Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, korakios είπε

έχουμε

(92,923*1,17-27)/1000=0,081 προσαύξηση , αλλά δεν ανέβασες το άλλο κομμάτι του λογαριασμού να δούμε τι χρεώνει σαν TTF Νοεμβρίου

Δεν υπάρχει άλλο κομμάτι στον λογαριασμό για Protergia. Αυτές οι 2 σελίδες είναι

Και εμένα Χρέωση Αναπροσαρμογής μου έχει 0,05 πάντως 

Επεξ/σία από Uberalles_gr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο zenith T2  

8/12  αιτηση  σε καταστημα της δεη

23/12 η αιτηση πάει εδα θεσσαλιας

27/12 τηλεφωνο απο την ζενιθ , βλεπουμε οτι εχετε κανει ενεργειες για αλλαγη προμηθευτη μπλα μπλα μπλα μου δινει προσφορα σταθερο 0.0.8 οχι λεω ευχαριστω εχω παρει την αποφαση μου.ρωταω το συμβόλαιο μου εχει ληξει υπαρχει καποια ρητρα αποχωρησεις ?  δεν εχεις μου λεει καποια δεσμευση ουτε ρητρα αποχωρησεις! 

29/12  παιρνω τηλεφωνο στην εδα θεσσαλιας  και μου λενε δεν μπορουμε να προχωρήσουμε γιατι δεν εχει δωσει ακομα το οκ ο προηγουμενος προμηθευτης!

30/12  μολις ελαβα μηνυμα απο  εδα για αυριο  /καταγραφη ενδειξης για αλλαγη προμηθευτη.

χτες εκανα αιτημα στο myrae δεν πιστευω να επαιξε ρολο απλος θα ετυχε !

το ακυρωνω το αιτημα ?

Επεξ/σία από rose from hell
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Uberalles_gr είπε

Δεν υπάρχει άλλο κομμάτι στον λογαριασμό για Protergia. Αυτές οι 2 σελίδες είναι

Και εμένα Χρέωση Αναπροσαρμογής μου έχει 0,05 πάντως 

τότε ότι να'ναι ο λογαριασμός , προχωράτε με αμφισβήτηση της ρήτρας και τα υπόλοιπα θα φανούν στην πορεία

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@korakios Ναι ρε γμτ, μπράβο, είχα ξεχάσει τον τρόπο υπολογισμού με το συντελεστή προσαύξησης! 

SpoilerΜπερδεύτηκα με το TTF/1000 + 0.0237 που αναφέρει το site για τον υπολογισμό της τιμής προμήθειας στο οικιακό αυτόνομο.

Μπερδεύτηκα με το TTF/1000 + 0.0237 που αναφέρει το site για τον υπολογισμό της τιμής προμήθειας στο οικιακό αυτόνομο.

Το οποίο απ'ο.τι καταλαβαίνω, αναφέρεται στις χρεώσεις των νέων προγραμμάτων, ενώ αυτό που πόσταρα χθες και βάσει του οποίου εγώ τιμολογούμαι ( TTF/1000 + [0,0128 €/kWh] ) είναι για παλιά προγράμματα, σωστά?

19 ώρες πριν, korakios είπε
Spoiler

Άρα, εφόσον είναι (92,923*1,17-27)/1000 = 0,081 η προσαύξηση ρήτρας, τότε κανονικά θα έπρεπε να χρεώσουν 1246,33 x 0,081 = 100,9ε

Οπότε μήπως έχει βάση αυτό που ανέφερα στο παραπάνω ποστ για την περίπτωση του φίλου που του χρέωσαν για ρήτρα 

1246,33 x 0,05€/KWh = 62,3ε ?

Μήπως συνυπολόγισαν την κρατική επιδότηση του Νοεμβρίου (1,246 MWh x 31ε = 38,6ε)?

100,9 - 38,6 = 62,3

@Uberalles_gr στα του Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου τι σου έχει?

Επεξ/σία από simba88
Δημοσ.

@simba88 Είχα μηδενική κατανάλωση τους μήνες Σεπτέμβριο-Οκτωβριο

Βέβαια, εάν είναι έτσι όπως τα λες για την επιδότηση, θα έπρεπε να το είχαν κάπου ξεκάθαρα όπως και στο ρευμα. επομένως μάλλον κάτι άλλο είναι

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, simba88 είπε

@korakios Ναι ρε γμτ, μπράβο, είχα ξεχάσει τον τρόπο υπολογισμού με το συντελεστή προσαύξησης! 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Μπερδεύτηκα με το TTF/1000 + 0.0237 που αναφέρει το site για τον υπολογισμό της τιμής προμήθειας στο οικιακό αυτόνομο.

Το οποίο απ'ο.τι καταλαβαίνω, αναφέρεται στις χρεώσεις των νέων προγραμμάτων, ενώ αυτό που ανέφερα χθες και βάσει του οποίου εγώ τιμολογούμαι ( TTF/1000 + [0,0128 €/kWh] ) είναι για παλιά προγράμματα, σωστά?

Άρα, εφόσον είναι 0,081, τότε κανονικά θα έπρεπε να χρεώσουν 1246,33 x 0,081 = 100,9ε

Οπότε μήπως έχει βάση αυτό που ανέφερα στο παραπάνω ποστ για την περίπτωση του φίλου που του χρέωσαν στη ρήτρα αναπροσαρμογής 

1246,33 x 0,05€/KWh = 62,3ε ?

Μήπως συνυπολόγισαν την κρατική επιδότηση του Νοεμβρίου (1,246 MWh x 31ε = 38,6ε)?

100,9 - 38,6 = 62,3

ούτε η ρήτρα βγαίνει ούτε δείχνουν πως βγαίνει η χρέωση , δεν είναι δείγμα κανονικού λογαριασμού

Δημοσ.

Το τι θα γίνει με την επιδότηση του αερίου παραμένει μυστήριο. Μια λένε "Από τη Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου, η ΔΕΠΑ Εμπορίας θα προβεί στις σχετικές πιστώσειςγια τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο, σύμφωνα με τις μηνιαίες κατανομές φυσικού αερίου των εταιρειών διανομής." Μια λένε μόνο όσοι παίρνουν από ΔΕΠΑ εμπορίας, μια λένε ότι θα κάνει την μελέτη η Deloitte για να δοθούν οι πιστώσεις σε ολους

αγνωστο...

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, korakios είπε

ούτε η ρήτρα βγαίνει ούτε δείχνουν πως βγαίνει η χρέωση , δεν είναι δείγμα κανονικού λογαριασμού

Πάντως με τον υπολογισμό που έκανες έπρεπε να πληρώσουμε παραπάνω από 0,05 ευρώ

Να προχωρήσουμε σε αμφισβήτηση ρήτρας;

Δημοσ.

Στο μεταξύ όπως είπα περιμένω να δω πρώτο λογαριασμό που θα στείλει ο ηρωνας και αν είναι να κάνω αλλαγή παρόχου προς ΔΕΗ. Το θέμα είναι ότι κάποια στιγμή μετά την ενεργοποίηση της παροχής μου πριν κανα 10ημερο φάνηκε κανονικά στο ebill η παροχή. Κάνουν την αλλαγή του flex σε double flex και έκτοτε φαίνεται λες και εκκρεμεί η ενεργοποίηση της παροχής από την ΕΔΑ. Έχω μιλήσει μαζί τους ένα σκασμό φορές, λένε δεν είναι ενεργή η παροχή. Τους εξηγώ, τίποτα...όπως το βλέπω δε θα εκδοθεί σύντομα ο λογαριασμός αφενός για να φύγω και αφετέρου για ηα μην μου έρθει τσεκουρια με 2 και βάλε μαζεμένους μήνες..

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Uberalles_gr είπε

Πάντως με τον υπολογισμό που έκανες έπρεπε να πληρώσουμε παραπάνω από 0,05 ευρώ

Να προχωρήσουμε σε αμφισβήτηση ρήτρας;

ναι , βρήκα επιτέλους και πως έπρεπε να είναι ο λογαριασμός σας

attachment.php?attachmentid=232852&d=163

attachment.php?attachmentid=232853&d=163

δηλαδή να φαίνεται και η χρέωση προμήθειας , απο Οικιακό Αυτόνομο MAX (Double 35%)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Uberalles_gr είπε

@simba88 Είχα μηδενική κατανάλωση τους μήνες Σεπτέμβριο-Οκτωβριο

Thanx!!

Βέβαια, εάν είναι έτσι όπως τα λες για την επιδότηση, θα έπρεπε να το είχαν κάπου ξεκάθαρα όπως και στο ρευμα. επομένως μάλλον κάτι άλλο είναι

1 ώρα πριν, korakios είπε

Εννοείται, μ'αυτούς τους τύπους τπτ δεν είναι ξεκάθαρο και οι λογαριασμοί τους είναι αστείοι (εδώ σε μένα για Σεπ-Οκτ, ούτε καν αυτόν τον υπολογισμό έβαλαν στην ανάλυση, απλά κότσαραν τη χρέωση στο συντοπτικό πίνακα), αλλά δεν είναι περίεργο που ο υπολογισμός (100,9 - 38,6 = 62,3 ) βγαίνει just με ακρίβεια λεπτού?

Ειδικά αν σκεφτούμε πως αυτοί δε χαρίζονται ούτε στη μάνα τους (-40ε χρέωση ρήτρας), και ό.τι λάθη κάνουν είναι εις βάρος του πελάτη..

Anw, να'χαμε να λέγαμε 

Ιδωμεν!

Υ.Γ. εν τω μεταξύ τι βόμβες ήταν αυτές?

μπορεί ν μην παίρνουν καν απο ΔΕΠΑ

όσοι παίρνουν από ΔΕΠΑ εμπορίας

Παίζει το ενδεχόμενο να μην πάρουμε την επιδότηση γι'αυτό το λόγο?

Επεξ/σία από simba88
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, simba88 είπε

Παίζει το ενδεχόμενο να μην πάρουμε την επιδότηση γι'αυτό το λόγο?

ναι , δες και ποιο πάνω πως έπρεπε να φαίνεται ο λογαριασμός αναλυτικά

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, korakios είπε

ναι , βρήκα επιτέλους και πως έπρεπε να είναι ο λογαριασμός σας

attachment.php?attachmentid=232852&d=163

attachment.php?attachmentid=232853&d=163

δηλαδή να φαίνεται και η χρέωση προμήθειας , απο Οικιακό Αυτόνομο MAX (Double 35%)

Πρέπει να έχουμε λογαριασμό για να τα δούμε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...