korakios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, golden33 είπε Από ότι είδα μόνο εκεί συμφέρει πλέον, σωστά? προς το παρών ,ναι Μόλις τώρα, Mule206 είπε Ωπα με συγχωρείς στα κυμαινόμενα εννοούσα αν θα συνεχιστούν οι εκπτώσεις; ναι , 0,03 σύμφωνα με τα τελευταία άρθρα βέβαια αρχές του έτους λέγανε 0,02 συν έξτρα 0,02 απο ΔΕΠΑ
golden33 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, korakios είπε προς το παρών ,ναι Θα ξεκινήσω τη διαδικασία αλλαγής μέσα στο Φεβρουάριο ώστε να καλύπτομαι από το συμβόλαιο που λήγει 9/3. Έτσι και αλλιώς και μερικές μέρες νωρίτερα από τη λήξη να φύγω ρήτρα αποχώρησης δεν θα έχει.
korakios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, golden33 είπε Έτσι και αλλιώς και μερικές μέρες νωρίτερα από τη λήξη να φύγω ρήτρα αποχώρησης δεν θα έχει. κανονικά θα έχεις , για ένα μήνα edit ίσως και παραπάνω (πχ τρίμηνο) , δες το συμβόλαιο πως το υπολογίζει Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2022 από korakios
golden33 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, korakios είπε κανονικά θα έχεις , για ένα μήνα Αφού γράφουν αυτό οι μπαγλαμάδες Τα τέλη πρόωρης αποχώρησης είναι αντιστρόφως ανάλογά του χρόνου εκπροσώπησης του καταναλωτή από τον Προμηθευτή και κατά τον τελευταίο μήνα της Σύμβασης Προμήθειας ορισμένου χρόνου, η προκύπτουσα χρέωση έχει εκμηδενιστεί.
Mule206 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, korakios είπε ναι , 0,03 σύμφωνα με τα τελευταία άρθρα βέβαια αρχές του έτους λέγανε 0,02 συν έξτρα 0,02 απο ΔΕΠΑ Παντως αν παρατηρήσεις το λογαριασμό του παραπανου φίλου με τα 3 ευρώ δες ότι του έχουν πιστωσει 0.02 / kWh από 1/1/22 μέχρι 18/1/22 με αιτιολογία έκπτωση ταμείου ενεργειακής μετάβασης. Αυτό δεν το είχα στο δικό μου μιας και η περίοδος κατανάλωσης μου ήταν τέλη 21 Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2022 από Mule206 1
korakios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, golden33 είπε Αφού γράφουν αυτό οι μπαγλαμάδες Τα τέλη πρόωρης αποχώρησης είναι αντιστρόφως ανάλογά του χρόνου εκπροσώπησης του καταναλωτή από τον Προμηθευτή και κατά τον τελευταίο μήνα της Σύμβασης Προμήθειας ορισμένου χρόνου, η προκύπτουσα χρέωση έχει εκμηδενιστεί. τότε δεν έχεις κάποια επιβάρυνση 6 λεπτά πριν, Mule206 είπε Παντως αν παρατηρήσεις το λογαριασμό του παραπανου φίλου με τα 3 ευρώ δες ότι του έχουν πιστωσει 0.02 / kWh από 1/1/22 μέχρι 18/1/22 με αιτιολογία έκπτωση ταμείου ενεργειακής μετάβασης. Αυτό δεν το είχα στο δικό μου μιας και η περίοδος κατανάλωσης μου ήταν τέλη 21 τότε κρατάμε το 0,02 , ειλικρινά δε βγάζω άκρη με το τι ισχύει με το αέριο 2
Bl4ckSn4ke Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους, Είμαι στην Protergia, και προχθές μας ήρθε ο νέος λογαριασμός. Θέλω αν μπορείτε να με βοηθήσετε σε δύο θέματα. 1. Αλλάξαμε πρόγραμμα στην ίδια εταιρία, καθώς το αναβαθμίσαμε, πηγαίνοντας και το ηλεκτρικό μας ρεύμα στην ίδια εταιρία, και μας έβαλαν penalty πρόωρης αποχώρησης από το παλιό πρόγραμμα του φυσικού αερίου, χωρίς να υπάρξει ουδεμία ενημέρωση επ' αυτού πριν την αλλαγή. Θέλω να ρωτήσω αν αυτό είναι νόμιμο. 2. Οι χρεώσεις του λογαριασμού μας Νοεμβρίου 2021- Δεκεμβρίου 2021 είναι 30% πάνω από την τιμή που είναι αναρτημένη στο site της συγκεκριμένης εταιρίας. Η αλλαγή προγράμματος, που αναφέρω παραπάνω έγινε 2/11/2021 (link). Εμείς έχουμε το MVP. Ευχαριστώ πολύ.
korakios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Bl4ckSn4ke είπε Αλλάξαμε πρόγραμμα στην ίδια εταιρία, καθώς το αναβαθμίσαμε, πηγαίνοντας και το ηλεκτρικό μας ρεύμα στην ίδια εταιρία υποβαθμίσατε θες να πεις , συνέχεια στο άλλο θέμα για ρεύμα 3 λεπτά πριν, Bl4ckSn4ke είπε και μας έβαλαν penalty πρόωρης αποχώρησης από το παλιό πρόγραμμα του φυσικού αερίου, χωρίς να υπάρξει ουδεμία ενημέρωση επ' αυτού πριν την αλλαγή. Θέλω να ρωτήσω αν αυτό είναι νόμιμο. ναι είναι , αν και η εταιρία απο τη στιγμή που μπήκατε σε πρόγραμμά της και μάλιστα dual $$$$$ δε θα έπρεπε , πάρτε γραπτή απάντηση 4 λεπτά πριν, Bl4ckSn4ke είπε 2. Οι χρεώσεις του λογαριασμού μας Νοεμβρίου 2021- Δεκεμβρίου 2021 είναι 30% πάνω από την τιμή που είναι αναρτημένη στο site της συγκεκριμένης εταιρίας. Η αλλαγή προγράμματος, που αναφέρω παραπάνω έγινε 2/11/2021 (link) ρήτρα αναπροσαρμογής (όπως και το ρεύμα) κάντε αμφισβήτηση της χρέωσης (στα χρήσιμα έντυπα) , ζητώντας και την ηχογράφηση της παρουσίασης του προγράμματος μιας και δεν ενημερωθήκατε για την ύπαρξή της μετά απο 14 μέρες , αν δεν έχουν απαντήσει καταγγελία μέσω myrae αν και κάνατε πρόσφατα , ίσως δεν υπήρχε στο συμβόλαιο , αν δεν υπήρχε (δες το είναι σημαντικό) , κοιτάς πρόσφατους λογαριασμούς αν τυχών είχες ειδοποίηση αλλαγής όρων . (δεν προβλέπεται για 6 μήνες)
Bl4ckSn4ke Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 40 λεπτά πριν, korakios είπε υποβαθμίσατε θες να πεις , συνέχεια στο άλλο θέμα για ρεύμα ναι είναι , αν και η εταιρία απο τη στιγμή που μπήκατε σε πρόγραμμά της και μάλιστα dual $$$$$ δε θα έπρεπε , πάρτε γραπτή απάντηση ρήτρα αναπροσαρμογής (όπως και το ρεύμα) κάντε αμφισβήτηση της χρέωσης (στα χρήσιμα έντυπα) , ζητώντας και την ηχογράφηση της παρουσίασης του προγράμματος μιας και δεν ενημερωθήκατε για την ύπαρξή της μετά απο 14 μέρες , αν δεν έχουν απαντήσει καταγγελία μέσω myrae αν και κάνατε πρόσφατα , ίσως δεν υπήρχε στο συμβόλαιο , αν δεν υπήρχε (δες το είναι σημαντικό) , κοιτάς πρόσφατους λογαριασμούς αν τυχών είχες ειδοποίηση αλλαγής όρων . (δεν προβλέπεται για 6 μήνες) Τουλάχιστον για το 2ο είχα ρωτήσει αν αυτές οι τιμές του φυσικού αερίου στο site τους, είναι οι τελικές για κάθε μήνα, μου είχαν απαντήσει ότι είναι τελικές χρεώσεις.
korakios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Bl4ckSn4ke είπε Τουλάχιστον για το 2ο είχα ρωτήσει αν αυτές οι τιμές του φυσικού αερίου στο site τους, είναι οι τελικές για κάθε μήνα, μου είχαν απαντήσει ότι είναι τελικές χρεώσεις. τότε ζητάς και τη συγκεκριμένη τηλεφωνική συνδιάλεξη
marmagia Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, golden33 said: Πόσες μέρες θέλει χονδρικά για αλλαγή παρόχου στη ΔΕΗ? Από ότι είδα μόνο εκεί συμφέρει πλέον, σωστά? Ανάλογα. Εγώ πηγα Τρίτη βράδυ σε κατάστημα , σήμερα έστειλαν το αίτημα λέει στην ΕΔΑ. Λογικά θέλει 3 εργάσιμες ημέρες για την ολοκλήρωση (η έξι @korakios; Αν θυμάμαι καλά είναι ως 5 εργάσιμες για να υποβάλει ο νέος προμηθευτής αίτημα αλλαγής εκπροσώπησης στην ΕΔΑ και μετά θέλει άλλες 3 εργάσιμες συνολικά για αλλαγή από την ΕΔΑ η 3 εργάσιμες για ενημέρωση νέου προμηθευτή και ακόμα 3 εργάσιμες για έλεγχο ληξιπρόθεσμων και έκτακτη καταμέτρηση) Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2022 από marmagia 1
george595 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 16 ώρες πριν, marmagia είπε Ανάλογα. Εγώ πηγα Τρίτη βράδυ σε κατάστημα , σήμερα έστειλαν το αίτημα λέει στην ΕΔΑ. Λογικά θέλει 3 εργάσιμες ημέρες για την ολοκλήρωση (η έξι @korakios; Αν θυμάμαι καλά είναι ως 5 εργάσιμες για να υποβάλει ο νέος προμηθευτής αίτημα αλλαγής εκπροσώπησης στην ΕΔΑ και μετά θέλει άλλες 3 εργάσιμες συνολικά για αλλαγή από την ΕΔΑ η 3 εργάσιμες για ενημέρωση νέου προμηθευτή και ακόμα 3 εργάσιμες για έλεγχο ληξιπρόθεσμων και έκτακτη καταμέτρηση) 5 εργάσιμες 3 ημέρες 3 ημέρες 10 ημέρες για λήψη επιτόπιας τελικής ένδειξης 1
panosss567 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Ξέρω ότι θα ξύσω τις πληγές ορισμένων , αλλά πρέπει να ρωτήσω. Έχει εκδοθεί σε κάποιον , με μεταφορά στην ΔΕΗ τον Σεπτέμβριο λογαριασμός; 1
korakios Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, panosss567 είπε Ξέρω ότι θα ξύσω τις πληγές ορισμένων , αλλά πρέπει να ρωτήσω. Έχει εκδοθεί σε κάποιον , με μεταφορά στην ΔΕΗ τον Σεπτέμβριο λογαριασμός; νομίζω οτι βιάζεσαι 😁 στείλε και εσύ email , είναι ικανοί να τον εκδώσουν εκπρόθεσμο και να χαθεί η συνέπεια
PastiGR Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 23 λεπτά πριν, korakios είπε νομίζω οτι βιάζεσαι 😁 στείλε και εσύ email , είναι ικανοί να τον εκδώσουν εκπρόθεσμο και να χαθεί η συνέπεια Δηλαδή σε μας που μπήκαμε από Δεκέμβρη, καλό καλοκαίρι 😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις