Giannis80x Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Εγινε η αιτηση. Αντε να δουμε τωρα ποτε θα ολοκληρωθει η διαδικασια. @marmagia δεν το εβγαλα φωτο,μου το εβγαλε φωτοτυπια. 1
korakios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, Mule206 είπε εδώ πάντως δε βλέπω πουθενά την έκπτωση των δύο λεπτών της ΔΕΠΑ οπότε παίζει να την περνάνε μόνο στα κυμαινόμενα; άγνωστο
tzitzikas2 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα. Καλώς ή κακώς σε λίγους μήνες βάζω ατομικό φυσικό αέριο. Υπάρχει κάποιος πρόσφατος πίνακας που να δείχνει την σύγκριση των τιμών των παρόχων για να δώ ποιον θα επιλέξω? Στις σελίδες τους τα γράφουν μπερδεμένα με τις εκπτώσεις κτλ, δεν τα λένε ξεκάθαρα. Ρεύμα έχω στην ΔΕΗ. Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ!
korakios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, tzitzikas2 είπε Καλησπέρα. Καλώς ή κακώς σε λίγους μήνες βάζω ατομικό φυσικό αέριο. Υπάρχει κάποιος πρόσφατος πίνακας που να δείχνει την σύγκριση των τιμών των παρόχων για να δώ ποιον θα επιλέξω? Στις σελίδες τους τα γράφουν μπερδεμένα με τις εκπτώσεις κτλ, δεν τα λένε ξεκάθαρα. Ρεύμα έχω στην ΔΕΗ. Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ! 7 λεπτά πριν, korakios είπε διάβασε τις τελευταίες 15 σελίδες , ένα πρόγραμμα προς το παρών υπάρχει
chrisgav Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Απο περιεργεια, καποια λεβητακια με υποστηριζουν μετατροπη σε υγραεριο με ενα πολυ μικρο ποσο. Εχει σκεφτει κανεις να το γυρισει εκει με μπουκαλες αν του χρονου ανεβει πολυ το Φ.Α. και δεν μας πιανει το σταθερο της ΔΕΗ?
korakios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, chrisgav είπε Απο περιεργεια, καποια λεβητακια με υποστηριζουν μετατροπη σε υγραεριο με ενα πολυ μικρο ποσο. Εχει σκεφτει κανεις να το γυρισει εκει με μπουκαλες αν του χρονου ανεβει πολυ το Φ.Α. και δεν μας πιανει το σταθερο της ΔΕΗ? ίσως ,αλλά σε άλλο θέμα η συζήτηση
macgyver3 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, tsaltinho είπε αν εχεις καψει 2.000kwh και εχεις στον λογαριασμο 15 μερες τον Ιανουαριο και 15 Φεβρουαριο, σου χρεωνει 1000Κwh με τιμη Ιανουαριου και 1000Κwh με τιμη Φεβρουαριου. Ασχέτως αν πραγματικά εσ'υ εχεις κάψει actual πχ. 1200Kwh τον Ιανουαριο και 800Kwh τον Φεβρουάριο. μακάρι να ίσχυε για την ζενίθ τουλάχιστον. 25 μέρες τον Δεκέμβρη 5872 31 μέρες τον Ιανουάριο 8190. αν χρεώνε αναλογικά θα έπρεπε να είναι από 7000 περίπου τον μήνα, γι αυτό και η απορία μου. (και ναι, ξέρω ότι καίω υπερβολικά πολλά 😪)
korakios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, macgyver3 είπε μακάρι να ίσχυε για την ζενίθ τουλάχιστον. 25 μέρες τον Δεκέμβρη 5872 31 μέρες τον Ιανουάριο 8190. αν χρεώνε αναλογικά θα έπρεπε να είναι από 7000 περίπου τον μήνα, γι αυτό και η απορία μου. (και ναι, ξέρω ότι καίω υπερβολικά πολλά 😪) υποθέτω οτι παίρνουν στοιχεία απο ΕΔΑ , ανάλογα την ποσότητα μεταφοράς ανα μήνα , αλλά στείλε ένα email και ρώτα πως ακριβώς υπολογίζεται 1
spiritclay Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Επειδή τα 413 ευρώ που πρέπει να πληρωθούν μέχρι τις 20 του μήνα δεν παίζει να τα μαζέψω ποτέ, ξέρουμε αν η elpedison δέχεται πληρωμές με διακανονισμούς; είναι πάρα πολλά τα λεφτά για 1 ατομο.
korakios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, spiritclay είπε Επειδή τα 413 ευρώ που πρέπει να πληρωθούν μέχρι τις 20 του μήνα δεν παίζει να τα μαζέψω ποτέ, ξέρουμε αν η elpedison δέχεται πληρωμές με διακανονισμούς; είναι πάρα πολλά τα λεφτά για 1 ατομο. όλες κάνουν διακανονισμό , λογικά θα θέλουν το μισό ποσό και το υπόλοιπο σε δόσεις δες όμως μήπως το πρόγραμμα έχει συνέπεια μιας και μπορεί να σε χρεώσουν τα διπλάσια
spiritclay Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 10 λεπτά πριν, korakios είπε όλες κάνουν διακανονισμό , λογικά θα θέλουν το μισό ποσό και το υπόλοιπο σε δόσεις δες όμως μήπως το πρόγραμμα έχει συνέπεια μιας και μπορεί να σε χρεώσουν τα διπλάσια Εννοέίς δλδ κάτι σαν τόκο;
korakios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, spiritclay είπε Εννοέίς δλδ κάτι σαν τόκο; όχι εννοώ οτι κάποια προγράμματα έχουν έκπτωση συνέπειας και μάλιστα κάποια είναι 50% , δηλαδή δες το πρόγραμμά σου αν έχει συνέπεια , δε μπορώ να στο περιγράψω αλλιώς
stagkia Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 έδωσα μέτρηση για αέριο για αλλαγή προς ΔΕΗ απο τον μετρητή και οπως έλεγα το νούμερο κατάλαβα πως δεν στέκει με τον λογαριασμό.. ο μετρητής γράφει 2754.489 και αυτο το νούμερο έδωσα ενω ο τελευταίος λογαριασμός απο W+V λέει 4589,24.. τι παίζει??
korakios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, stagkia είπε ο μετρητής γράφει 2754.489 και αυτο το νούμερο έδωσα ενω ο τελευταίος λογαριασμός απο W+V λέει 4589,24.. καταρχάς είσαι σίγουρος οτι αναφέρεσαι σε κυβικά μέτρα του μετρητή και όχι κιλοβατώρες που γράφει ο λογαριασμός?
stagkia Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, korakios είπε καταρχάς είσαι σίγουρος οτι αναφέρεσαι σε κυβικά μέτρα του μετρητή και όχι κιλοβατώρες που γράφει ο λογαριασμός? νομίζω πως έχεις δίκιο.. αν καταλαβαίνω σωστά το m3 ε;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις