Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει νόημα να στείλω με email το έντυπο παραπόνου της ΔΕΗ επειδή με έχουν καθυστερήσει; Κοινοποιώ και στα γνωστά emails, συνήγορο κλπ;

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, kirileman είπε

Έχει νόημα να στείλω με email το έντυπο παραπόνου της ΔΕΗ επειδή με έχουν καθυστερήσει; Κοινοποιώ και στα γνωστά emails, συνήγορο κλπ;

O συνήγορος είναι για επίλυση διαφορών. Δεν έχεις κάποια διαφορά να επιλύσεις με τη ΔΕΗ, δεν είσαι ακόμα πελάτης.

Στο myrae κάνε παράπονο υπόψιν ΔΕΗ και ΕΔΑ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, ekrepali είπε

O συνήγορος είναι για επίλυση διαφορών. Δεν έχεις κάποια διαφορά να επιλύσεις με τη ΔΕΗ, δεν είσαι ακόμα πελάτης.

Στο myrae κάνε παράπονο υπόψιν ΔΕΗ και ΕΔΑ

Οκ, να επισυνάψω και κάποιο αρχείο/έγγραφο; Πχ την αίτηση;

Επίσης, επειδή είναι μεταφορά από προηγούμενο πάροχο, τι επιλέγω; Νέα σύνδεση>καθυστέρηση;

edit: Α το βρήκα, Εξυπηρέτηση>καθυστέρηση στην αλλαγή προμηθευτή.

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, kirileman είπε

Ποτε υπεγραψες συμβολαιο και σ'εχουν αργησει τοσο πολυ?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kirileman είπε

30/11

Οποτε στις 16 εργασιμες οπως γραφουν εισαι στις 22 του μηνος.Μεθαυριο δηλαδη.

Εγω 03/12 υπεγραψα.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.... μετά από πολλές περιπέτειες (αίτηση από 18/10) φαίνεται να μπήκα στην ΔΕΗ στο ρεύμα παρόλο που σήμερα πήρα χαμπάρι ότι έπρεπε να μπω και στο ebill και να δηλώσω το πρόγραμμα που θέλω, αν και ήταν ξεκάθαρο ότι είχα κάνει αίτηση για το online..... δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αλλά το αναφέρω για το έχετε το νου σας..... αν δεν έμπαινα στο ebill κατά τύχη, βλέπω να μου έρχονταν 4μηνο με ρήτρες στην ΔΕΗ. Τέλος πάντων....

Σε ότι αγορά το φυσικό αέριο, έκανα αυτό που είπατε, και πήγα τελικά από κατάστημα. Ξέμπλεξα θα έλεγα αρκετά γρήγορα.... Σήμερα, 12 ημέρες μετά την αίτηση με πήραν από τη εταιρεία Φυσικό Αέριο να μου κάνουν αντιπρόταση για να μείνω (άρα φυσιολογικά το αίτημα πήγε ΕΔΑ). Μου είπαν ότι δεν έχω πρόγραμμα με έκπτωση και μου δίνουν για 2 χρόνια συμβόλαιο 25% έκπτωση και 4,5 € πάγιο.

Τώρα προβληματίζομαι πάλι, γιατί μου είπε η κοπέλα ότι η κρατική επιδότηση από 15% ενδέχεται να πάει στο 30%. Και ρωτάω αν ξέρει κανείς;

1. Στη ΔΕΗ gas control θα υπάρχει αυτό το 15% ή 30% επιδότηση ή είναι 0,05 και τέλος;

2. Μήπως στο Φυσικό Αέριο με 25% έκπτωση + το 15% ή 30% της επιδότησης είναι καλύτερα από το gas control ή έστω επαρκές για να μην αλλάζω και φυσικό αέριο;

3. Μπορώ να υπαναχωρήσω έστω και τώρα στην ΔΕΗ;

Τι λέτε;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Οποτε στις 16 εργασιμες οπως γραφουν εισαι στις 22 του μηνος.Μεθαυριο δηλαδη.

Εγω 03/12 υπεγραψα.

Καλά, εγώ το έστειλα και βλέπουμε. Στο myrae πατάς Υποβολή και δεν γίνεται τίποτα. Μετά πας στα αιτήματα και βλέπεις ότι έχει υποβληθεί (2 φορές, γιατί μία ίσον καμία).

Πού γράφει για 16 μέρες; Εδώ οι ίδιοι οι υπάλληλοι στο τηλεφωνικό κέντρο της ΔΕΗ παραδέχονται ότι έχει καθυστερήσει, έπρεπε να το ηχογραφήσω.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, kirileman είπε

Καλά, εγώ το έστειλα και βλέπουμε. Στο myrae πατάς Υποβολή και δεν γίνεται τίποτα. Μετά πας στα αιτήματα και βλέπεις ότι έχει υποβληθεί (2 φορές, γιατί μία ίσον καμία).

Πού γράφει για 16 μέρες; Εδώ οι ίδιοι οι υπάλληλοι στο τηλεφωνικό κέντρο της ΔΕΗ παραδέχονται ότι έχει καθυστερήσει, έπρεπε να το ηχογραφήσω.

To ανεφερε ο korakios στην σελιδα 188 οτι περιπου μεσα σε 16 εργασιμες γινεται η αλλαγη/μεταβαση.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

To ανεφερε ο korakios στην σελιδα 188 οτι περιπου μεσα σε 16 εργασιμες γινεται η αλλαγη/μεταβαση.

μη δίνετε σημασία στο τι λέει ο σεκιουριτάς ,προϊστάμενος ,υπεύθυνος καθαρίστρια,  διευθυντής , υπάλληλος ,κεντρικά και γωνίες

laugh-ketawa.gif

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, dkarae είπε

Μου είπαν ότι δεν έχω πρόγραμμα με έκπτωση και μου δίνουν για 2 χρόνια συμβόλαιο 25% έκπτωση και 4,5 € πάγιο.

Τώρα προβληματίζομαι πάλι

25% έκπτωση πάνω σε τί; Μην ασχολείσαι. Δεν υπάρχει κάτι φθηνότερο από τη ΔΕΗ αυτή τη στιγμή.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

25% έκπτωση πάνω σε τί; Μην ασχολείσαι. Δεν υπάρχει κάτι φθηνότερο από τη ΔΕΗ αυτή τη στιγμή.

25% έκπτωση στην χρέωση του αερίου με βάση το πως το υπολογίζουν αυτοί....δεν ακολουθούν κάποιο ΤΤΦ από ότι ξέρω.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dkarae είπε

25% έκπτωση στην χρέωση του αερίου με βάση το πως το υπολογίζουν αυτοί....

Ακριβώς. Λόγια του αέρα. Σου πετάνε αριθμούς για να σε εντυπωσιάσουν. Άνευ ουσίας.

3 λεπτά πριν, dkarae είπε

δεν ακολουθούν κάποιο ΤΤΦ από ότι ξέρω.

Πώς το ξέρεις; Γράψε μας την ονομασία του προγράμματος που σου πρότειναν.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Ακριβώς. Λόγια του αέρα. Σου πετάνε αριθμούς για να σε εντυπωσιάσουν. Άνευ ουσίας.

Πώς το ξέρεις; Γράψε μας την ονομασία του προγράμματος που σου πρότειναν.

Αυτοί έχουν το πρόγραμμα Αέριο Οικιακό πλήρες EXTRA με 20% έκπτωση στη χρέωση του αερίου και 4,5 € το μήνα πάγιο. Αυτό μου το έκαναν 25% από ότι καταλαβαίνω. Δεν μου ανέφερε άλλο όνομα.....

Έλεγα αν ισχύει όντως το 30%, το οποίο δεν ξέρω αν θα δοθεί στην ΔΕΗ, με μια έκπτωση στο αέριο 25% +30 % =55% μήπως έστρωνε λίγο....

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dkarae είπε

Αυτοί έχουν το πρόγραμμα Αέριο Οικιακό πλήρες EXTRA με 20% έκπτωση στη χρέωση του αερίου και 4,5 € το μήνα πάγιο.

https://www.fysikoaerioellados.gr/product/aerio-oikiako-plires-extra/

Όροι:
https://aerioattikis.blob.core.windows.net/wp-uploads/2021/11/FA_MainPricelist_ExtraServices_v5_8.pdf

Αντιγράφω από τους όρους:

Αναφορά σε κείμενο

Η τιµή προµήθειας ανά µήνα βασίζεται στο κόστος προµήθειας του φυσικού αερίου ως αγαθό για την Φυσικό Αέριο – Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας από τους Προµηθευτές της, το οποίο είναι µεταβλητό και αναθεωρείται σε µηνιαία βάση.

Έκπτωση 20, 30, 60, 90% σε μια χρέωση που δεν είναι σταθερή, είναι αριθμός άνευ νοήματος. Προσπερνάς λοιπόν.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...