Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 minutes ago, tempo said:

σύμφωνα με τον λογαριασμό που έβαλα δεν ισχύει αυτό που λες φίλε μου (για αναλογική χρέωση) (δες πχ τους μήνες με 31 ημέρες, δεν έχουν την ίδια χρέωση)

Σωστός! Δεν πάει κάπου άλλου το μυαλό μου δυστυχώς.και αν κρίνω και από την συχνότητα κατάμετρησης δεν τίθεται και θέμα τηλεμετρησης. Μήπως το πάνε με βάση παρελθούσες καταναλώσεις; 🧐🤔

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tempo είπε

σύμφωνα με τον λογαριασμό που έβαλα δεν ισχύει αυτό που λες φίλε μου (για αναλογική χρέωση) (δες πχ τους μήνες με 31 ημέρες, δεν έχουν την ίδια χρέωση)

υποθέτω στην καλύτερη υπάρχει σύστημα που φαίνεται η διανομή αερίου ανα μήνα και το πάνε βάσει αυτού αναλογικά , αλλιώς όπως τους βολεύει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, korakios είπε

υποθέτω στην καλύτερη υπάρχει σύστημα που φαίνεται η διανομή αερίου ανα μήνα και το πάνε βάσει αυτού αναλογικά , αλλιώς όπως τους βολεύει

ναι αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο σε ποιόν μήνα βάζουν τις περισσότερες KWh αν σκεφτούμε τις τεράστιες διαφορές στην χρέωση/KWh που εμφανίζονται πλέον.

Επεξ/σία από tempo
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tempo είπε

ναι αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο σε ποιόν μήνα βάζουν τις περισσότερες KWh αν σκεφτούμε τις τεράστιες διαφορές στην χρέωση/KWh εμφανίζονται πλέον.

δεν είπα το αντίθετο

Δημοσ.
2 ώρες πριν, DownUNDERground είπε

Στον τελικό εκκαθαριστικό...

Αυτός που ανέβασες είναι έναντι ή εκκαθαριστικός;

εκκαθαριστικός

Δημοσ.
2 ώρες πριν, marmagia είπε

Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα γιατί ο λογαριασμός που εξέδωσαν λήγει 28/2 και περιμένω τον τελικό 

ποτε έκαναν κατάμετρηση και πόσος καιρός μεσολάβησε για την έκδοση του τελικού λογαριασμου; 29/1;

Marmagia κι εγω Τελικο Εκκαθαριστικο περιμενω.

Η τελευταια καταμετρηση για την αλλαγη παροχου ειχε γινει στις 04/01.Καλα η αιτηση στην ΔΕΗ ειχε γινει ενα μηνα πριν και λιγο παραπανω αλλα αυτο δεν εχει σημασια.

Απλα περιμενω κι οταν θα εκδοθει θα ενημερωσω.

Δημοσ.
10 minutes ago, HERTHAN said:

Marmagia κι εγω Τελικο Εκκαθαριστικο περιμενω.

Η τελευταια καταμετρηση για την αλλαγη παροχου ειχε γινει στις 04/01.Καλα η αιτηση στην ΔΕΗ ειχε γινει ενα μηνα πριν και λιγο παραπανω αλλα αυτο δεν εχει σημασια.

Απλα περιμενω κι οταν θα εκδοθει θα ενημερωσω.

Τσέκαρε και σήμερα γιατί το απόγευμα αργα ανέβηκαν κάποιοι λογαριασμοί στον ηρωνα μαζικά. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, marmagia είπε

Τσέκαρε και σήμερα γιατί το απόγευμα αργα ανέβηκαν κάποιοι λογαριασμοί στον ηρωνα μαζικά. 

Μεχρι τις 5 η ωρα το απογευμα που μπηκα να δω αν εχει εκδοθει κατι δεν ειχε εκδοθει τιποτα.

Τωρα ξαναμπηκα και τελικα εκδοθηκε Τελικος Λογαριασμος.Πιστωτικος μου βγηκε -113,00 ευρω.

816274061_.PNG.c167e706ea43a92abb0889680c805bc9.PNG

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά μην βαριέστε να κάνετε καταγγελία στην ραε για τον ΗΡΩΝ. Τέτοιες πρακτικές και πονηράδες δεν θα πρέπει να τις αποδεχόμαστε και να λέμε δεν βαριέσαι. Για άλλα και άλλα μικρότερα π.χ λάθος τιμές σε προσφορές...κάνουμε ολόκληρο θέμα και κατηγορούμε τα μαγαζάκια. Αυτό που έκανε ο ΗΡΩΝ με τις χρεώσεις είναι ανήθικο.

• Like 2
Δημοσ.
11 minutes ago, HERTHAN said:

Μεχρι τις 5 η ωρα το απογευμα που μπηκα να δω αν εχει εκδοθει κατι δεν ειχε εκδοθει τιποτα.

Τωρα ξαναμπηκα και τελικα εκδοθηκε Τελικος Λογαριασμος.Πιστωτικος μου βγηκε -113,00 ευρω.

816274061_.PNG.c167e706ea43a92abb0889680c805bc9.PNG

Άρα αν άλλαξες πάροχο 4/1 δεν οεριμενω τελικό λογαριασμό πριν τις 28/2. Τέλος του επόμενου μήνα. Καλύτερα μην μπλέξουν τα πράγματα με την πάγια εντολή 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, marmagia είπε

Άρα αν άλλαξες πάροχο 4/1 δεν οεριμενω τελικό λογαριασμό πριν τις 28/2. Τέλος του επόμενου μήνα. Καλύτερα μην μπλέξουν τα πράγματα με την πάγια εντολή 

Ειναι λιγο μπερδεμενα τα πραγματα στην περιπτωση σου κι οπως ξερεις κι εσυ κανεις δεν μπορει να σου δωσει μια απαντηση με σιγουρια.

Επεξ/σία από HERTHAN
Δημοσ.
1 minute ago, HERTHAN said:

Ειναι λιγο μπερδεμενα τα πραγματα στην περιπτωση σου κι οπως ξερεις κι εσυ κανεις δεν μπορει να σου δωσει μια απαντηση με σιγουρια.

Εγώ την ενεργοποίησα πάντως την πάγια. Αν δε βγει κάτι ως τις 28/2 ας τραβήξει λεφτά αλλιώς αν βγει τελικός την κόβω και πληρώνω χειροκίνητα 🤷🏻‍♀️

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, korakios είπε

Σε παροχή που έχω και ήταν στην Ζενιθ  ενώ το ιστορικό τα τελευταία 5 χρόνια λέει από Μάιο μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου (μέχρι το 2020 γίνονταν καταμέτρηση και το Σεπτέμβριο) η κατανάλωση ήταν περίπου 400 Kwh και  αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι Νοεμβρίου (συνήθως είναι κλειστό σε αυτό διάστημα) η κατανάλωση ήταν 20-30 Kwh ,  η κατανομή που έκανε φέτος η Ζενιθ γιατο διάστημα Μαιος - αρχές Νοέμβρη ήταν οι μισές  Kwh  τους καλοκαιρινούς μηνες και οι υπόλοιπες μισές τους φθινοπωρινούς και μάλιστα δυσανάλογα περισσότερες στους μήνες με την πιο αυξημένη τιμή... και εδώ να σημειώσω ότι ειδικά φέτος το συγκεκριμένο διαμέρισμα ήταν με μηδενική κατανάλωση απο 10 Αυγούστου μέχρι παραμονές Χριστουγέννων.

Βέβαια εδώ να πω ότι  με αυτή την κίνηση τους μου έδωσαν το ερέθισμα να ψάξω τα της ενέργειας  και με την βοήθεια του forum να κλείσω για το ρεύμα το Homeonline με τιμές Νοεμβρίου (ήμουνα ΔΕΗ στο Γ1Ν)  και για το αέριο να φύγω απο την Ζενιθ  και να πάω στην ΔΕΗ στο GasControl με το 0,05

Επεξ/σία από teot
  • Like 2
Δημοσ.

Παντως στη ΔΕΗ ειτε τηλεφωνικα ειτε μεσω email δεν εχω βγαλει ακρη ακομα για το λογαριασμο....απο 22/9 κανενας λογαριασμος ακομα....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...