marmagia Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Άρα θεωρητικά ισχύει και για την ΔΕΗ. Εμένα πάντως ο ηρωνας δε μου έδωσε τίποτα τέτοιο. Άρα είτε δεν παίρνει καθόλου από ΔΕΠΑ ειτε κάτι άλλο γίνεται. Αν δε κάνω λάθος (θα το κοιτάξω τώρα) το τελευταίο ΦΕΚ λέει ότι πλέον δεν θα είναι πιστωτικοί οι λογαριασμοί αλλά θα μηδενίζουν σε περίπτωση που οι επιδοτήσεις είναι πάνω από την τιμή της κιλοβατώρας Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2022 από marmagia
korakios Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, marmagia είπε Άρα θεωρητικά ισχύει και για την ΔΕΗ. Αν δε κάνω λάθος (θα το κοιτάξω τώρα) το τελευταίο ΦΕΚ λέει ότι πλέον δεν θα είναι πιστωτικοί οι λογαριασμοί αλλά θα μηδενίζουν σε περίπτωση που οι επιδοτήσεις είναι πάνω από την τιμή της κιλοβατώρας νομίζω εσύ είχες ποστάρει παλιότερα το ΦΕΚ , βέβαια η μνήμη μου δε βοηθά αν το βρεις δώσε λινκ να το σημειώσω
marmagia Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, korakios said: νομίζω εσύ είχες ποστάρει παλιότερα το ΦΕΚ , βέβαια η μνήμη μου δε βοηθά αν το βρεις δώσε λινκ να το σημειώσω https://www.michanikos-online.gr/φεκ-β-603-11-2-2022-αποφάσεις-για-τη-χορήγηση-επι/ δεν έχω δει αν βγήκε νεότερο έκτοτε. Επίσης δεν έχω δει κάτι "επίσημο" περί επιδότησης ΔΕΠΑ Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2022 από marmagia 1
korakios Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, marmagia είπε https://www.michanikos-online.gr/φεκ-β-603-11-2-2022-αποφάσεις-για-τη-χορήγηση-επι/ δεν έχω δει αν βγήκε νεότερο έκτοτε δίκαιο έχεις , δεν αναφέρει στο ΦΕΚ κάτι για ΔΕΠΑ σίγουρα το είχε ανακοινώσει ο υπουργός πάντως , όλα τα άρθρα το αναφέρανε πχ αυτό (τυχαίο)
marmagia Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 15 minutes ago, korakios said: δίκαιο έχεις , δεν αναφέρει στο ΦΕΚ κάτι για ΔΕΠΑ σίγουρα το είχε ανακοινώσει ο υπουργός πάντως , όλα τα άρθρα το αναφέρανε πχ αυτό (τυχαίο) Ναι το είδα στον τύπο αλλά μου κάνει εντύπωση ότι είναι άφαντο σε κάποιο επίσημο έγγραφο. Μακάρι να ισχύσει πάντως
korakios Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Νέο αδιάφορο πακέτο fix απο elpedison με 0,11 και promo 0,07875 για 2 έτη τυράκι για double με 0,06750 😂
Tony316 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Υπάρχει κάποιος που να του ήρθαν χρεώσεις για αναπροσαρμογή σε έναντι λογαριασμό;
tsigpan Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Στις 26/2/2022 στις 3:54 ΜΜ, marmagia είπε δεν στέλνει καμια ειδοποίηση η ΕΔΑ. μήπως έχουν κάνει ήδη την αλλαγή; Ούτε ενημερώνουν οτι θα έρθουν, ούτε οτι ήρθαν ούτε οτι αλλαξε ο προμηθευτης Σε αλλη παροχη που εκανα αιτηση για αλλαγη προμηθευτη απο ζενιθ σε ΔΕΗ τον Οκτωβριο, μου εστειλαν ειδοποιηση sms για καταμετρηση ενδειξης παροχης, ΕΔΑ Θεσσαλίας.
HERTHAN Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 54 λεπτά πριν, tsigpan είπε Σε αλλη παροχη που εκανα αιτηση για αλλαγη προμηθευτη απο ζενιθ σε ΔΕΗ τον Οκτωβριο, μου εστειλαν ειδοποιηση sms για καταμετρηση ενδειξης παροχης, ΕΔΑ Θεσσαλίας. Oποτε απο ΕΔΑ Θεσσαλιας παντα στελνουν ειδοποιηση οταν ειναι να περασουν για καταμετρηση.
tsigpan Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Oποτε απο ΕΔΑ Θεσσαλιας παντα στελνουν ειδοποιηση οταν ειναι να περασουν για καταμετρηση. Αν γινει κάτι διαφορετικό θα ενημερωσω. Ειναι και για παροχή που ειναι στο σπιτι της θειας μου η οποια ειναι υπερήλικη 87 ετων και αναλφαβητη και απο ΕΔΑ δεν μου δινουν πληροφορίες γιατι θελουν εξουσιοδότηση. 1
marmagia Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 2 hours ago, tsigpan said: Σε αλλη παροχη που εκανα αιτηση για αλλαγη προμηθευτη απο ζενιθ σε ΔΕΗ τον Οκτωβριο, μου εστειλαν ειδοποιηση sms για καταμετρηση ενδειξης παροχης, ΕΔΑ Θεσσαλίας. 1 hour ago, HERTHAN said: Oποτε απο ΕΔΑ Θεσσαλιας παντα στελνουν ειδοποιηση οταν ειναι να περασουν για καταμετρηση. Γενικά φαίνεται ότι δουλεύει καλύτερα η ΕΔΑ Θεσσαλίας. Η αττικης έχει τα θεματάκια της. Εδώ φτάσαμε να διαφωνούμε για πράγματα που είναι νομοθετημένα και δεν τα εφαρμόζουν. Ασε που τώρα σταμάτησαν να λένε και ημερομηνία επόμενης καταμέτρησης 1
Giannis Vs Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Παίδες τι γίνεται εδώ; Γιατί τόσο μεγάλη χρέωση για αναπροσαρμογή;; Να πάω ΔΕΗ; Νέα εικόνα (5).bmp 2 λεπτά πριν, Giannis Vs είπε Παίδες τι γίνεται εδώ; Γιατί τόσο μεγάλη χρέωση για αναπροσαρμογή;; Να πάω ΔΕΗ; Νέα εικόνα (5).bmp 1 MB · 0 downloads Νέα εικόνα (9).bmp
HERTHAN Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 44 λεπτά πριν, marmagia είπε Γενικά φαίνεται ότι δουλεύει καλύτερα η ΕΔΑ Θεσσαλίας. Η αττικης έχει τα θεματάκια της. Εδώ φτάσαμε να διαφωνούμε για πράγματα που είναι νομοθετημένα και δεν τα εφαρμόζουν. Ασε που τώρα σταμάτησαν να λένε και ημερομηνία επόμενης καταμέτρησης Για να μου λες οτι δεν στελνουν καθολου μηνυμα λογικα δουλευει διαφορετικα. 16 λεπτά πριν, Giannis Vs είπε Να πάω ΔΕΗ; Γρηγορα κιολας. 1
korakios Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 20 λεπτά πριν, Giannis Vs είπε Παίδες τι γίνεται εδώ; Γιατί τόσο μεγάλη χρέωση για αναπροσαρμογή;; διάβασε τις προηγούμενες 10 σελίδες ,είναι και άλλα 2 μέλη και δες πως θα κάνεις καταγγελία ναι, πας ΔΕΗ (το flex υποθέτω είχες και εσύ) 1
HERTHAN Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, korakios είπε διάβασε τις προηγούμενες 10 σελίδες ,είναι και άλλα 2 μέλη και δες πως θα κάνεις καταγγελία ναι, πας ΔΕΗ (το flex υποθέτω είχες και εσύ) Ναι το Flex εχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις