Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gvoi είπε

Στον εξπλορερ δεν ανοίγει καν το σαιτ :lol::cry:

ανεβάστε τα σε sharing dropbox, box , drive , maganz κτλ

εγώ χρησιμοποιώ pcloud μιας και φαίνεται αν είδε κάποιος το link και το κατέβασε

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, korakios είπε

ανεβάστε τα σε sharing dropbox, box , drive , maganz κτλ

εγώ χρησιμοποιώ pcloud μιας και φαίνεται αν είδε κάποιος το link και το κατέβασε

Οκ να τους στείλω πχ το αίτημα που έκανα στα γραφεία της ΔΕΗ για αλλαγή με dropbox. Τα υπόλοιμα να τα γραψω σε μειλ στο [email protected] ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gvoi είπε

Οκ να τους στείλω πχ το αίτημα που έκανα στα γραφεία της ΔΕΗ για αλλαγή με dropbox. Τα υπόλοιμα να τα γραψω σε μειλ στο [email protected] ?

μέσω myrae κάνεις το αίτημα και στο κείμενο βάζεις υπερσύνδεσμο για τα έγγραφα που δεν μπορείς να ανεβάσεις

Δημοσ.

οκ οκ ευχαριστώ! αν και φοβάμαι οτι ούτε αυτό προχωράει. Θα το κάνω σε λίγο και ενημερώνω για όποιον έχει ίδιο θέμα.

upd

Αναφωνώ "εύρηκα". Κάνω το αίτημα χωρίς συνημμένο αλλα με λινκ όπως σωστά με συμβούλεψε ο @korakios.

Καταχωρώ το αίτημα και βγάζει ξανά το ίδιο θέμα.

Κάνω πίσω και εμφανίζεται αίτημα με αριθμό και κενά όοοοολα τα πεδία. Πατάω τρέχων βήμα και εκεί με αφήνει να πειράξω τα κενά πεδία. Υποβολή και φαίνεται πλεον οκ προς ΕΔΑ αρχικά.

Σε brave browser

myrae.png.ce3ffa1dd5c7531628ac2e37e99d97bd.png

Δημοσ.
2 ώρες πριν, korakios είπε

δοκίμασες με IE ? παίζει να είναι ξεχασμένοι σε άλλες εποχές

Δεν θα ασχοληθώ γιατί μου απάντησαν από ΔΕΗ και επιτέλους και από ΕΔΑ. Έχει πάει το αίτημα ΕΔΑ από χθες, αλλά λόγου φόρτου εργασίας, έχουν καθυστερήσει και αυτοί. Μέσα της άλλης εβδομάδας θα έχω συνδεθεί. Μέχρι τότε, ρεύμα, ξύλα και λίγο καλοριφέρ αν και όταν κάνει τα κρύα του ΣΚ που μας πέρασε. Τουλάχιστον να γλιτώσω τη σφαγή του Γενάρη-Φλεβάρη.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, korakios είπε

πλησιάζει , πλέον ξεφύγανε

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

649476019_.png.6f1d0b021a29c3880c1b7711c7594f34.png

Μολις ξεπερασε το 180 και παμε με τρελα ολοι μαζι να ξεπερασουμε το 200.

Ευτυχως το εκανα αποσβεση σε 1,5 χρονο.

Θα κανω τζακι με αεραγωγους στο σπιτι και θα καιω.......οτι βρω τελοπαντων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά. 

Ακόμη δεν έχει εμφανιστεί στο ebil το αέριο. 

Φαίνεται μόνο το ρεύμα.

Την παρασκευή μέτρησε η εδα...

Όσον αφορά το συμβόλαιο να στείλω ένα email  στην δεη μήπως μου το στείλουν? 

Επεξ/σία από johnnyman
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Καλησπέρα παιδιά. 

Ακόμη δεν έχει εμφανιστεί στο ebil το αέριο. 

Φαίνεται μόνο το ρεύμα.

Την παρασκευή μέτρησε η εδα...

Όσον αφορά το συμβόλαιο να στείλω ένα email  στην δεη μήπως μου το στείλουν? 

Ενταξει μην βιαζεσαι θα φανει της επομενες μερες λογικα.

Το συμβολαιο θα στο στειλουν σε κανενα 2μηνο η 3μηνο η στην καλυτερη 8μηνο.Χαλαρα.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Ενταξει μην βιαζεσαι θα φανει της επομενες μερες λογικα.

Το συμβολαιο θα στο στειλουν σε κανενα 2μηνο η 3μηνο η στην καλυτερη 8μηνο.Χαλαρα.

Θα τους στείλω ένα mail για το συμβόλαιο.

Μόνο την σύμβαση έχω στα χέρια μου χωρίς τιμές τπτ....

Δημοσ.

26/11/21 έστειλα με κούριερ το συμβόλαιο Φ.Α. gas control. 1η εξέλιξη στις 8/12 που μου έστειλαν μήνυμα ότι παρέλαβαν τα δικαιολογητικά και το αίτημα μου προωθήθηκε για εξέταση. Από τότε επικοινώνησα τηλεφωνικά 2 φορές, κάνοντας παράπονο για την αργοπορία και η απάντησή τους ήταν η ίδια. Είναι στον έλεγχο ακόμα, δεν έχει πάει στην ΕΔΑ. Νομίζω ότι επίτηδες το καθυστερούν για να πάρουν όσα μπορούν οι πάροχοι που θα χάσουν τα συμβόλαια.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Θα τους στείλω ένα mail για το συμβόλαιο.

Μόνο την σύμβαση έχω στα χέρια μου χωρίς τιμές τπτ....

Αν δεν βαριεσαι καντο.

Κι εγω μονο το χαρτι εχω αλλα ξερω πως λειτουργουν οποτε δεν με πειραζει.Περιμενω να γινει η μεταβαση αρχικα με το καλο κι ολα τα υπολοιπα θα ερθουν.

• Thanks 1
Δημοσ.

https://www.theice.com/products/27996665/Dutch-TTF-Gas-Futures

Αναφορά σε κείμενο

Maximum Price Fluctuation
There are no limits.

edit: To επισήμανε ένας οικονομολόγος και λέω 'δε παίζει, κάποιο λάθος έκανε... αποκλείεται ολόκληρη Ε.Ε. να βασίζεται στο TTF για αέριο και ρεύμα και να μην υπάρχει fail-safe ανώτατου ορίου.'

Κι όμως δεν υπάρχει όριο... απλά απίστευτο.

Κι άντε εγώ πέταξα μια εικασία πριν 3 μήνες, από καθαρό φόβο...

Στις 8/9/2021 στις 2:22 ΜΜ, ekrepali είπε

Mετά απ'ότι έγινε πέρυσι το Φεβρουάριο με το ρεύμα στο Τέξας ($9000/MWh), δεν εμπιστεύομαι κυμαινόμενα προγράμματα όταν το τοπίο είναι τόσο αβέβαιο. Η κατάσταση φαίνεται πλέον εκτός ελέγχου... ποιον θα πρωτοπρολάβουν να τροφοδοτήσουν οι Ρώσοι και σε τι τιμές;

Πώς είναι δυνατόν να μην έχει πάρει μέτρα η Ευρώπη μη πάθουμε το ίδιο; Αυτό που γίνεται με τις τιμές δεν απλά θέμα μειωμένης προμήθειας και υψηλής ζήτησης... σίγουρα υπάρχουν λεφτάδες που είδαν ευκαιρία για γερή μπάζα και αγόρασαν "φτηνά" για να πουλήσουν ακριβότερα.

• Like 2
Δημοσ.

Μόλις έκανα αίτηση και εγώ για ΔΕΗ  myHomeGasControl,
Παρόλο που δν ήθελα να καταλήξω στην ΔΕΗ,  δυστυχώς είναι μονόδρομος για την περίοδο.
Μετά τις τελευταίες αυξήσεις φεύγω από ΗΡΩΝ fix.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, georgemp2 είπε

Μετά τις τελευταίες αυξήσεις φεύγω από ΗΡΩΝ fix.

Πολυ καλη επιλογη με ρητρα αναπροσαρμογης.Τελεια επιλογη βασικα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...