κρύο έκανε.

Πχ φυσικό αέριο με 0.40 συντελεστή... βγαίνει 325 * 0.40 = 130 μέγιστη επιδότηση

Για να πάρεις 130 επιδότηση πρέπει να κάψεις τουλάχιστον 260. Για ό,τι παραπάνω κάψεις, δεν επιδοτείσαι.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Thanks 1
Δημοσ.

Γιατι ρωτας για ΚΟΤ δεν καταλαβα Με ΚΟΤ θερμανση με ρευμα δεν επιδοτουν Στα υπολοιπα εισαι οκ 

22 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Κάθε Ταχ. Κώδικας έχει συντελεστή, ανάλογα πόσο κρύο έκανε.

Πχ φυσικό αέριο με 0.40 συντελεστή... βγαίνει 325 * 0.40 = 130 μέγιστη επιδότηση

Για να πάρεις 130 επιδότηση πρέπει να κάψεις τουλάχιστον 260. Για ό,τι παραπάνω κάψεις, δεν επιδοτείσαι.

Λαμπρα!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 minutes ago, giorgos_76 said:

Το επίδομα θέρμανσης θα δοθεί το 2026 ;; Να ξέρω αν είναι να κάνω ΚΟΤ.

Οκτώβριο 2026 ως Μάρτιο 2026.

ΚΟΤ και επίδομα θέρμανσης για ηλεκτρικό ρεύμα, δε γίνεται. Ή το ένα ή το άλλο.

Άμα έχεις ενεργό ΚΟΤ δε σε συμφέρει να το κόψεις, ώστε να πάρεις επίδομα με ρεύμα. Εκτός κι αν είσαι σε πολύ ψυχρή περιοχή (και δικαιούσαι μεγάλο επίδομα θέρμανσης) και είσαι σίγουρος ότι θα έχεις μηνιαία υπέρβαση στο ΚΟΤ και θα το έχανες ούτως ή άλλως. 

Σε normal καταστάσεις, κρατάς το ΚΟΤ για το ρεύμα και κάνεις αίτηση για επίδομα θέρμανσης στο αέριο. Ή αν δεν έχεις αέριο, κάνεις αίτηση για πετρέλαιο ή ξύλα. Ακόμα και με μηδενικές αγορές, το επίδομα θέρμανσης είναι 100 ευρώ ελάχιστο.

@Raki-meze Θεοί στη Protergia... τα κατάφεραν κυριολεκτικά στο παρά πέντε.   🏆 Για τσέκαρε και τα δικά σου μήπως έβαλε γκολ κι ο ΗΡΩΝ στη παράταση.

Spoiler

14.jpg.758a239afe2eabad6d7a42837db83967.jpg

To πρωί είχαν ακυρώσει τον ανύπαρκτο λογαριασμό με έκδοση 1/10 και αξία 158.86 (εμφανίζεται ως 79.43 στον υπολογισμό δηλαδή το μισό). Δεν υπάρχει τέτοιος λογαριασμός. Που ακόμα κι αν υπήρχε θα ήταν με κατανάλωση προ Οκτωβρίου.

Κι ανεβάζουν το απόγευμα νέο ανύπαρκτο λογαριασμό με έκδοση 1/10 🤪 και αξία τουλάχιστον 311.6... καθώς εμφανίζει 155.80 που είναι το μέγιστο της επιδότησης.

Εμένα κανονικά οι λογαριασμοί ήταν 291.98 κι έπρεπε να πάρω επιδότηση 145.99. Δηλαδή περίμενα επιπλέον 26 στο IBAN, αυτοί θα βάλουν 36.

Τέσπα... όλα καλά. Αλλά μετά από αυτά που πέρασα φέτος, ποτέ ξανά επίδομα θέρμανσης με ηλεκτρικό ρεύμα και ποτέ ξανά Προτέργια στο οικιακό. 

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, ekrepali είπε

Για τσέκαρε και τα δικά σου μήπως έβαλε γκολ κι ο ΗΡΩΝ στη παράταση.

Το ίδιο έγινε και σε εμένα , όντως στο 120', χαχαχαχα.

Μέγιστο ποσό έχω 223 , εντάξει, κοντά είμαστε. Σώθηκε η κατάσταση στο παρά ένα. 

Screenshot_20250730-095452.FreeAdblockerBrowser.png.638006adf14c8b3983895a008c04f79d.png

• Haha 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, thermaikos4 είπε

560 ευρω εδωσα σε λογαριασμους και το επιδομα που δικαιουμαι ειναι 210,60.

Εισαι σε περιοχη με υψηλο συντελεστη;

Εγω που ξοδεψα 750 και πηρα επιδομα (χωρις την προκαταβολη) 120,25 τι να πω!

(ακομα να μπουνε)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, ekrepali είπε

Οκτώβριο 2026 ως Μάρτιο 2026.

ΚΟΤ και επίδομα θέρμανσης για ηλεκτρικό ρεύμα, δε γίνεται. Ή το ένα ή το άλλο.

Άμα έχεις ενεργό ΚΟΤ δε σε συμφέρει να το κόψεις, ώστε να πάρεις επίδομα με ρεύμα. Εκτός κι αν είσαι σε πολύ ψυχρή περιοχή (και δικαιούσαι μεγάλο επίδομα θέρμανσης) και είσαι σίγουρος ότι θα έχεις μηνιαία υπέρβαση στο ΚΟΤ και θα το έχανες ούτως ή άλλως. 

Σε normal καταστάσεις, κρατάς το ΚΟΤ για το ρεύμα και κάνεις αίτηση για επίδομα θέρμανσης στο αέριο. Ή αν δεν έχεις αέριο, κάνεις αίτηση για πετρέλαιο ή ξύλα. Ακόμα και με μηδενικές αγορές, το επίδομα θέρμανσης είναι 100 ευρώ ελάχιστο

Το ΚΟΤ δυστυχώς το δικαιούμαι για, 8 μήνες...Και αυτό γιατί έχω μεγάλες καταναλώσεις σε ρεύμα ( πάνω από 5500 kwh ) το 4μηνο το χειμώνα, λόγω αντλίας θερμότητας..

Δεν είναι πιο συμφέρων το επίδομα θέρμανσης ;;

Επεξ/σία από giorgos_76

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...