Giannis80x Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, ekrepali είπε Το Gas Control της ΔΕΗ δεν έχει ρήτρα. edit: Για να γλυτώσεις απ'το Gas Home Easy πρέπει να κάνεις υπαναχώρηση https://myaccount.zenith.gr/uploads/file/465a5642fb064ea487a8b1bb9473ad31/entypo-dilosis-ypanaxvrisis.pdf Αν κάνεις αίτηση στη ΔΕΗ... θα περάσεις κάνας μήνας μέχρι να σε εκπροσωπήσουν, είναι τα ζώα μου αργά. Αν η Ζενίθ ενημερώσει την ΕΔΑ ότι πλέον δε σε εκπροσωπεί, θα έρθουν να σου κόψουν την παροχή. Για να μη μείνεις λοιπόν χωρίς αέριο... θα πρέπει ταυτόχρονα με την υπαναχώρηση του Gas Home Easy να ενημερώσεις τη Ζενίθ ότι επιθυμείς να διατηρήσεις ενεργή την παροχή και να τιμολογείσαι αορίστου χρόνου στον βασικό τιμοκατάλογο μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταφορά στο νέο πάροχο. Γράψτο στο κενό πάνω απ'την υπογραφή και την ημερομηνία, και μετά φρόντισε να το επιβεβαιώσεις και τηλεφωνικώς (κράτα ημερομηνία, ώρα, όνομα υπαλλήλου). Ακόμα κι αν τα κάνεις όλα σωστά, να ξέρεις ότι υπάρχει πιθανότητα να παιχτεί μαλακία. Δηλαδή αν ο εκπρόσωπος που διαχειριστεί την υπαναχώρηση δεν πατήσει χειροκίνητα στο σύστημα ότι παραμένεις πελάτης αορίστου χρόνου... τότε θα φαίνεται πως δεν εκπροσωπείσαι καθόλου και πάει αυτόματα στην ΕΔΑ αίτημα διακοπής παροχής. Εγω ειμαι στο φυσικο αεριο ηδη. Εχω το φυσικο αεριο οικιακο πληρες extra. Η συμβαση με την ζενιθ εγινε 23/12 το απογευμα. Πιθανολογω πως δεν θα εχουν προχωρησει σε κατι. Ηδη εστειλα την δηλωση με email και θα παω και απο καταστημα τους αυριο ωστε να το δω και εκει. Επισης θα επικοινωνησω και με το φυσικο αεριο.
ekrepali Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, fragma είπε Παιδιά τι συμβαίνει με τις μειώσεις που λένε ότι έγιναν στο φυσικό αέριο ; Το σκεφτόμουν για σύνδεση πριν λίγο καιρό αλλά επειδή γινόταν χαμός με τις αυξήσεις και ήθελε κάνα τριχιλιαρο έξοδα συνολικά το ανέβαλλα και εμεινα στο πετρέλαιο. Τώρα αξίζει να βάλω; Όχι. Πέρα απ'τα έξοδα που θα μπεις... θα αναγκαστείς να πληρώνεις ακριβό αέριο για τουλάχιστον 2 χρόνια έτσι όπως φαίνεται. Άσε που ακούγεται ότι το αέριο πάει προς κατάργηση κι άρχισε η συζήτηση για υδρογόνο. Μόλις τώρα, Giannis80x είπε Εγω ειμαι στο φυσικο αεριο ηδη. Εχω το φυσικο αεριο οικιακο πληρες extra. Η συμβαση με την ζενιθ εγινε 23/12 το απογευμα. Πιθανολογω πως δεν θα εχουν προχωρησει σε κατι. Ηδη εστειλα την δηλωση με email και θα παω και απο καταστημα τους αυριο ωστε να το δω και εκει. Επισης θα επικοινωνησω και με το φυσικο αεριο. Ααα οκ, εγώ νόμιζα πως ήσουν Τ2 ζενίθ. Προλαβαίνεις άνετα να κάνεις υπαναχώρηση... κι αν σου πούνε τίποτα μαλακίες ότι δε γίνεται κλπ, μη ψαρώσεις. 1
Giannis80x Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, ekrepali είπε Όχι. Πέρα απ'τα έξοδα που θα μπεις... θα αναγκαστείς να πληρώνεις ακριβό αέριο για τουλάχιστον 2 χρόνια έτσι όπως φαίνεται. Άσε που ακούγεται ότι το αέριο πάει προς κατάργηση κι άρχισε η συζήτηση για υδρογόνο. Ααα οκ, εγώ νόμιζα πως ήσουν Τ2 ζενίθ. Προλαβαίνεις άνετα να κάνεις υπαναχώρηση... κι αν σου πούνε τίποτα μαλακίες ότι δε γίνεται κλπ, μη ψαρώσεις. Hδη εστειλα email (καταρχην ειναι αιτηση συμβασης)με κοινοποιηση και στο φυσικο αεριο ελλαδος. Θα παω οπως ειπα αυριο και σε ενα καταστημα Ζενιθ να τους τα δωσω κιολας ωστε να μην πουν δεν ηρθε το email κλπ... Και θα μιλησω και με το φυσικο αεριο ωστε να μην εχω προβλημα κανενα. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο και τις συμβουλες.
korakios Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, ekrepali είπε Άσε που ακούγεται ότι το αέριο πάει προς κατάργηση κι άρχισε η συζήτηση για υδρογόνο. μπα , κάνανε πισωγύρισμα αφού κάηκαν αρκετές χώρες, παίζει να πιέσουν να ξαναμπούν τα έργα φυσικού αερίου στα ΕΣΠΑ , θα δείξει Ιανουάριο τι θα ψηφιστεί τελικά αλλά προς το παρών ,ακόμα και 0,05 να κλείσει κάποιος είναι δύσκολη η άμεση απόσβεση , περίπου στα μισά θα έρθει με πετρέλαιο 2 1
fragma Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ, κατάλαβα.. Πετρέλαιο μέχρι να λιώσουν οι παγοι στους πόλους ή να παγώσει ή κόλαση 🤣 Σιγά μην καταργηθεί το 30 ή το 35 και τέτοια αστεία που λένε οι Βρυξελλιώτες κομπιναδοροι πλασιέ της "πράσινης" ενέργειας Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2021 από fragma 1
ekrepali Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, Giannis80x είπε Hδη εστειλα email (καταρχην ειναι αιτηση συμβασης)με κοινοποιηση και στο φυσικο αεριο ελλαδος. Aν δεν έχεις υπογράψει όρους και δεν έχεις στείλει ταυτότητα, φωτογραφία μετρητή κλπ δε χρειάζεται να ανυσηχείς καθόλου... μπορείς να ακυρώσεις την αίτηση και με ένα απλό τηλεφώνημα. Αν έχεις υπογράψει κι έχεις στείλει όλα τα δικαιολογητικά, θα κάνεις υπαναχώρηση και θα τους πρήξεις τα @@ μη τυχόν και προχωρήσουν το αίτημα χωρίς τη θέληση σου.
Giannis80x Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, ekrepali είπε Aν δεν έχεις υπογράψει όρους και δεν έχεις στείλει ταυτότητα, φωτογραφία μετρητή κλπ δε χρειάζεται να ανυσηχείς καθόλου... μπορείς να ακυρώσεις την αίτηση και με ένα απλό τηλεφώνημα. Αν έχεις υπογράψει κι έχεις στείλει όλα τα δικαιολογητικά, θα κάνεις υπαναχώρηση και θα τους πρήξεις τα @@ μη τυχόν και προχωρήσουν το αίτημα χωρίς τη θέληση σου. Εμενα το μονο που μου ζητησαν ειναι ποσα κυβικα λεει ο μετρητης και εναν παλιο λογαριασμο.ταυτοτητες κλπ δεν ζητησαν.τηλεφωνικα εγινε,ουτε υπεγραψα και να ξαναστειλω οσα μου εστειλαν. Με πηραν τηλ και διαβασαν τους ορους και δεν ειπαν για ttf και ρητρες.
ekrepali Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, Giannis80x είπε Εμενα το μονο που μου ζητησαν ειναι ποσα κυβικα λεει ο μετρητης και εναν παλιο λογαριασμο.ταυτοτητες κλπ δεν ζητησαν.τηλεφωνικα εγινε,ουτε υπεγραψα και να ξαναστειλω οσα μου εστειλαν. Με πηραν τηλ και διαβασαν τους ορους και δεν ειπαν για ttf και ρητρες. Δε γίνεται αλλαγή παρόχου χωρίς να δώσεις ταυτότητα, λογαριασμό προηγούμενου, χωρίς να υπογράψεις... είναι παράνομο. Σε κάθε περίπτωση στείλε την υπαναχώρηση, πάρε και τηλέφωνο να ακυρωθεί η αίτηση.
Giannis80x Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, ekrepali είπε Δε γίνεται αλλαγή παρόχου χωρίς να δώσεις ταυτότητα, λογαριασμό προηγούμενου, χωρίς να υπογράψεις... είναι παράνομο. Σε κάθε περίπτωση στείλε την υπαναχώρηση, πάρε και τηλέφωνο να ακυρωθεί η αίτηση. Email εστειλα και αυριο θα παρω και τηλεφωνο. Σε ευχαριστω πολυ
agriokatsiko Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις μέρες που μεσολάβησαν (και ήταν πολλές) μέχρι να βρω κλειδι για το ερμάριο και να πάρω την ερμη τη μέτρηση για να πάω να κάνω μεταφορά παρόχου, δεν έχει αλλάξει κάτι, σωστά; ΔΕΗ και βλέπουμε πως πάει; Έχω κλεισμένο ραντεβού αύριο για να υπογράψω συμβολαιο... Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2021 από agriokatsiko
arianos16 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπερίζω Διάβασα μέχρι αρκετές σελίδες πίσω και βλέπω ότι όλοι οι δρόμοι οδηγούν ΔΕΗ. Επειδή θέλω να ξεμπερδευτώ όσο πιο γρήγορα με αυτό το θέμα θέλω τις συμβουλές σας γιατί μας έχουν φάει τα κρύα. Το σπίτι δεν είχε αέριο και μόλις έγινε η εγκατάσταση, ο μηχανικός έχει δώσει επίσης το οκ για να μπει μετρητής. Τώρα το παλικάρι το οποίο είχε το ρεύμα στο όνομα του ήταν λίγο πέρα βρέχει και θέλω να τελειώνω. Από την στιγμή που κάνω αίτηση στην ΔΕΗ και υπογράψω μπορώ να έρθω σε επικοινωνία κατευθείαν με την ΔΕΑΘ για να τρέξει πιο γρήγορα η διαδικασία ? εαν κάπου κάνω εγώ λάθος αν γίνετε να με κατατοπίσατε θα ήμουν ευγνώμων. επίσης να αναφέρω ότι και το ρεύμα είναι στο αέριο το οποίο δεν έχω ιδέα κατά ποσό μπορεί να συμφέρει, περιμένω να πιάσω λογαριασμούς στα χέρια μου να δω. Συμφέρει η μεταφορά αυτού στη ΔΕΗ ? Ευχαριστώ
korakios Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, arianos16 είπε μπορώ να έρθω σε επικοινωνία κατευθείαν με την ΔΕΑΘ για να τρέξει πιο γρήγορα η διαδικασία ? αν έχεις κανα γνωστό 5 ώρες πριν, arianos16 είπε επίσης να αναφέρω ότι και το ρεύμα είναι στο αέριο το οποίο δεν έχω ιδέα κατά ποσό μπορεί να συμφέρει, περιμένω να πιάσω λογαριασμούς στα χέρια μου να δω. Συμφέρει η μεταφορά αυτού στη ΔΕΗ ? στο άλλο θέμα 12 ώρες πριν, agriokatsiko είπε δεν έχει αλλάξει κάτι, σωστά; σωστά
g_kor06 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Νέος έναντι λογαριασμός αερίου απο τον Ηρων... Μέχρι στιγμής κυμαίνεται σε "φυσιολογικά" πλαίσια... Εν αναμονή του επόμενου λογαριασμού που μάλλον θα είναι "εκκαθαριστικός"... Heron_Gas.pdf
korakios Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, g_kor06 είπε Νέος έναντι λογαριασμός αερίου απο τον Ηρων... Μέχρι στιγμής κυμαίνεται σε "φυσιολογικά" πλαίσια... Εν αναμονή του επόμενου λογαριασμού που μάλλον θα είναι "εκκαθαριστικός"... Heron_Gas.pdf 1 MB · 1 download απορώ γιατί κάθεσαι απο τη στιγμή που ξέρεις τι θα σε χρεώσουν , και κλασσικό του Ηρών που δε δίνει εκκαθαριστικό , βέβαια καλό είναι που θα σπάσει η κατανάλωση αρκετούς μήνες (θεωρητικά) , απο πότε έχεις να πάρεις εκκαθαριστικό ??
kirileman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Ανάσταση! Εμφανίστηκε ξαφνικά το αέριο στο ebill. Στο ιστορικό επιλογών βλέπω 27/12 Ηλεκτρονικός λογαριασμός και Έκδοση λογαριασμού - ειδοποίηση με e-mail. Ούτε sms ήρθε ποτέ, ούτε τίποτα. Θα το κάψουμε απόψε κυρ Στέφανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις