Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Tony316 είπε

Ναι εννοείται ότι το όφελος συνολικά θα είναι πολύ μεγαλύτερο. Αλλά αν μπω και στη διαδικασία να ζητήσω επιστροφή των χρεώσεων Δ.Α.Φ.Α., όπως αναφέρετε, η διαδικασία ίσως πάρει καιρό.

όσο πάρει , τι σχέση έχεις με το να φύγεις σήμερα ?

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, korakios είπε

όσο πάρει , τι σχέση έχεις με το να φύγεις σήμερα ?

Μπορώ να υπογράψω συμβόλαιο με τη ΔΕΗ πριν ολοκληρωθεί η καταγγελία για το Δ.Α.Φ.Α., κτλ. και η αποχώρηση από τον παλιό πάροχο;

Αν όχι, τότε ανησυχώ ότι ίσως ανέβει και η τιμή του προγράμματος της ΔΕΗ μέχρι τότε.

Αν ναι, τότε ναι είναι πολύ καλή επιλογή.

Επεξ/σία από Tony316
Δημοσ.

image.png.c7b2541b8e8fccafd8eccbb5a9aa891e.png

ειμαι σε Ελιν και με ρευμα. Περιμενα αρκετα περισσοτερα ειναι η αληθεια διοτι το εκαιγα 6 ωρες την ημερα για θερμανση ενω το εχω μονιμα ανοιχτο για ζεστο νερο. Επισης η κουζινα μου εχει ματια αεριου. Βλεπετε κατι παραξενο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kostas314 είπε

ειμαι σε Ελιν και με ρευμα. Περιμενα αρκετα περισσοτερα ειναι η αληθεια διοτι το εκαιγα 6 ωρες την ημερα για θερμανση ενω το εχω μονιμα ανοιχτο για ζεστο νερο. Επισης η κουζινα μου εχει ματια αεριου. Βλεπετε κατι παραξενο;

Πολύ καλό που σας κάνουν έκπτωση ποσότητας στην τιμή χρέωσης π.χ. για τα 0.09€/kWh τελικά βγαίνει 0,063 €/kWh. Σε εμάς στον ΗΡΩΝ η έκπτωση προφανώς αφορά την "σταθερή τιμή" των 0.03 €/kWh.

Αν επιτρέπεται, το συμβόλαιο είναι με τιμή ttf ή σταθερή;

Τελικά ίσως συμφέρει το ttf με έκπτωση (εφόσον είναι μέσα σε λογικά πλαίσια) αντί του "σταθερή τιμή" με έκπτωση + χωριστά η αναπροσαρμογή (μπορεί να κάνω και λάθος). 

Επεξ/σία από Tony316
Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. εχω το αεριο με το παλιο τιμολογιο τησ ζενιθ (Τ2) και κοιταω τισ επιλογεσ μου τωρα που πηγε στα υφη η τιμη. Αναμεσα στα δυο προγραμματα της ΔΕΗ και τα αντιστοιχα της Ζενιθ ειμαι (gas control vs gas benefit) και θα ηθελα γνωμες. Απο οτι ειδα για να συμφερει το δευτερο προγραμμα η τιμη του αεριου πρεπει να πεσει περιπου στα 0.06 που δεν ειναι ανεφικτο αλλα δεν το βλεπω... Καμια προταση απο καποιον που γνωριζει καλυτερα το θεμα??

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, agaviot είπε

κοιταω τισ επιλογεσ μου τωρα που πηγε στα υφη η τιμη.

νωρίς το κατάλαβες 😁

2 λεπτά πριν, agaviot είπε

Αναμεσα στα δυο προγραμματα της ΔΕΗ και τα αντιστοιχα της Ζενιθ

ποια τις Zenith ? Ελπιζω όχι αυτά με ρήτρα αναπροσαρμογής

2 λεπτά πριν, agaviot είπε

Απο οτι ειδα για να συμφερει το δευτερο προγραμμα η τιμη του αεριου πρεπει να πεσει περιπου στα 0.06 που δεν ειναι ανεφικτο αλλα δεν το βλεπω... Καμια προταση απο καποιον που γνωριζει καλυτερα το θεμα??

το βρήκες μόνος σου :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, korakios είπε

ποια τις Zenith ? Ελπιζω όχι αυτά με ρήτρα αναπροσαρμογής

Με την ρητρα ναι. Το αλλο δεν εχει καποιο νοημα εφοσον δινει το ιδιο η ΔΕΗ μιση τιμη σχεδον. 0.05 εναντι 0.082. απλα εχει συνδιαστικη εκπτωση η ζενιθ αλλα και παλι δεν νομιζω πωσ συμφερει.

σε συγκριση με το κυμαινομενο τησ δεη παντα...!

Επεξ/σία από agaviot
Δημοσ.
1 ώρα πριν, agaviot είπε

Με την ρητρα ναι.

τότε πρέπει να κάτσεις να υπολογίσεις τη ρήτρα για να βγάλεις τελική τιμή (καλύτερα να κάθεσαι όταν βγει το νούμερο)

σε άλλα νέα όσοι έχετε Τ2 , το νου σας στο λογαριασμό μιας και μόλις γύρισα απο συγγενικό πρόσωπο και ήταν όλα λάθος

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, korakios είπε

σε άλλα νέα όσοι έχετε Τ2 , το νου σας στο λογαριασμό μιας και μόλις γύρισα απο συγγενικό πρόσωπο και ήταν όλα λάθος

Σημασια εχει οτι το προσωπο ειναι καλα γιατι κι εμενα ο θειος μου με φωναξε να τον ανοιξω εγω τον λογαριασμο.Ευτυχως γλιτωσε το εγκεφαλικο γιατι χωρις να ξερει ηταν σε σταθερο της Ζενιθ με 0,0325 κι εκπτωση 25%.

Για 6500 κιλοβατωρες που εκαψε πληρωσε 29,00 ευρω περιπου.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Σημασια εχει οτι το προσωπο ειναι καλα

καλά είναι , απλά δε βάλανε όλες τις πιστώσεις στο τελικό νούμερο ενώ τις είχαν αναλυτικά στο επόμενο φύλλο

αν δεν είχαν υπολογίσει καμία τότε μπορεί και να πάθαινε κάτι 😁

Δημοσ.
1 ώρα πριν, HERTHAN είπε

Σημασια εχει οτι το προσωπο ειναι καλα γιατι κι εμενα ο θειος μου με φωναξε να τον ανοιξω εγω τον λογαριασμο.Ευτυχως γλιτωσε το εγκεφαλικο γιατι χωρις να ξερει ηταν σε σταθερο της Ζενιθ με 0,0325 κι εκπτωση 25%.

Σταθερό = χωρίς ρήτρα; Και τόσο χαμηλά;

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Tony316 είπε

Σταθερό = χωρίς ρήτρα; Και τόσο χαμηλά;

απο Αύγουστο φαινόταν οτι θα ακριβύνει , μέχρι τέλη Σεπ, αρχές Οκτ παίζαν τα τελευταία χαμηλά φθηνά σταθερά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...