Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ΕΔΑ δεν απαντά ποτέ στο τηλ. Έστειλα ερώτημα με email την Παρασκευή, για το πότε κάνανε καταμέτρηση, αλλά κατά πως φαίνεται μόνο εργάσιμες θα απαντάνε.

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 minutes ago, magdalhnh said:

Η ΕΔΑ δεν απαντά ποτέ στο τηλ. Έστειλα ερώτημα με email την Παρασκευή, για το πότε κάνανε καταμέτρηση, αλλά κατά πως φαίνεται μόνο εργάσιμες θα απαντάνε.

Εγώ μιλάω μαζί με την ΕΔΑ αττικης σχεδόν καθημερινά για να δω τι στο καλό έχουν κάνει με τον μετρητή μου που θέλει συγχρονισμό. Τους βρισκω πάντα και σε λιγότερο από 2 λεπτά αναμονή. Σε ποια ΕΔΑ είσαι;

Δημοσ.

@magdalhnh

Καλημερα, οσον αφορα τις επιδοτησεις του κρατους που δε σου εχουν περασει, υπαρχει περιπτωση να μην ειναι δηλωμενο το σπιτι σαν 1η κατοικια σου στην εφορια? Μου ηρθε φλασια σημερα οτι αυτο ειανι προυποθεση νομιζω.

Δημοσ.

Κυρία κατοικία είναι και είναι δηλωμένο και στο Ε1. Δεν έχω άλλο σπίτι. 

Για αρχή, έστειλα ένα email στο αέριο Αττικής και περιμένω να δω αν θα μου απαντήσουν και τι θα πουν. 

Δημοσ.
1 hour ago, Thrylos7 said:

@magdalhnh

Καλημερα, οσον αφορα τις επιδοτησεις του κρατους που δε σου εχουν περασει, υπαρχει περιπτωση να μην ειναι δηλωμενο το σπιτι σαν 1η κατοικια σου στην εφορια? Μου ηρθε φλασια σημερα οτι αυτο ειανι προυποθεση νομιζω.

Αυτό ισχύει στο ρεύμα όχι στο αεριο 

• Like 2
Δημοσ.
17 ώρες πριν, magdalhnh είπε

Θα περιμένω κι εγώ τον τελευταίο εκκαθαριστικό απο το αεριο αττικής και μετά πάω για καταγγελία, μια και δεν βρίσκω πουθενά email επικοινωνίας απο εξυπηρέτηση πελατών της εταιρίας. Μόνο τηλέφωνα έχουν. Προτιμώ να έχω γραπτώς την απάντηση τους, αφου με τον λογαριασμό που θα εκδοθεί σταματάει  και η συνεργασία μας.

[email protected]

Σ'αυτό είχα επικοινωνήσει πρόπερσι για ένα θέμα που είχα με τη σύμβαση... πολύ αργή επίλυση πάντως, κάνουν κάνα μήνα να απαντήσουν.

Για τη ΔΕΗ και τη καθυστέρηση έκδοσης λογαριασμού (μέτρηση ΕΔΑ 7/1) άνοιξα αίτημα στο MyRAE και ανέβασα και συννημένο. Δε ξέρω γιατί αντιμετωπίζετε όλοι πρόβλημα στη πλατφόρμα, εμένα τόσους μήνες μια χαρά δουλεύει (Windows7, Firefox, κλειστό adblock)

Δημοσ.
4 minutes ago, ekrepali said:

[email protected]

Σ'αυτό είχα επικοινωνήσει πρόπερσι για ένα θέμα που είχα με τη σύμβαση... πολύ αργή επίλυση πάντως, κάνουν κάνα μήνα να απαντήσουν.

Για τη ΔΕΗ και τη καθυστέρηση έκδοσης λογαριασμού (μέτρηση ΕΔΑ 7/1) άνοιξα αίτημα στο MyRAE και ανέβασα και συννημένο. Δε ξέρω γιατί αντιμετωπίζετε όλοι πρόβλημα στη πλατφόρμα, εμένα τόσους μήνες μια χαρά δουλεύει (Windows7, Firefox, κλειστό adblock)

Άβυσσος η ψυχή τους. Εμένα μου είχε απαντήσει το νομικό τμήμα σε 3 μέρες τον Νοέμβριο. Μπορεί να έπεσα στη περίπτωση 

Εγώ έχω ανεβάσει παράπονο στη ΡΑΕ για τις μετρήσεις της ΕΔΑ από 3/2 αλλά ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Και εγώ με safari δεν είχα θέμα με τα συνημμένα η κάτι άλλο 

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά, αφού δεν πήρα καμία απάντηση μέχρι τώρα από ΕΔΑ , είπα να αφιερώσω το πρωινό του ρεπό μου, στο να περιμένω στη αναμονή του τηλεφωνικού τους κέντρου.

Εν τέλη, απάντησαν!! Αφού ακόμα δε το πιστεύω χα χα χα χα

Ημερομηνία υπογραφής συμβολαίου με ΔΕΗ 20/1 ημερομηνία καταμέτρησης από ΕΔΑ 25/1.

Τηλεφώνημα από τον προηγούμενο πάροχο σε μένα, λόγω του αιτήματος στη ΔΕΗ στις 8/2 ...καθυστέρησαν.

Η ΕΔΑ μου έδωσε και την ακριβή μέτρηση.

Δημοσ.

Στην εκάστοτε ΕΔΑ οι μετρήσεις από εμάς καταχωρούνται μόνο κάθε δίμηνο; Η κάθε μήνα; Αν είναι κάθε δίμηνο τι νόημα έχει αφού θα έρθουν για κατάμετρηση;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, marmagia είπε

Στην εκάστοτε ΕΔΑ οι μετρήσεις από εμάς καταχωρούνται μόνο κάθε δίμηνο; Η κάθε μήνα; Αν είναι κάθε δίμηνο τι νόημα έχει αφού θα έρθουν για κατάμετρηση;

σε κάποιους δεν υπάρχει πρόσβαση πάντα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, marmagia είπε

Υπό άλλες συνθήκες αφήνει μηνιαία;

με συγχωρείς , το έγραψα μπερδεμένα , εννοούσα οτι ανα δίμηνο που είναι η καταχώρηση βοηθά για να δωθεί πραγματική μέτρηση και όχι έναντι

Δημοσ.
1 minute ago, korakios said:

με συγχωρείς , το έγραψα μπερδεμένα , εννοούσα οτι ανα δίμηνο που είναι η καταχώρηση βοηθά για να δωθεί πραγματική μέτρηση και όχι έναντι

Θεωρητικά έτσι και αλλιώς δεν περνάνε για καταμέτρηση στο δίμηνο;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, marmagia είπε

Θεωρητικά έτσι και αλλιώς δεν περνάνε για καταμέτρηση στο δίμηνο;

νομίζω απο φέτος είναι 3 φορές το χρόνο , θα το ψάξω , κάπου το διάβασα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...