kostakiss Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 μπορω για λογαριασμους που εχω υπολοιπο στον ηρων (ειχα το φλεξ) , να πατησω καπου ωστε να γινει καποια "λογικη" εκπτωση και να κλεισω το υπολοιπο που υπαρχει στο αφμ μου? το υπολοιπο παιρνει προσαυξηση? ημουν ενεργος εως τελη δεκεμβρη.
DownUNDERground Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Giannis80x είπε Αυτο λεω.η θα σου πουν αλλαξε η τιμη η αν εχεις ηδη το συμβολαιο θα σε ενημερωσουν εναν λογαριασμο πριν Μιλάω για δυνητικά νέους πελάτες που νομίζουν ότι οπωσδήποτε η ίδια τιμή θα τους περιμένει μέχρι τέλος Μάρτη. Εσύ μιλάς για υφιστάμενους φαντάζομαι. Σε μη πελάτες τί ενημέρωση να κάνουν; «Ελάτε κλείνουμε»; Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2022 από DownUNDERground
korakios Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, kostakiss είπε το υπολοιπο παιρνει προσαυξηση? ναι 3 λεπτά πριν, kostakiss είπε ημουν ενεργος εως τελη δεκεμβρη. περίεργα τα γράφεις 😁 3 λεπτά πριν, kostakiss είπε μπορω για λογαριασμους που εχω υπολοιπο στον ηρων (ειχα το φλεξ) , να πατησω καπου ωστε να γινει καποια "λογικη" εκπτωση και να κλεισω το υπολοιπο που υπαρχει στο αφμ μου? λογική έκπτωση αποκλείεται να κάνει ο Ηρών Μόνο αμφισβήτηση την τιμή προμήθειας μέσω myRAE ώστε να γίνει έλεγχος αν όντως με τέτοια εξωφρενική τιμή πήρε αέριο
Tony316 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Όσον αφορά την τιμή της ΔΕΗ για φ.α. αν ξαφνικά αλλάξει δεν μπορείς να φύγεις άμεσα εφόσον έχεις 12 μήνη δέσμευση. Θα πρέπει να πληρώσεις εγγύηση (100€ αν είδα καλά) + πρόωρη αποχώρηση, σωστά; Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2022 από Tony316
korakios Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, Tony316 είπε Όσον αφορά την τιμή της ΔΕΗ για φ.α. αν ξαφνικά αλλάξει φεύγεις αζημίως φυσικά και παίρνεις τυχών εγγύηση που έχεις δώσει πίσω 1
Tony316 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, korakios είπε Μόνο αμφισβήτηση την τιμή προμήθειας μέσω myRAE ώστε να γίνει έλεγχος αν όντως με τέτοια εξωφρενική τιμή πήρε αέριο Συγνώμη που ξανά ρωτάω. Υπάρχει περίπτωση αν κάνω καταγγελία για τις τιμές μέσω myRAE να καταφέρω τελικά να πιστωθεί έστω και κάποιο ποσοστό από τις χρεώσεις Δ.Α.Φ.Α. χωρίς να αποχωρήσω από τον ΗΡΩΝ;
kostakiss Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 11 minutes ago, korakios said: ναι περίεργα τα γράφεις 😁 λογική έκπτωση αποκλείεται να κάνει ο Ηρών Μόνο αμφισβήτηση την τιμή προμήθειας μέσω myRAE ώστε να γίνει έλεγχος αν όντως με τέτοια εξωφρενική τιμή πήρε αέριο ναι , μετά απο πόσο καιρό ? το myrae κάνει αιώνες να απαντήσει γιατι περιεργα? στον τελικο λογαριασμο λεει εως 10-1-22 οτι ηταν η μετρηση. εστω οτι κανει , να κλεισω το αφμ θελω και να μη με καλουν αυριο μεθαυριο. myrae μπορω να ζητησω να δουν το αιτημα μου , σαν υπενθυμιση καπως?
korakios Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Tony316 είπε Συγνώμη που ξανά ρωτάω. Υπάρχει περίπτωση αν κάνω καταγγελία για τις τιμές μέσω myRAE να καταφέρω τελικά να πιστωθεί έστω και κάποιο ποσοστό από τις χρεώσεις Δ.Α.Φ.Α. χωρίς να αποχωρήσω από τον ΗΡΩΝ; υπάρχει μια πιθανότητα αν εφαρμοστεί η νομοθεσία σωστά και απειροελάχιστη να συνεχίσεις χωρίς τη χρέωση αυτή Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα αν δεν κάνεις κάτι Αυτά μπορώ να σου πω υπεύθυνα , τα υπόλοιπα είναι εικασίες Μόλις τώρα, kostakiss είπε ναι , μετά απο πόσο καιρό ? το myrae κάνει αιώνες να απαντήσει 6 μήνες σιγουράκι 1 λεπτό πριν, kostakiss είπε εστω οτι κανει , να κλεισω το αφμ θελω και να μη με καλουν αυριο μεθαυριο. τι εννοείς να κλείσεις το ΑΦΜ ? Να κόψεις τη σύνδεση λες ? 1 λεπτό πριν, kostakiss είπε myrae μπορω να ζητησω να δουν το αιτημα μου , σαν υπενθυμιση καπως? έχεις κάνει ήδη αίτημα ?
kostakiss Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 3 minutes ago, korakios said: 6 μήνες σιγουράκι τι εννοείς να κλείσεις το ΑΦΜ ? Να κόψεις τη σύνδεση λες ? έχεις κάνει ήδη αίτημα ? εννοω να κλεισω το αφμ , να μην υπαρχουν οφειλες. η συνδεση ειναι κομμενη , αφου ειμαι στη δεη. εχω κανει ηδη αιτημα ναι.
korakios Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, kostakiss είπε η συνδεση ειναι κομμενη , αφου ειμαι στη δεη. καθόλου κομμένη δεν είναι φυσικά 1 λεπτό πριν, kostakiss είπε να μην υπαρχουν οφειλες για να μην υπάρχουν τότε πληρώνεις το ποσό 2 λεπτά πριν, kostakiss είπε εχω κανει ηδη αιτημα ναι. πάρε τηλ , έχει στο site επικοινωνία
DownUNDERground Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 16 λεπτά πριν, Tony316 είπε Όσον αφορά την τιμή της ΔΕΗ για φ.α. αν ξαφνικά αλλάξει Ό,τι λέει ο korakios, συν ότι το λογικό είναι να αλλάξει μετά από έγκυρη ειδοποίηση των πελατών τηε. Η τιμή που έχει ανηρτημένη στην ιστοσελίδα της για τους νέους πελάτες από την άλλη, μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή, πχ. αν οι απειλές του Μεντβέντεφ αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά.
george595 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μετά από καταγγελία σε myrae, έλαβα απάντηση από ELPEDISON μέσω της πλατφόρμας (myrae) η οποία δεν με ικανοποιεί. Απαντάω ως μήνυμα να πάρει θέση η ΡΑΕ για να λυθεί το ζήτημα, σωστά; Ελπίζω να τα κοιτάνε Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2022 από george595
Aerio Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Χαιρετίσματα σε όλους! Χρειάζομαι λίγη βοήθεια σας με την επιλογή παρόχου φυσικού αερίου. Είμαι από το εξωτερικό και δεν είχα ποτέ εμπειρία με τον αέριο. Υπάρχει κάπου κάποιο άρθρο που να εξηγεί πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα παροχών η έχετε εσείς να μου προτείνετε κάτι; Πρόκειται για διαμέρισμα περίπου 70μ2, αρκετά προστατευμένο από πανό/κάτω/δεξιά/αριστερά με νέα κουφώματα, δλδ δεν θα έχει μεγάλη απώλεια. Θεσσαλονίκη. Σας ευχαριστώ θερμά για την βοήθεια!
ekechagi Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) @Aerio ΔΕΗ Gas Control, 0,05€/kWh, χωρίς TTF Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2022 από ekechagi 2
korakios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, ekechagi είπε @Aerio ΔΕΗ Gas Control, 0,05€/kWh, χωρίς TTF και χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής βάσει TTF (η νέα μόδα) 3 ώρες πριν, george595 είπε Απαντάω ως μήνυμα να πάρει θέση η ΡΑΕ για να λυθεί το ζήτημα, σωστά; ναι 3 ώρες πριν, george595 είπε Ελπίζω να τα κοιτάνε ναι , αλλά απο ότι το κόβω 6μηνο πάει χαλαρά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις