korakios Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, stagkia είπε ομως από προχθές που μιλάω με ζενίθ παίζει προγραμμα σε 0,031,58€ σταθερή τιμή πάρε γραπτώς την απάντηση , ή ζήτα την προηγούμενη ηχογράφηση και καταγγελία στη ΡΑΕ, ΣτΚ και Γραμματεία Προστασίας καταναλωτή αν δεν το κάνεις , καλά κάνουνε και κοροϊδεύουν τον κόσμο και μην έχετε παράπονα το σταθερό της είναι αυτό https://www.zenith.gr/fysiko-aerio/gas-home-fix/ το άλλο είναι με ρήτρα αναπροσαρμογής φυσικά
Βαγγ3λης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Giannis80x είπε Εμενα ε9 μου ειπαν σημερα Ζητάνε και απόδειξη πληρωμής του τελευταίου λογαριασμού φυσικού αερίου;
Giannis80x Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Βαγγ3λης είπε Οκ,σε ευχαριστώ. Ελπιζω εως τελος Μαρτη να εχω ξεμπερδεψει😂 Αργη διαδικασια. Μόλις τώρα, Βαγγ3λης είπε Ζητάνε και απόδειξη πληρωμής του τελευταίου λογαριασμού φυσικού αερίου; Εμενα ζητησαν,ε9,ταυτοτητα,τελευταιο λογαριασμο,πληρωμη τελευταιου λογαριασμου και την ενδειξη του μετρητη.
korakios Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Και για όσους το σκέφτονται ακόμα , λόγω πρόσφατων διεθνών εξελίξεων (ο αγωγός μέσω Γερμανίας επίσημα πάγωσε) , ας πάνε αύριο με ραντεβού να κλείσουν τιμή 1
Giannis80x Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, korakios είπε Και για όσους το σκέφτονται ακόμα , λόγω πρόσφατων διεθνών εξελίξεων (ο αγωγός μέσω Γερμανίας επίσημα πάγωσε) , ας πάνε αύριο με ραντεβού να κλείσουν τιμή Λες να μην μου στειλουν κουριερ την Δευτερα;😂🤔
korakios Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Giannis80x είπε Λες να μην μου στειλουν κουριερ την Δευτερα;😂🤔 μπορεί και να μην έχει λεφτά για βενζίνη 😁
Giannis80x Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, korakios είπε μπορεί και να μην έχει λεφτά για βενζίνη 😁 Τους ρωτησα αν μπορουν οι ιδιοι να κανονισουν να παιρνουν μετρηση καθε μηνα. Μου ειπαν σιγουρα ενας εναντι και ενας εκκαθαριστικος αλλα οτι θα μιλησουν οι ιδιοι και με την εδα για την μετρηση καθε μηνα και θα με ενημερωσουν. Τωρα η με δουλευαν η οντως παιζει να ναι κανας υπαλληλος με φιλοτιμο
korakios Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Giannis80x είπε Τωρα η με δουλευαν η οντως παιζει να ναι κανας υπαλληλος με φιλοτιμο παίζει να λύθηκαν στα γέλια παρέα ομαδικά όταν έκλεισε το τηλ Η ΕΔΑ παίρνει 4 (edit παίζει να είναι 3 πλέον) μετρήσεις / έτος . Μετά απο κάθε καταμέτρηση (αν γίνει) περιμένεις 1+ μήνα για έκδοση Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2022 από korakios
Giannis80x Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, korakios είπε παίζει να λύθηκαν στα γέλια παρέα ομαδικά όταν έκλεισε το τηλ Η ΕΔΑ παίρνει 4 μετρήσεις / έτος . Μετά απο κάθε καταμέτρηση (αν γίνει) περιμένεις 1+ μήνα για έκδοση Τουλαχιστον για το φυσικο αεριο ελλαδος παιρνουν καθε διμηνο. Το γραφει και ο λογαριασμος. 01/02 ελεγε καταμετρηση,βγαινει εκκαθαριστικος και γραφει επομενη καταμετρηση 01/04
korakios Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Giannis80x είπε Τουλαχιστον για το φυσικο αεριο ελλαδος παιρνουν καθε διμηνο. και η zenith ανα μήνα παλιά , αλλά καμία σχέση δεν έχουν με ΔΕΗ 3 λεπτά πριν, Giannis80x είπε 01/02 ελεγε καταμετρηση,βγαινει εκκαθαριστικος και γραφει επομενη καταμετρηση 01/04 και μένα τότε είναι , αλλά απο Σεπτέμβριο καθυστέρησαν λίγο και χάθηκε η 1/2/22
stagkia Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 21 λεπτά πριν, korakios είπε πάρε γραπτώς την απάντηση , ή ζήτα την προηγούμενη ηχογράφηση και καταγγελία στη ΡΑΕ, ΣτΚ και Γραμματεία Προστασίας καταναλωτή αν δεν το κάνεις , καλά κάνουνε και κοροϊδεύουν τον κόσμο και μην έχετε παράπονα το σταθερό της είναι αυτό https://www.zenith.gr/fysiko-aerio/gas-home-fix/ το άλλο είναι με ρήτρα αναπροσαρμογής φυσικά Πωω έπαθα σοκ με την τιμή, τν παίρνω τώρα τηλ να μου Το στείλει γραπτώς και με σφραγίδα από ζενίθ
KostasN Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα και από εμένα. Ήρθε στο πατρικό μου λογαριασμός αερίου από ζενίθ προγράμματος gas home flex το οποίο είχε λήξει και δεν υπήρξε καμία, τηλεφωνική τουλάχιστον, ενημέρωση. Υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάποιο λάθος? Μπορώ να κάνω κάποια ενέργεια μήπως σώσω τίποτα?
chrisgav Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Εφυγα απο φυσικο αεριο ελλαδος και πηγα Δεη για φυσικο αεριο. Σημερα μου ηρθε ενα μαιλ που μεταξυ αλλων γραφει: Σας ενημερώνουμε ότι η «ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ» ενεργοποιήθηκε και επισυνάπτεται υπογεγραμμένη ψηφιακά από εκπρόσωπο της Εταιρείας μας. Αυτο σημαινει οτι απο σημερα τιμολογουμαι στην ΔΕΗ? Δοκιμασα να παρω και τηλ να ρωτησω αλλα πρεπει να εχει πολυ μεγαλη ουρα.
Giannis80x Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, chrisgav είπε Εφυγα απο φυσικο αεριο ελλαδος και πηγα Δεη για φυσικο αεριο. Σημερα μου ηρθε ενα μαιλ που μεταξυ αλλων γραφει: Σας ενημερώνουμε ότι η «ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ» ενεργοποιήθηκε και επισυνάπτεται υπογεγραμμένη ψηφιακά από εκπρόσωπο της Εταιρείας μας. Αυτο σημαινει οτι απο σημερα τιμολογουμαι στην ΔΕΗ? Δοκιμασα να παρω και τηλ να ρωτησω αλλα πρεπει να εχει πολυ μεγαλη ουρα. Ποσες μερες πηρε ολη η διαδικασια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις