korakios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, Giannis Vs είπε ΣτΚ να στείλω άμεσα ή να περιμένω να δω τι θα μου πουν; 10 εργάσιμες 8 λεπτά πριν, Giannis Vs είπε Επίσης myRae διάβασα ότι δεν ακυρώνεται η αίτηση. Άρα να στείλω συμπληρωματική και να βάλω "σε σχέση την παραπάνω υπ' αριθμ τάδε καταγγελία σας γνωρίζω και τα εξής"; Και να βάλω και αυτά που θα στείλω στη Ζενίθ; Πάρε τηλ αύριο μήπως μπορούν και την ακυρώσουν 1
PastiGR Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα σε όλους , μου έστειλαν την σύμβαση του gas control με ημερομηνία αίτησης 8/12. Ούτε 3 μηνες , σας έφαγα😁. Μια ερώτηση μιας και θα είναι ο πρώτος λογαριασμός μου. Η κατανάλωση μου σε ερώτηση που έκανα στην ΕΔΑ είναι 112m3 διαφορά από την προηγούμενη ένδειξη. Πόσο υπολογίζεται σε kw; Έχουν πάρει μέτρηση από 11/2 και αλά δεν μου έχουν εκδώσει λογαριασμό τα τζιμανια!
korakios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, PastiGR είπε Η κατανάλωση μου σε ερώτηση που έκανα στην ΕΔΑ είναι 112m3 διαφορά από την προηγούμενη ένδειξη. Πόσο υπολογίζεται σε kw; https://www.zenith.gr/uploads/file/315c7e9d0c484cdc9ec8cd6766f3e5a6/Anotera_Thermogonos_Dinami.pdf
tsaltinho Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, PastiGR είπε Καλησπέρα σε όλους , μου έστειλαν την σύμβαση του gas control με ημερομηνία αίτησης 8/12. Ούτε 3 μηνες , σας έφαγα😁. Μια ερώτηση μιας και θα είναι ο πρώτος λογαριασμός μου. Η κατανάλωση μου σε ερώτηση που έκανα στην ΕΔΑ είναι 112m3 διαφορά από την προηγούμενη ένδειξη. Πόσο υπολογίζεται σε kw; Έχουν πάρει μέτρηση από 11/2 και αλά δεν μου έχουν εκδώσει λογαριασμό τα τζιμανια! Πως εγινε αυτο ? Εγω μιλησα μαζι τους 18/2. Στις 24/2 ηρθε η συμβαση με το courier την οποια και υπεγραψα και στις 25/2 με καλεσαν και μου επιβεβαιωσαν οτι έλαβαν την αιτηση. Και με ενημερωσαν οτι η μεταβαση θα γίνει μέσα στις επόμενες 10 εργάσιμες μέρες.
korakios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, tsaltinho είπε Πως εγινε αυτο ? Εγω μιλησα μαζι τους 18/2. Στις 24/2 ηρθε η συμβαση με το courier την οποια και υπεγραψα και στις 25/2 με καλεσαν και μου επιβεβαιωσαν οτι έλαβαν την αιτηση. Και με ενημερωσαν οτι η μεταβαση θα γίνει μέσα στις επόμενες 10 εργάσιμες μέρες. μιλά για τη σύμβαση , θα στη στείλουνε όποτε
Giannis Vs Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 29 λεπτά πριν, korakios είπε 10 εργάσιμες Πάρε τηλ αύριο μήπως μπορούν και την ακυρώσουν ΔΕΗ να πάω ή να περιμένω;
korakios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, Giannis Vs είπε ΔΕΗ να πάω ή να περιμένω; αυτό απο σένα εξαρτάται 1
Giannis Vs Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 13 λεπτά πριν, korakios είπε αυτό απο σένα εξαρτάται δε νομίζω ότι έχω να περιμένω κάτι. Άλλωστε μέχρι να προχωρήσει η ΔΕΗ έμαθα ότι παίρνει καιρό. Μέχρι τότε θα έχει λυθεί και το άλλο θέμα..
therock Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Ρε παιδια εγκατασταθηκε φετος πρωτη φορα στο σπιτι το φυσικο αεριο, και ηρθε ο πρωτος λογαριασμος 91 ευρω για 35 μερες. Ειναι φυσιολογικο αυτο, η αφορα τα παγια και την πρωτη εγκατασταση. Καταναλωση εγινε απειροελεαχιστη καθως ειναι δευτερευουσα οικια, και επισης δεν ανεφερε καταναλωσεις στο παραστατικο
korakios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, therock είπε Ειναι φυσιολογικο αυτο ναι , ανάλογα τη χρέωση του κάθε πάροχου , πλέον ένα πρόγραμμα παίζει και θα το δεις σχεδόν σε κάθε σελίδα να αναφέρεται
S90 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, korakios είπε ναι , ανάλογα τη χρέωση του κάθε πάροχου , πλέον ένα πρόγραμμα παίζει και θα το δεις σχεδόν σε κάθε σελίδα να αναφέρεται Αδερφέ επειδή φαίνεσαι να τα γνωρίζεις τα πράγματα. Το ότι παραμένουμε ακόμα στους παρόχους μας πλην ΔΕΗ και με 0,050 είναι έγκλημα, σωστά ? 3000 κιλοβατώρες σήμερα με 0,15......φάγαμε ξύλο κ αρχίσαμε τις ερωτήσεις όπως βλέπεις. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2022 από S90
korakios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, S90 είπε φάγαμε ξύλο κ αρχίσαμε τις ερωτήσεις όπως βλέπεις. και αργήσατε , κάποιοι πρόλαβαν με 0,02
S90 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, korakios είπε και αργήσατε , κάποιοι πρόλαβαν με 0,02 Φιλε το έχω τρέξει ήδη, περιμενω απο Προτεργια απλά να μου αναφέρουν ότι ειναι μόνο 40 και 30 ευρω το πέναλτι για την αποχώρηση για καθε παροχή και δεν θα μας καπελώσουν κ ολες τις εκπτώσεις που ειχαμε μεχρι τωρα. Βοηθάς πολύ γενικά, στο αναγνωρίζω.
korakios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, S90 είπε περιμενω απο Προτεργια απλά να μου αναφέρουν ότι ειναι μόνο 40 και 30 ευρω το πέναλτι για την αποχώρηση για καθε παροχή Στις 25/2/2022 στις 4:59 ΜΜ, korakios είπε μην κάνετε ανώτερα μαθηματικά και βλέπετε μόνο τυχών εγγύηση και τυχών ρήτρα αποχώρησης , κοιτάτε το τι κερδίζετε συνολικά 1 λεπτό πριν, S90 είπε και δεν θα μας καπελώσουν κ ολες τις εκπτώσεις που ειχαμε μεχρι τωρα σωστό αυτό , η elpedison το είχε σαν όρο
marmagia Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 1 hour ago, PastiGR said: Καλησπέρα σε όλους , μου έστειλαν την σύμβαση του gas control με ημερομηνία αίτησης 8/12. Ούτε 3 μηνες , σας έφαγα😁. Μια ερώτηση μιας και θα είναι ο πρώτος λογαριασμός μου. Η κατανάλωση μου σε ερώτηση που έκανα στην ΕΔΑ είναι 112m3 διαφορά από την προηγούμενη ένδειξη. Πόσο υπολογίζεται σε kw; Έχουν πάρει μέτρηση από 11/2 και αλά δεν μου έχουν εκδώσει λογαριασμό τα τζιμανια! Τυπικά πρέπει να πολλαπλασιάσεις την ένδειξη του μετρητή σου που είναι κυβικά επι τον συντελεστή διόρθωσης ώστε να βρεις τον αριθμό ΝΜ3 και μετά αυτό τον αριθμό επι την μέση Θερμογόνο δύναμη της περιοχής σου. Δεν ξέρω αν ο συντελεστής διόρθωσης είναι Ίδιος σε όλους αλλά αναγράφεται στον λογαριασμό
Προτεινόμενες αναρτήσεις