Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς γιατί η χρέωση ενέργειας διανομής είναι περισσότερη απ το 30.82 που αναφέρει; Με βλέπω για rae;

Τελικός λογαριασμός ζενιθ gas home easy. Απ τις 21/02 είμαι στην ΔΕΗ.

Spoiler

617134219_.png.1a495eda5b238a498a83acb56492f6c9.png

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, The_Judas είπε

image_2022-03-09_194022.png

Αυτό στον λογαριασμό σου το είχε;

edit: σορυ τώρα το είδα ότι είναι στον λογαριασμό σου. Αυτό με συγχωρείται αλλά είναι προστυχο. Είναι δυνατόν να γίνεται ανανέωση σύμβασης αυτόματα για 1-2 χρόνια χωρίς την συγκατάθεση σου; Τι πράγματα είναι αυτά; Μάλλον και γώ έτσι θα την έφαγα.

Επεξ/σία από billyg599
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Το συμβόλαιο της σύνδεσης φυσικού αερίου εννοείς;

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι είχα κάνει συμβόλαιο μέσω συνεργάτη της ζενιθ αρχικά για μόνο  ρεύμα (power home), το οποίο και έχω στο αρχείο μου.

μετά όταν μπήκε εκ των υστέρων λέβητας φυσικό αέριο, τους έστειλα ένα απλό e-mail ότι θέλω το gas home fix για dual energy. Δεν έχω υπογράψει καν συμβόλαιο για το φυσικό αέριο... εκτός αν το έκανε μόνος ο συνεργάτης!

Επί της ουσίας, σύμφωνα με το πιο πάνω σχόλιο στον λογαριασμό θεωρείτει ότι έχω κάνει ανανέωση συμβολαίου; Θα έχω ρήτρα αν πάω στην ΔΕΗ; 

Αυτό είναι που με καίει πιο άμεσα και όχι η αμφισβήτηση της συναλλαγής.

Ίδια περίπτωση με σένα ήμουν και εγώ. Έληξε το συμβόλαιο πέρυσι τον Ιούλιο, μου έγραψαν το ίδιο κειμενάκι σε έναν λογαριασμό, το οποίο δεν πρόσεξα ποτέ. 

Χθες πήγα δεη έκανα το πρόγραμμα με το σταθερό 0.050, αφού πήγα πρώτα στην ζενιθ να επιβεβαιώσω οτι μπορώ να φύγω χωρίς να πληρώσω ρήτρα αποχώρησης. 

Το ίδιο ισχύει και σε σένα 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, chrisnaruto είπε

Ίδια περίπτωση με σένα ήμουν και εγώ. Έληξε το συμβόλαιο πέρυσι τον Ιούλιο, μου έγραψαν το ίδιο κειμενάκι σε έναν λογαριασμό, το οποίο δεν πρόσεξα ποτέ. 

Χθες πήγα δεη έκανα το πρόγραμμα με το σταθερό 0.050, αφού πήγα πρώτα στην ζενιθ να επιβεβαιώσω οτι μπορώ να φύγω χωρίς να πληρώσω ρήτρα αποχώρησης. 

Το ίδιο ισχύει και σε σένα 

Χρειάζεται να ενημερώσω την Ζενιθ ή απλά κάνω αίτηση στη ΔΕΗ;

Ρεύμα ποιο πρόγραμμα έβαλες?

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
18 minutes ago, The_Judas said:

Χρειάζεται να ενημερώσω την Ζενιθ ή απλά κάνω αίτηση στη ΔΕΗ;

Ρεύμα ποιο πρόγραμμα έβαλες?

Απλά κανείς αίτηση στη ΔΕΗ.

Περί ρεύματος Εδώ και Εδώ

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Χαζή ερώτηση...η αναπροσαρμογη TTF θα μπαίνει σε κάθε λογαριασμό?Εγώ τους θερινους μήνες πχ δεν χρησιμοποιώ αέριο και πληρώνω μόνο το πάγιο να υπολογίζω και την αναπροσαρμογη?Και αν ναι τι τάξεως μπορεί να είναι με τα σημερινά δεδομένα?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Gbgac είπε

Καλησπέρα, 

Χαζή ερώτηση...η αναπροσαρμογη TTF θα μπαίνει σε κάθε λογαριασμό?Εγώ τους θερινους μήνες πχ δεν χρησιμοποιώ αέριο και πληρώνω μόνο το πάγιο να υπολογίζω και την αναπροσαρμογη?Και αν ναι τι τάξεως μπορεί να είναι με τα σημερινά δεδομένα?

Αφου δεν εχεις καταναλωση οχι.στις κιολωβατωρες μπαινει η ρητρα

Δημοσ.

Έχει κάνει κάποιος διαγραφή το e bill στην ΔΕΗ να μου πει τι γίνεται;;;είχα παλιά e bill μονο με το ρεύμα κ τώρα μου είπαν πρέπει να ξανακάνω εγγραφή για να προσθέσω κ το αέριο!Απο χθες δν μου έχουν απαντήσει σε μειλ.πρώτα πρέπει να γίνει διαγραφή 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, The_Judas είπε

Το συμβόλαιο της σύνδεσης φυσικού αερίου εννοείς;

Για να συνεννοούμαστε γιατί υπάρχει σίγουρα πρόβλημα

Αν θες ,μπορείς να κάνεις καταγγελία στη ΡΑΕ για τη ρήτρα

Για το κείμενο λοιπον που θα γράψεις στην καταγγελία μπορώ να σε βοηθήσω

Αλλά , δε θα στο γράψω φυσικά , πρέπει να κάτσεις να διαβάσεις τελευταίες σελίδες και απο σ. 277

κάνε με παράθεση ή tag , μόνο αν αποφασίσεις να κάνεις καταγγελία , με το κείμενο που σκοπεύεις να στείλεις .

Καλή συνέχεια απο μένα :)

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Giannis80x είπε

Αφου δεν εχεις καταναλωση οχι.στις κιολωβατωρες μπαινει η ρητρα

Παρήγορο κι αυτό...ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, RVD είπε

Άναμα 4 ώρες την ημέρα στους 16-17.

Όσο παραμένεις στα πρώτα στάδια της υποθερμίας είναι καλά. Όταν αρχίσεις να νιώθεις ακαμψία στα άκρα, ανέβασέ το λίγο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 minutes ago, RVD said:

Άναμα 4 ώρες την ημέρα στους 16-17. 

image.png.de852afa862de92a585c262e8613b1a6.png

Και ποιος είπε ότι το άναμμα 4 ώρες την μέρα είναι το βέλτιστο από θέμα οικονομίας; Μήπως καλύτερα να εστίαζες σε ένα οικονομικότερο προγραμμα και να το άφηνες σε σταθερή θερμοκρασία όλη μέρα ώστε να μην κρυώνει το νερό και να πρέπει φτου και από την αρχή κάθε μέρα να το ζεσταίνει καίγοντας περισσότερο;

αρχικα εστίασε στο να βρεις ένα πιο συμφέρον προγραμμα από το εν λόγω με τα 0,1158 την κιλοβατώρα που για φεβρουαριο παίζει να είναι από τα χειρότερα 🥶😱

Επεξ/σία από marmagia
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kirileman είπε

Όσο παραμένεις στα πρώτα στάδια της υποθερμίας είναι καλά. Όταν αρχίσεις να νιώθεις ακαμψία στα άκρα, ανέβασέ το λίγο.

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά... ξέρω ότι είναι αστείο... αλλά μένω σε 8ο όροφο με κουφώματα του 90 χωρίς γείτονες δεξία-αριστερά-πίσω κλπ. Φουλ ανοιχτό. Όταν το κλείνω έχω δει και 9,5 μετά από 3 μέρες μακριά από το σπίτι. Σκεφτείτε ότι ακόμα και στους 16-17 δεν κλείνει καθόλου για 4 ώρες. Σκεφτείτε ότι και ένα 10μερό είχα και χαλασμένο λέβητα και ήρθε τόσο.

Επίσης, θα πάω ΔΕΗ αλλά πρέπει να σκάσω 80άρι. Έκανα την βλακεία και έκλεισα ζενιθ fix.

Επεξ/σία από RVD
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...