Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Just now, Giannis80x said:

Εμενα δεν εχει πιστωση καμιας κυμενομενης χρεωσης.μονο εκπτωση απο το φυσικο αεριο εχω εως στιγμης.

Καμια αναστολη χρεωσεων δεν εχει γινει.

Ε τότε μια χαρα. Εμένα στον έναν λογαριασμό δεν είχαν χρεώσει τις κυμαινόμενες και στο. Δεύτερο και τελικό τις πέρασαν κανονικά γιατί λέει δεν θα είμαι πελάτης τους τους επόμενους μήνες για να τις πάρουν πίσω σταδιακά 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, marmagia είπε

Ε τότε μια χαρα. Εμένα στον έναν λογαριασμό δεν είχαν χρεώσει τις κυμαινόμενες και στο. Δεύτερο και τελικό τις πέρασαν κανονικά γιατί λέει δεν θα είμαι πελάτης τους τους επόμενους μήνες για να τις πάρουν πίσω σταδιακά 

Εγω επειδη φοβαμαι μηπως με ξαναχρεωσουν μετα απο την δεη αυτες τις αναστολες,εχω ολους τους λογαριασμου σε pdf και μολις αλλαξει η αλλαγη παροχου θα στειλω ενα email προς δεη,φυσικο αεριο και εδα και θα τους γραψω να προσεξουν μην μου τα ξαναχρεωσουν.

Δεν ξερω αν θα το διαβασει και κανεις βεβαια😂

Δημοσ.
1 minute ago, Giannis80x said:

Εγω επειδη φοβαμαι μηπως με ξαναχρεωσουν μετα απο την δεη αυτες τις αναστολες,εχω ολους τους λογαριασμου σε pdf και μολις αλλαξει η αλλαγη παροχου θα στειλω ενα email προς δεη,φυσικο αεριο και εδα και θα τους γραψω να προσεξουν μην μου τα ξαναχρεωσουν.

Μπορεί να κάνω λάθος αλλά απ´οτι καταλαβαίνω οι χρεώσεις χρεώνονται από τον πάροχο για το διάστημα που είχαν την παροχή σου. Πχ ο ηρωνας είχε την δίκη μου από 16/12-9/2. Άρα περιμένει να εισπράξει από αυτούς η ΕΔΑ τις κυμαινόμενες χρεώσεις για το διάστημα αυτό και υπό αυτή την έννοια τις χρέωσε όλες στον τελικό λογαριασμό. Η ΔΕΗ πχ θα πρέπει να εισπράξει τις χρεώσεις που αντιστοιχούν στο διάστημα από 9/2 και έπειτα. Δεν πρέπει να το πανε ανα ρολόι συνολικά αλλά ανα διάστημα που είχε την παροχή ο κάθε προμηθευτής

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Giannis80x είπε

Οποτε περναω κανονικα μετρηση.

1 λεπτό πριν, marmagia είπε

Μπορεί να κάνω λάθος αλλά απ´οτι καταλαβαίνω οι χρεώσεις χρεώνονται από τον πάροχο για το διάστημα που είχαν την παροχή σου. Πχ ο ηρωνας είχε την δίκη μου από 16/12-9/2. Άρα περιμένει να εισπράξει από αυτούς η ΕΔΑ τις κυμαινόμενες χρεώσεις για το διάστημα αυτό και υπό αυτή την έννοια τις χρέωσε όλες στον τελικό λογαριασμό. Η ΔΕΗ πχ θα πρέπει να εισπράξει τις χρεώσεις που αντιστοιχούν στο διάστημα από 9/2 και έπειτα. Δεν πρέπει να το πανε ανα ρολόι συνολικά αλλά ανα διάστημα που είχε την παροχή ο κάθε προμηθευτής

Δεν ξερω.γενικα με αυτους δεν ξερεις απο που να φυλαχτεις.θα περασω εγω κανονικα την ενδειξη και βλεπουμε.

Αα κατι αλλο.

Η μηδενικη εγγυηση που λεει η δεη δεν μου ειπαν κατι πως για να την εχω πρεπει να κανω παγια εντολη.

Ισχυει;

Δημοσ.
2 minutes ago, Giannis80x said:

Οποτε περναω κανονικα μετρηση.

Δεν ξερω.γενικα με αυτους δεν ξερεις απο που να φυλαχτεις.θα περασω εγω κανονικα την ενδειξη και βλεπουμε.

Αα κατι αλλο.

Η μηδενικη εγγυηση που λεει η δεη δεν μου ειπαν κατι πως για να την εχω πρεπει να κανω παγια εντολη.

Ισχυει;

δεν μου έχει ερθει πρώτος λογαριασμός ΔΕΗ αλλά σε δικό μου ερώτημα μου ειπαν οτι δεν χρειάζεται πάγια εντολή απο την στιγμή που κάποιος είναι νέος πελάτης βάσει αυτών των ειδικών όρων https://www.dei.gr/media/wh1foqg4/myhomegascontrol_0112.pdf

Screenshot 2022-02-26 at 14.16.55.png

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, marmagia είπε

δεν μου έχει ερθει πρώτος λογαριασμός ΔΕΗ αλλά σε δικό μου ερώτημα μου ειπαν οτι δεν χρειάζεται πάγια εντολή απο την στιγμή που κάποιος είναι νέος πελάτης βάσει αυτών των ειδικών όρων https://www.dei.gr/media/wh1foqg4/myhomegascontrol_0112.pdf

Screenshot 2022-02-26 at 14.16.55.png

Προχωραμε και βλεπουμε λοιπον!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, Giannis80x said:

Προχωραμε και βλεπουμε λοιπον!

δεν θα πάρει πολύ καιρό. Σε μένα σε 7 μέρες είχε γίνει ήδη η αλλαγή προμηθευτή. Βάλε και κάτι παραπάνω γιατί τα ελτά κουριερ ειναι σαν χελώνα με ειδικές ανάγκες λογικά σε 10-11 μέρες θα είσαι στην δεη 

Επεξ/σία από marmagia
Δημοσ.
Μόλις τώρα, marmagia είπε

δεν θα πάρει πολύ καιρό. Σε μένα σε 7 μέρες είχε γίνει ήδη η αλλαγή προμηθευτή. Βάλε και κάτι παραπάνω γιατί τα ελτά κουριερ ειναι σαν χελώνα με ειδικές ανάγκες λογικά σε 10-11 μέρες θα είσαι στην δεη 

Μου ειπαν η acs θα ερθει η μια foxon?

Μαλιστα αναμεσα 13:00 με 17:00 και οτι υπογραφω,κραταω αντιγραφο,δινω και τα εγγραφα και τελος.

Μόλις τώρα, Giannis80x είπε

Μου ειπαν η acs θα ερθει η μια foxon?

Μαλιστα αναμεσα 13:00 με 17:00 και οτι υπογραφω,κραταω αντιγραφο,δινω και τα εγγραφα και τελος.

Εγω εκανα ολη την κινηση μεσω call me back και προφανως ειναι συνεργαζομενες εταιρειες και οχι υπαλληλοι της δεη που με πηραν και προχωρησε η διαδικασια

Δημοσ.
3 ώρες πριν, xariscd είπε

βλεπωντας την δεη αυτη την στιγμη να δινει σταθερα 0.050 την κιλοβατωρα για το αεριο σκεφτομαι μηπως υπαρχει κατι λακουβα που δεν μου την λενε και τελικα ερθω στα ιδια που χρεωνει η ζενιθ

δεν έχει λακούβα , προχώρα το

Δημοσ.
1 ώρα πριν, marmagia είπε

Εγώ που πήγα σε κατάστημα ΔΕΗ και έκανα συμβολαιο gas control, αλλαγη απο ζενιθ, απο τις 8/2 δεν εχω ακομη καμία ειδοποίηση απο ΕΔΑ .

Δημοσ.
12 minutes ago, tsigpan said:

Εγώ που πήγα σε κατάστημα ΔΕΗ και έκανα συμβολαιο gas control, αλλαγη απο ζενιθ, απο τις 8/2 δεν εχω ακομη καμία ειδοποίηση απο ΕΔΑ .

δεν στέλνει καμια ειδοποίηση η ΕΔΑ. μήπως έχουν κάνει ήδη την αλλαγή; Ούτε ενημερώνουν οτι θα έρθουν, ούτε οτι ήρθαν ούτε οτι αλλαξε ο προμηθευτης

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, marmagia είπε

δεν στέλνει καμια ειδοποίηση η ΕΔΑ. μήπως έχουν κάνει ήδη την αλλαγή; Ούτε ενημερώνουν οτι θα έρθουν, ούτε οτι ήρθαν ούτε οτι αλλαξε ο προμηθευτης

marmagia στελνει ειδοποιηση την ημερα που θα κανουν την μετρηση ωστε να γινει η αλλαγη.

Τουλαχιστον σ'εμενα ετσι εγινε.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, xariscd είπε

καλημερα ψαχνωμε και εγω με τις εταιριες ενεργιας μαις και εχουν ξεφιγει τα πραγματα.ανεβαζω 3 λογαριασμους απο τηνν ζενιθ που ειμαι και βλεπω οτι εαν δουν το ποσο με χρεωναν το κιλοβατ σε σχεση με τωρα ειναι 3εως 4 φορες πανω .και βλεπωντας την δεη αυτη την στιγμη να δινει σταθερα 0.050 την κιλοβατωρα για το αεριο σκεφτομαι μηπως υπαρχει κατι λακουβα που δεν μου την λενε και τελικα ερθω στα ιδια που χρεωνει η ζενιθ.μπορει καποιος να ανεβασει εκαθαριστικους λογαριασμους απο δεη να συνγκρινω .αναρωτιεμε γιατι αφου ειναι φθηνοι σαν δεη γιατι το ρευμα το εχουν ακριβοτερα ,δηλαδη 0,17 κιλοβατωρα  ενω η ζενιθ οπως φαινετε και απο τους λογαριασμους το εχουν περιπου 0,092

Screenshot 2022-02-25 132447.jpg

Screenshot 2022-02-25 131728.jpg

Screenshot 2022-02-25 131818.jpg

και αυτα για ποιο σφαιρικη εικονα

Screenshot 2022-02-26 094729.jpg

Screenshot 2022-02-26 094845.jpg

Η ΔΕΗ έχει 0,17 ανά kWh, αλλά δεν έχει ρήτρα. Στο λογαριασμό του ρεύματος που παραθέτεις γράφει Αναπροσαρμογή ΟΤΣ και είναι 100 ευρώ. Επίσης, είχε μέχρι 2/12 0,096 κι η ΔΕΗ, αλλά επειδή την κατηγόρησαν για αθέμιτο ανταγωνισμό οι εναλλακτικοί, ότι πουλάει πολύ φθηνά επειδή έχει πρόσβαση στα υδροηλεκτρικά ανέβασε τις τιμές. Ή μπορεί να το είχε σχεδιασμένο ούτως ή αλλως, δεν ξέρω. Κι εγώ χτες έκανα αίτηση για αέριο στη ΔΕΗ. Μακράν ό,τι καλύτερο υπάρχει στην αγορά τώρα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, PC Booster είπε

Η ΔΕΗ έχει 0,17 ανά kWh, αλλά δεν έχει ρήτρα. Στο λογαριασμό του ρεύματος που παραθέτεις γράφει Αναπροσαρμογή ΟΤΣ και είναι 100 ευρώ. Επίσης, είχε μέχρι 2/12 0,096 κι η ΔΕΗ, αλλά επειδή την κατηγόρησαν για αθέμιτο ανταγωνισμό οι εναλλακτικοί, ότι πουλάει πολύ φθηνά επειδή έχει πρόσβαση στα υδροηλεκτρικά ανέβασε τις τιμές. Ή μπορεί να το είχε σχεδιασμένο ούτως ή αλλως, δεν ξέρω. Κι εγώ χτες έκανα αίτηση για αέριο στη ΔΕΗ. Μακράν ό,τι καλύτερο υπάρχει στην αγορά τώρα.

Και τι σχεση εχουν ολα αυτα με το φυσικο αεριο?

• Like 2
Δημοσ.
5 minutes ago, HERTHAN said:

marmagia στελνει ειδοποιηση την ημερα που θα κανουν την μετρηση ωστε να γινει η αλλαγη.

Τουλαχιστον σ'εμενα ετσι εγινε.

Είσαι ΕΔΑΘΕΣΣ λογικά. Η Αττικης δεν δίνει δεκάδα τσακιστή. Και που παίρνεις τηλ να ρωτήσεις ποτέ προγραμματίζουν σου λένε δε ξέρουμε θα δείξει 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...