Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, korakios είπε

τότε πρέπει να κάτσεις να υπολογίσεις τη ρήτρα για να βγάλεις τελική τιμή (καλύτερα να κάθεσαι όταν βγει το νούμερο)

σε άλλα νέα όσοι έχετε Τ2 , το νου σας στο λογαριασμό μιας και μόλις γύρισα απο συγγενικό πρόσωπο και ήταν όλα λάθος

Τι εννοείς φίλε μου. Γιατί και εγώ με Τ2 είμαι και ήρθε αρκετά φουσκωμένος. Περίμενα αύξηση αλλά όχι τέτοιο πράγμα. Αν θέλεις να γίνεις πιο αναλυτικός θα βοηθούσες. Ευχαριστώ. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, agaviot είπε

Τι εννοείς φίλε μου. Γιατί και εγώ με Τ2 είμαι και ήρθε αρκετά φουσκωμένος. Περίμενα αύξηση αλλά όχι τέτοιο πράγμα. Αν θέλεις να γίνεις πιο αναλυτικός θα βοηθούσες. Ευχαριστώ. 

δεν είναι 100% σίγουρο οτι έγινε σε όλους , στο 2ο φύλλο που τα δείχνει αναλυτικά κάνε τις προσθαφαιρέσεις .

Στην περίπτωση που λέω , έστω 300€ η χρέωση προμήθειας και 150€ οι πιστώσεις , έβγαινε στη πρώτη σελίδα 250€ (παράδειγμα)

και φυσικά δεν μπήκε ούτε εκεί η επιδότηση της ΔΕΠΑ παραμόνο απο το ΤΕΜ (για το 2022)

Δημοσ.

Όχι φίλε μου διατυχως τα τσέκαρα και είναι όλα εντάξει. Για να κλείσουμε η γνώμη η δίκη σου από ότι καταλαβαίνω και πολλών άλλων είναι το σταθερο της ΔΕΗ με 0.05€. Γιατί εκεί κλεινω και εγώ από ότι καταλαβαίνω. Αν και ο χειμώνας φεύγει σιγά σιγά και δεν θέλω να κάνω βεβιασμένες κινήσεις μιας και το κακό έγινε και δεν ξέρω αν με συμφέρει να περιμένω νέες τιμές. Επίσης ένα τελευταίο. Άκουσα από μέσα από τη ΔΕΗ πτι ετοιμάζουν πακέτο για ρεύμα και αέριο που θα συμφέρει περισσότερο αλλά δεν είναι κάτι σίγουρο ακόμα. Αυτά από εμένα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Καλό βράδυ. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, agaviot είπε

μιας και το κακό έγινε και δεν ξέρω αν με συμφέρει να περιμένω νέες τιμές.

το λες σαν να είσαι σίγουρος οτι δε θα χειροτερεύσει

5 λεπτά πριν, agaviot είπε

Άκουσα από μέσα από τη ΔΕΗ πτι ετοιμάζουν πακέτο για ρεύμα και αέριο που θα συμφέρει περισσότερο αλλά δεν είναι κάτι σίγουρο ακόμα

ο κανόνας είναι ποτέ double μιας και όπου τυχών κερδίζεις στο ένα ,χάνεις στο άλλο . Μακάρι να είναι η εξαίρεση

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, korakios είπε

το λες σαν να είσαι σίγουρος οτι δε θα χειροτερεύσει

ο κανόνας είναι ποτέ double μιας και όπου τυχών κερδίζεις στο ένα ,χάνεις στο άλλο . Μακάρι να είναι η εξαίρεση

Δεν είμαι σίγουρος αυτό είπα… Δεν ξέρω αν με συμφέρει να περιμένω!

Αυτο για το double για το αέριο και ρεύμα δεν το έχω ψάξει η αλήθεια είναι αλλά γενικά αν είναι της μορφής κινητό-σταθερο πάντα έχει καλύτερες τιμές. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Tony316 είπε

Σταθερό = χωρίς ρήτρα; Και τόσο χαμηλά;

Ναι ειναι προγραμμα σταθερο χωρις ρητρα που ισχυει απο παλια στην Ζενιθ.Δεν το εβαλε τωρα το ειχε απο παλια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα ψαχνωμε και εγω με τις εταιριες ενεργιας μαις και εχουν ξεφιγει τα πραγματα.ανεβαζω 3 λογαριασμους απο τηνν ζενιθ που ειμαι και βλεπω οτι εαν δουν το ποσο με χρεωναν το κιλοβατ σε σχεση με τωρα ειναι 3εως 4 φορες πανω .και βλεπωντας την δεη αυτη την στιγμη να δινει σταθερα 0.050 την κιλοβατωρα για το αεριο σκεφτομαι μηπως υπαρχει κατι λακουβα που δεν μου την λενε και τελικα ερθω στα ιδια που χρεωνει η ζενιθ.μπορει καποιος να ανεβασει εκαθαριστικους λογαριασμους απο δεη να συνγκρινω .αναρωτιεμε γιατι αφου ειναι φθηνοι σαν δεη γιατι το ρευμα το εχουν ακριβοτερα ,δηλαδη 0,17 κιλοβατωρα  ενω η ζενιθ οπως φαινετε και απο τους λογαριασμους το εχουν περιπου 0,092

Screenshot 2022-02-25 132447.jpg

Screenshot 2022-02-25 131728.jpg

Screenshot 2022-02-25 131818.jpg

και αυτα για ποιο σφαιρικη εικονα

Screenshot 2022-02-26 094729.jpg

Screenshot 2022-02-26 094845.jpg

Επεξ/σία από xariscd
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Tony316 είπε

Πολύ καλό που σας κάνουν έκπτωση ποσότητας στην τιμή χρέωσης π.χ. για τα 0.09€/kWh τελικά βγαίνει 0,063 €/kWh. Σε εμάς στον ΗΡΩΝ η έκπτωση προφανώς αφορά την "σταθερή τιμή" των 0.03 €/kWh.

Αν επιτρέπεται, το συμβόλαιο είναι με τιμή ttf ή σταθερή;

Τελικά ίσως συμφέρει το ttf με έκπτωση (εφόσον είναι μέσα σε λογικά πλαίσια) αντί του "σταθερή τιμή" με έκπτωση + χωριστά η αναπροσαρμογή (μπορεί να κάνω και λάθος). 

Ειμαι στο εμπορικο προγραμμα αυτο

Διπλή Ενέργεια Ευέλικτο-Ειδικοί Όροι (elin.gr)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, agaviot είπε

Αυτο για το double για το αέριο και ρεύμα δεν το έχω ψάξει η αλήθεια είναι αλλά γενικά αν είναι της μορφής κινητό-σταθερο πάντα έχει καλύτερες τιμές. 

Εδώ δεν είναι τηλεφωνία όμως.

3 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Ναι ειναι προγραμμα σταθερο χωρις ρητρα που ισχυει απο παλια στην Ζενιθ.Δεν το εβαλε τωρα το ειχε απο παλια.

Το περίεργο βασικά είναι ότι το τηρούν ακόμα. Έχει παρέλθει το εξάμηνο;

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Το περίεργο βασικά είναι ότι το τηρούν ακόμα. Έχει παρέλθει το εξάμηνο;

Ναι το εχει πανω απο 1,5 χρονο.

Δημοσ.

Παιδια καλημερα.

Μια ερωτηση,την Δευτερα στελνω δεη τα εγγραφα με courier για αλλαγη παροχου.

Να περασω μετρηση στο φυσικο αεριο η να περιμενω να μετρησει η εδα και οταν βγει τελικος;

Επισης τηλεφωνικα στην δεη μου ζητησαν ποσο ελεγε ο μετρητης.

Δημοσ.
1 hour ago, Giannis80x said:

Παιδια καλημερα.

Μια ερωτηση,την Δευτερα στελνω δεη τα εγγραφα με courier για αλλαγη παροχου.

Να περασω μετρηση στο φυσικο αεριο η να περιμενω να μετρησει η εδα και οταν βγει τελικος;

Επισης τηλεφωνικα στην δεη μου ζητησαν ποσο ελεγε ο μετρητης.

Αν δεν περάσεις μέτρηση λογικά θα βγάλουν έναντι αυθαίρετο. Αν περάσεις θα τιμολογήσουν ένα λογαριασμό με βάση αυτή και θα βγει και ένας τελικός με βάση την κατανάλωση που θα έχεις μέχρι την ημέρα αλλαγής παρόχου. Ποτέ είναι η επόμενη καταμέτρηση; Υπάρχει περίπτωση δηλαδή να προλάβουν να είναι αυτή και η τελική; Δύσκολα φαντάζομαι ειδικά αν προχωρήσεις τη διαδικασία με κούριερ κλπ

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, marmagia είπε

Αν δεν περάσεις μέτρηση λογικά θα βγάλουν έναντι αυθαίρετο. Αν περάσεις θα τιμολογήσουν ένα λογαριασμό με βάση αυτή και θα βγει και ένας τελικός με βάση την κατανάλωση που θα έχεις μέχρι την ημέρα αλλαγής παρόχου. Ποτέ είναι η επόμενη καταμέτρηση; Υπάρχει περίπτωση δηλαδή να προλάβουν να είναι αυτή και η τελική; Δύσκολα φαντάζομαι ειδικά αν προχωρήσεις τη διαδικασία με κούριερ κλπ

Αυτη απο την δεη που μιλησα μου ζητησε ενδειξη μετρητη και την εδωσα την Τριτη.

Μου ειπε ολη η διαδικασια απο την υπογραφη που θα κανω την δευτερα και να τους δωσω πισω τα χαρτια παει περιπου 10 ημερες.

Απο οτι καταλαβα η αιτηση εγινε τηλεφωνικα,συμβολαιο τωρα θα υπογραψω και θα στειλω μαζι με τα χαρτια που θελανε(ταυτοτητες κλπ)

Η επομενη μετρηση ειναι 01/04 με βαση τον λογαριασμο του φυσικου αεριου ελλαδος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, Giannis80x said:

Αυτη απο την δεη που μιλησα μου ζητησε ενδειξη μετρητη και την εδωσα την Τριτη.

Μου ειπε ολη η διαδικασια απο την υπογραφη που θα κανω την δευτερα και να τους δωσω πισω τα χαρτια παει περιπου 10 ημερες.

Απο οτι καταλαβα η αιτηση εγινε τηλεφωνικα,συμβολαιο τωρα θα υπογραψω και θα στειλω μαζι με τα χαρτια που θελανε(ταυτοτητες κλπ)

Η επομενη μετρηση ειναι 01/04 με βαση τον λογαριασμο του φυσικου αεριου ελλαδος

Εγώ θα έδινα τότε κανονικά μέτρηση στην φυσικό αεριο και ας βγάλουν δυο λογαριασμούς στο κάτω κάτω της γραφής. Εντωμεταξύ μάλλον πως αν είναι δυο κοντινές μετρήσεις δεν τις δίνουν και τις δυο στον πάροχο. Αλλά Ρα πράγματα αλλάζουν όταν πρόκειται για τελική καταμέτρηση.
παράδειγμα: 14/2 ήρθαν σπίτι για επιτόπια καταμέτρηση σε μένα. Πήραν κανονικά την ένδειξη και το ξέρω στα σίγουρα γιατί έτυχε να γυρίζω σπίτι την ώρα που ο υπάλληλος της ΕΔΑ άνοιγε τα κουτιά των μετρητών. Στο μεταξύ μετά από πολλές γκρίνιες και παράπονα στην ΡΑΕ παραμετροποίησαν τον μετρητή ώστε να παίρνει απομακρυσμένες μετρήσεις την τελευταία μέρα κάθε μήνα. Η επόμενη ημερομηνία καταμέτρησης είναι 28/2. Στη Θεια μου που μένει στον κάτω οροφο (και πάμε σετακι από θέμα μετρήσεων και τηλεμετρησης γιατί γκρίνιαζα και για τους δυο ταυτόχρονα 😂🤣) βγήκε λογαριασμός κανονικά και έχουν αγνοήσει από την ΕΔΑ την μέτρηση στις 14/2 (αφού με έκδοση χθεσινή είναι ακόμα έναντι). Τηλεφωνικά της επιβεβαίωσαν ότι για να μην δημιουργηθεί σύγχυση με διπλούς λογαριασμούς θα κρατήσουν αυτή της 28/2 και θα παίρνουν μια μέτρηση καθε τελευταία μέρα του μήνα.  

στην περίπτωση σου θα βγάλουν κατά 90% έναν λογαριασμό με τις μετρήσεις που θα τους δώσεις και όταν περάσουν σε 10-15 μέρες από την ΕΔΑ για τελική μέτρηση θα εκδοθεί και ένας ακόμα λογαριασμός τελικός στον οποίο θα σου έχει προσθέσει ο πάροχος και τις κυμαινόμενες χρεώσεις που είναι σε αναστολή.

Επεξ/σία από marmagia
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, marmagia είπε

Εγώ θα έδινα τότε κανονικά μέτρηση στην φυσικό αεριο και ας βγάλουν δυο λογαριασμούς στο κάτω κάτω της γραφής. Εντωμεταξύ μάλλον πως αν είναι δυο κοντινές μετρήσεις δεν τις δίνουν και τις δυο στον πάροχο. Αλλά Ρα πράγματα αλλάζουν όταν πρόκειται για τελική καταμέτρηση.
παράδειγμα: 14/2 ήρθαν σπίτι για επιτόπια καταμέτρηση σε μένα. Πήραν κανονικά την ένδειξη γιατί έτυχε να γυρίζω σπίτι την ώρα που ο υπάλληλος της ΕΔΑ άνοιγε τα κουτιά των μετρητών. Στο μεταξύ μετά από πολλές γκρίνιες και παράπονα στην ΡΑΕ παραμετροποίησαν τον μετρητή ώστε να παίρνει απομακρυσμένες μετρήσεις την τελευταία μέρα κάθε μήνα. Η επόμενη ημερομηνία καταμέτρησης είναι 28/2. Στη Θεια μου που μένει στον κάτω οροφο (και πάμε σετακι από θέμα μετρήσεων και τηλεμετρησης γιατί γκρίνιαζα και για τους δυο ταυτόχρονα 😂🤣) βγήκε λογαριασμός κανονικά και έχουν αγνοήσει από την ΕΔΑ την μέτρηση στις 14/2. Τηλεφωνικά της επιβεβαίωσαν ότι για να μην δημιουργηθεί σύγχυση με διπλούς λογαριασμούς θα κρατήσουν αυτή της 28/2 και θα παίρνουν μια μέτρηση καθε τελευταία μέρα του μήνα.  

στην περίπτωση σου θα βγάλουν κατά 90% έναν λογαριασμό με τις μετρήσεις που θα τους δώσεις και όταν περάσουν σε 10-15 μέρες από την ΕΔΑ για τελική μέτρηση θα εκδοθεί και ένας ακόμα λογαριασμός τελικός στον οποίο θα σου έχει προσθέσει ο πάροχος και τις κυμαινόμενες χρεώσεις που είναι σε αναστολή.

Εμενα δεν εχει πιστωση καμιας κυμενομενης χρεωσης.μονο εκπτωση απο το φυσικο αεριο εχω εως στιγμης.

Καμια αναστολη χρεωσεων δεν εχει γινει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...