Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,Έχω ένα piaggio Liberty iget το οποίο από εργοστάσιο έχει tubeless ελαστικά μάρκα maxxis..δεν έχω παράπονο από τα ελαστικά μιας και έχω κάνει 3.000 χιλιόμετρα μόνο (λόγο στρατού και κορονοϊού δεν το κούναγα και πολύ συχνά)..Η ερώτηση μου είναι αν θελήσω να βάλω ένα λάστιχο πχ Pirelli angel μπαίνει κανονικά ως tubeless ή βάζω σαμπρέλα ή τα λάστιχα tubeless είναι συγκεκριμένα;Χαζή ερώτηση αλλά δεν έχω ιδέα πως πάνε και ότι έχω διαβάσει με έχει μπερδέψει παραπάνω..Θα ήθελα να βάλω στο μέλλον ένα λάστιχο όπως το angel αλλά δεν θα ήθελα να έχω σαμπρέλα ενώ έχω την δυνατότητα για tubeless 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Tubeless σημαίνει χωρίς σαμπρέλα.Προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς ρωτάς.

Μπορεί να το διατύπωσα λίγο περίεργα..η ερώτηση μου αν μπορώ να βάλω οποίο λάστιχο θέλω στο μηχανακι χωρίς την χρήση σαμπρέλας ή αν κάνουν μόνο ειδικά λάστιχα τα οποία προορίζονται για χρήση χωρίς σαμπρέλα..πχ τα pirelli angel μπορώ να το βάλω στο μηχανακι μου και να έχω tubeless τροχούς ή πρέπει να βάλω αναγκαστικά σαμπρέλα..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikossof88 είπε

Μπορεί να το διατύπωσα λίγο περίεργα..η ερώτηση μου αν μπορώ να βάλω οποίο λάστιχο θέλω στο μηχανακι χωρίς την χρήση σαμπρέλας ή αν κάνουν μόνο ειδικά λάστιχα τα οποία προορίζονται για χρήση χωρίς σαμπρέλα..πχ τα pirelli angel μπορώ να το βάλω στο μηχανακι μου και να έχω tubeless τροχούς ή πρέπει να βάλω αναγκαστικά σαμπρέλα..

Πάλι μπερδεμένα το λες.Οποιο λάστιχο θες βάζεις.

Δεν νομίζω πλέον να υπάρχει λάστιχο που να θέλει σαμπρέλα.

Τα pirelli που λες δεν είναι tubeless ?Πήγαινε σε λαστιχά να σου τα περάσει και μην το ψάχνεις πιο πολύ και μπερδέυεσαι.

Καλους δρόμους

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πάλι μπερδεμένα το λες.Οποιο λάστιχο θες βάζεις.

Δεν νομίζω πλέον να υπάρχει λάστιχο που να θέλει σαμπρέλα.

Τα pirelli που λες δεν είναι tubeless ?Πήγαινε σε λαστιχά να σου τα περάσει και μην το ψάχνεις πιο πολύ και μπερδέυεσαι.

Καλους δρόμους

Έγινε ευχαριστώ,έναν μάστορα της γειτονιάς ρώτησα και με έκαψε με το τι λάστιχα μπαίνουν και τι δεν μπαίνουν αλλά απλά θα πάω στην αντιπροσωπία να τελειώνω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...