chrisnaruto Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 7 ώρες πριν, korakios είπε ή απο σελίδα 277 ουσιαστικά κρατάς κείμενα που αναφέρουν τη μη σαφή και κατανοητή ενημέρωση πριν την εφαρμογή ρήτρας και δωσε ημερομηνίες ημερομηνίες έκδοσης των λογαριασμών με την ειδοποίηση και βρες στη σύμβασή σου αναφορές που λένε τι γίνεται με τη λήξη της σύμβασης και ανανέωση Βρηκα το συμβολαιο που ειχα κανει με την ζενιθ για το αεριο και πουθενα δεν αναφερει τον ορο αναπροσαρμογη ttf. Οσο για το τι προβλεπεται με την ληξη της συμβασης, το μονο που βρηκα ηταν αυτο στους γενικους ορους. Απ'οσο καταλαβαινω δεν θα επρεπε να μου αλλαξουν προγραμμα οποτε και να μην πληρωνω την ρητρα. Σωστα;
korakios Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, chrisnaruto είπε Απ'οσο καταλαβαινω δεν θα επρεπε να μου αλλαξουν προγραμμα οποτε και να μην πληρωνω την ρητρα. Σωστα; δεν ξέρω απο που το συμπέρανες . έκανε ειδοποίηση οτι λήγει το πρόγραμμα και μετά σε ενημέρωσε για τις αλλαγές των όρων , όλα προβλεπέ , αλλα ημερομηνίες δεν έδωσες με τις ειδοποιήσεις απο την ημερομηνία έκδοσης της ειδοποίησης για ρήτρα η εταιρία πρέπει να την εφαρμόσει 30 μέρες μετά και όχι άμεσα σαν πάτημα κρατάς οτι στην πρώτη ειδοποίηση υπέθετες οτι θα γίνει ανανέωση του υπάρχοντος συμβολαίου στη 2η ειδοποίηση οι όροι δεν ήταν κατανοητοί ωστε να αντιληφθείς το μέγεθος της αύξησης κάνεις αμφισβητηση και ζητάς την χρέωση μόνο των αναγραφόμενων τιμών του προγράμματος και επιστροφή των επιπλέον χρεώσεων και να φύγεις αζημίως αν δεν απαντήσουν σε 10 εργάσιμες , κάνεις μια απο τα ίδια μέσω Συνήγορο Καταναλωτή μιας και η Ζενίθ έχει δώσει τα μισά πίσω σα συμβιβασμό (σε ρεύμα) ή μέσω ΡΑΕ myrae υπολόγισε αρκετούς μήνες και ότι γίνει 1
sarakats85 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα σε όλη την ομάδα..Στο σπίτι των γονιών μου ήρθε αυτος ο λογαριασμός... Μπορείτε να μου αναλύσετε τι κλέψιμο νόμιμο είναι αυτο και κανένας δεν τους ακουμπαει?
korakios Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, sarakats85 είπε Μπορείτε να μου αναλύσετε πλέον όχι , εξαντλήθηκε το θέμα , διαβάζεις τελευταίες σελίδες και μετά ξεκινάς απο σ.277 ανάλογα την περίπτωσή σου θα καταλάβεις τι ισχύει για σένα και τι όχι επομένως βάσει των παραπάνω γράφεις ένα κείμενο για αμφισβήτηση πάνω στο κείμενο μπορώ να σε βοηθήσω , τα υπόλοιπα είναι χιλιοειπωμένα σε διάφορες περιπτώσεις και φυσικά αναφέρεις εδώ εκτός του κειμένου και όλο το ιστορικό με ημερομηνίες (θα καταλάβεις διαβάζοντας) καλή επιτυχία 2
sarakats85 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 15 λεπτά πριν, korakios είπε πλέον όχι , εξαντλήθηκε το θέμα , διαβάζεις τελευταίες σελίδες και μετά ξεκινάς απο σ.277 ανάλογα την περίπτωσή σου θα καταλάβεις τι ισχύει για σένα και τι όχι επομένως βάσει των παραπάνω γράφεις ένα κείμενο για αμφισβήτηση πάνω στο κείμενο μπορώ να σε βοηθήσω , τα υπόλοιπα είναι χιλιοειπωμένα σε διάφορες περιπτώσεις και φυσικά αναφέρεις εδώ εκτός του κειμένου και όλο το ιστορικό με ημερομηνίες (θα καταλάβεις διαβάζοντας) καλή επιτυχία Σε ευχαριστώ πολύ! 1
thedeejaysucks Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Στις 6/3/2022 στις 9:09 ΠΜ, georgevr είπε δεν ξέρω το σπίτι σου και την περιοχή που μένεις, αλλά 502 κυβικά μέχρι μέσα φλεβάρη, δεν είναι πολλά; παίζεις, έστω χειροκίνητα, με την αντιστάθμιση; 85τμ, Θεσ/νικη . είναι βορινό καίει αρκετά αλλα ναι ειναι πολλα
georgevr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, thedeejaysucks είπε 85τμ, Θεσ/νικη . είναι βορινό καίει αρκετά αλλα ναι ειναι πολλα βορινό και Θεσσαλονίκη δεν ξέρω. Εγώ βλέπω στο κινητό τις θερμοκρασίες που έρχονται και εφαρμόζω χειροκίνητα τα: Αν η εξωτερική θερμοκρασία είναι 5°C ή μεγαλύτερη τότε, η σωστή θερμοκρασία νερού λέβητα, αντιστοιχεί σε 55°C. Αν η εξωτερική θερμοκρασία είναι 0°C ή μεγαλύτερη τότε, η θερμοκρασία νερού λέβητα, αντιστοιχεί σε 60°C. Αν η εξωτερική θερμοκρασία είναι -5°C ή μεγαλύτερη τότε, η σωστή θερμοκρασία νερού λέβητα, αντιστοιχεί σε 65°C. Αν η εξωτερική θερμοκρασία είναι -10°C ή μεγαλύτερη τότε, η θερμοκρασία νερού λέβητα, αντιστοιχεί σε 68°C. Αν η εξωτερική θερμοκρασία είναι -15°C ή μεγαλύτερη τότε, η σωστή θερμοκρασία νερού λέβητα, αντιστοιχεί σε 75°C. πηγή: https://www.douleutaras.gr/bsdir/autonomi-thermansi/symvoules/sosti-thermokrasia-nerou-levita/ κάποια στιγμή θα βάλω πλακέτα αντιστάθμισης, μιας και την αντιστάθμιση την υποστηρίζει ο καυστήρας που έχω.
HERTHAN Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, georgevr είπε βορινό και Θεσσαλονίκη δεν ξέρω. Εγώ βλέπω στο κινητό τις θερμοκρασίες που έρχονται και εφαρμόζω χειροκίνητα τα: Αν η εξωτερική θερμοκρασία είναι 5°C ή μεγαλύτερη τότε, η σωστή θερμοκρασία νερού λέβητα, αντιστοιχεί σε 55°C. Αν η εξωτερική θερμοκρασία είναι 0°C ή μεγαλύτερη τότε, η θερμοκρασία νερού λέβητα, αντιστοιχεί σε 60°C. Αν η εξωτερική θερμοκρασία είναι -5°C ή μεγαλύτερη τότε, η σωστή θερμοκρασία νερού λέβητα, αντιστοιχεί σε 65°C. Αν η εξωτερική θερμοκρασία είναι -10°C ή μεγαλύτερη τότε, η θερμοκρασία νερού λέβητα, αντιστοιχεί σε 68°C. Αν η εξωτερική θερμοκρασία είναι -15°C ή μεγαλύτερη τότε, η σωστή θερμοκρασία νερού λέβητα, αντιστοιχεί σε 75°C. πηγή: https://www.douleutaras.gr/bsdir/autonomi-thermansi/symvoules/sosti-thermokrasia-nerou-levita/ κάποια στιγμή θα βάλω πλακέτα αντιστάθμισης, μιας και την αντιστάθμιση την υποστηρίζει ο καυστήρας που έχω. Οποια κι αν ειναι η θερμοκρασια το σωστο θα ηταν ν'ανοιξετε ενα νεο θεμα για να τα συζητησετε αυτα. 2
scarface5323 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Σε γνωστό μου ήρθε ο παρακάτω λογαριασμός, θα ήθελα να ρωτήσω αν τον βλέπετε φυσιολογικό, δεν γνωρίζω οι εξτρά χρεώσεις τί είναι, απο ότι είδα μάλλον δεν υπάρχει καμία έκπτωση δεπα,κράτους, επίσης για αυτή την κατανάλωση τον συμφέρει να πάει σε gas control? γνωρίζεται αν έχει ρήτρα αποχώρησης? σας ευχαριστώ https://ibb.co/cC0NLYL https://ibb.co/xSzV7Bn Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2022 από scarface5323
korakios Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, scarface5323 είπε θα ήθελα να ρωτήσω πως να ψάχνεις ένα νήμα και θα σε βοηθήσω https://www.insomnia.gr/search/?q=ΔΑΦΑ&quick=1&item=759172&type=forums_topic&sortby=newest
tollisth Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, scarface5323 είπε Σε γνωστό μου ήρθε ο παρακάτω λογαριασμός, θα ήθελα να ρωτήσω αν τον βλέπετε φυσιολογικό, δεν γνωρίζω οι εξτρά χρεώσεις τί είναι, απο ότι είδα μάλλον δεν υπάρχει καμία έκπτωση δεπα,κράτους, επίσης για αυτή την κατανάλωση τον συμφέρει να πάω σε gas control? γνωρίζεται αν έχει ρήτρα αποχώρησης? σας ευχαριστώ https://ibb.co/cC0NLYL https://ibb.co/xSzV7Bn Είναι κανονικά οι εκπτώσεις από το κράτος Δεν εχει ρήτρα αποχωρησης Υπάρχει μέσα η αναπροσαρμογή λογού ρήτρας Με το gas control θα πλήρωνε τα μισά περίπου 1
ghortman Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δεν παίζει να υπάρχει άλλος πελάτης που να έχει χρεωθεί τη χρέωση προμήθειας 0,17€/kWh όπως μου τη φορέσαν εμένα μαζί με τη χρέωση αναπροσαρμογής
XARHS ALEXIOU Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 120 τ.μ σπιτι αναμενο συνεχεια στους 18 βαθμους. Χωρις να μετρησουνε μου βαλανε αυτο. λεω κι εγω εναντι ειναι, βαλανε και παραπανω...Να ομως που πηρα ενδειξη απο τον μετρητη σημερα και ηταν ΚΑΙ παραπανω ηταν κατα 200 μοναδες. Σκισιμο κανονικα.Λογικα αν εξοφλουσα σημερα συμφωνα με τις ενδειξεις, θα εφτανα το 1500αρι.!!! οποιος ειχε gas home stαρ τον ηπιε! Τι να πληρωσεις?? Πληρωνεται αυτο? Υπερβολικο δεν ειναι? Αντιστοιχα αλλος με καταναλωση ( 600) μοναδες του ηρθε 480 ευρω.με περασαν για Ρωσο ολιγαρχη εμενα? 😳 Ετσι φαινεται! Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2022 από XARHS ALEXIOU
ghortman Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Ξέρω έναν μεγαλύτερο ολιγάρχη από εσένα: EMENA! Δες για 6000 θερμίδες τι μου ζητάνε Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2022 από ghortman
XARHS ALEXIOU Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 καλα κρασια... θα πεσει πιστολίνο κάργα προβλεπω!! 🤣🤣😋
Προτεινόμενες αναρτήσεις