korakios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, RVD είπε Παιδιά... ξέρω ότι είναι αστείο... δεν αστείο , είναι εκτός θέματος τα περι μόνωσης 2 λεπτά πριν, RVD είπε Επίσης, θα πάω ΔΕΗ αλλά πρέπει να σκάσω 80άρι. Έκανα την βλακεία και έκλεισα ζενιθ fix 0,087. αν έκλεισες πρόσφατα έχεις 14 μέρες δικαίωμα υπαναχώρησης
RVD Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δεν έχω δικαιώμα υπαναχώρησης δυστυχώς. Όσο για την μόνωση... το παν είναι. Διαφορετικά χαίρω πολύ. Κανείς δε θέλει να το ανάβει στους 16-17. Ευχαριστώ πάντως.
chrisnaruto Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, The_Judas είπε Χρειάζεται να ενημερώσω την Ζενιθ ή απλά κάνω αίτηση στη ΔΕΗ; Ρεύμα ποιο πρόγραμμα έβαλες? Εγω πηγα ρωτησα για επιβεβαιωση. Ευτυχως δεη και ζενιθ ηταν διπλα στα 20 μετρα. Αν εισαι θεσνικη κλεισε ραντεβου στην δεη στα δικαστηρια και διπλα εχει ενα μικρο καταστημα ζενιθ. Το ρευμα το αφησα στην ζενιθ καθως δεν εχω βρει φθηνο σταθερο καπου Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2022 από chrisnaruto
korakios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, chrisnaruto είπε Το ρευμα το αφησα στην ζενιθ καθως δεν εχω βρει φθηνο σταθερο καπου στο άλλο θέμα 7 λεπτά πριν, RVD είπε Δεν έχω δικαιώμα υπαναχώρησης δυστυχώς. τότε τα βάζεις κάτω διαφορά ζενιθ μείον ΔΕΗ επι κολοβατώρες που καις VS ρήτρα αποχώρησης
asdafas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, asdafas είπε Γνωρίζει κανείς γιατί η χρέωση ενέργειας διανομής είναι περισσότερη απ το 30.82 που αναφέρει; Με βλέπω για rae; Τελικός λογαριασμός ζενιθ gas home easy. Απ τις 21/02 είμαι στην ΔΕΗ. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Φίλε @korakios είναι σωστά;
korakios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, asdafas είπε Φίλε @korakios είναι σωστά; ναι , σωστή πίκρα και κοροϊδία
asdafas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, korakios είπε ναι , σωστή πίκρα και κοροϊδία Γιατί δεν χρεώνουν με την μια 50 ευρώ και το σπάνε σε τόσες πολλές χρεώσεις; Εντωμεταξύ είμαι ΔΕΗ ρεύμα από Νοέμβριο αλλα εξακολουθούν να βάζουν μια έκπτωση dual energy που είναι της πλάκας 😂
marmagia Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 11 minutes ago, korakios said: ναι , σωστή πίκρα και κοροϊδία Τυπικά (άσχετα αν στην πράξη σεν ισχύει) το προγραμμα του θεωρείται σταθερό σωστά; Άρα πήρε κανονικά την έξτρα έκπτωση 0,02
korakios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, marmagia είπε Τυπικά (άσχετα αν στην πράξη σεν ισχύει) το προγραμμα του θεωρείται σταθερό σωστά; Άρα πήρε κανονικά την έξτρα έκπτωση 0,02 για την έξτρα της ΔΕΠΑ λες (απο 2022) ? Μάλλον δε μπαίνει σε σταθερά , αυτό είναι με ρήτρα αναπροσαρμογής
marmagia Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 7 minutes ago, korakios said: για την έξτρα της ΔΕΠΑ λες (απο 2022) ? Μάλλον δε μπαίνει σε σταθερά , αυτό είναι με ρήτρα αναπροσαρμογής Ναι.. αυτό είναι τυπικά σταθερό και στην πράξη βάζουν αναπροσαρμογή η είναι απευθείας κυμαινόμενο προγραμμα; Με μπέρδεψε λίγο ότι η ΔΕΗ στη σελίδα της (https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/ypostiriksi-epikoinonia/logariasmoi-xreoseis-fysiko-aerio/) δεν διαχωρίζει τον τύπο προγράμματος και κλασσικά το θέμα με την έκπτωση της ΔΕΠΑ δεν έχει αποτυπωθεί κάπου γραπτά "επίσημα"
korakios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, marmagia είπε Ναι.. αυτό είναι τυπικά σταθερό και στην πράξη βάζουν αναπροσαρμογή η είναι απευθείας κυμαινόμενο προγραμμα; μάλλον κυμαινόμενο το θεωρούν (και σωστά για τη γνώμη μου) , πάντως δε νομίζω και αυτή τη φορά να λέει τίποτα το νέο ΦΕΚ 1
tomtsir Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 45 λεπτά πριν, korakios είπε μάλλον κυμαινόμενο το θεωρούν (και σωστά για τη γνώμη μου) , πάντως δε νομίζω και αυτή τη φορά να λέει τίποτα το νέο ΦΕΚ Πίκρα τώρα , δηλαδή ούτε με παράπονο δεν θα μας βάλουν ΔΕΠΑ έκπτωση;
ekrepali Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, marina8282 είπε Έχει κάνει κάποιος διαγραφή το e bill στην ΔΕΗ να μου πει τι γίνεται;;;είχα παλιά e bill μονο με το ρεύμα κ τώρα μου είπαν πρέπει να ξανακάνω εγγραφή για να προσθέσω κ το αέριο!Απο χθες δν μου έχουν απαντήσει σε μειλ.πρώτα πρέπει να γίνει διαγραφή Eίχα παλιά ebill, μπήκα με τους ίδιους κωδικούς... στην αρχή ήταν κενό. Όταν μέτρησε η ΔΕΠΑ, μετά από 5 μέρες εμφανίστηκε η παροχή του αερίου. Μετά από κάνα μήνα επέστρεψα και στο ρεύμα. Δε χρειάστηκε να φτιάξω νέο ebill. 1
marina8282 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, ekrepali είπε Καλημέρα ekrepali σε ευχαριστώ για την απάντηση.Εμένα είπαν για να φανεί και το αέριο μαζί με το ρεύμα πρέπει να κάνω διαγραφή κ μετά ξανά εγγραφή.Έχει 2 μέρες κ ακόμα δν έχω καμμία ενημέρωση Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2022 από marina8282
LakisFM1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Παιδια καλημερα, μια ερωτηση. Περιμενω τον courier να φερει να υπογραψω το συμβολαιο για να μπω στο ΔΕΗ Gascontrol. Εγω που θελω να διαβασω με την ησυχια μου το συμβολαιο πριν υπογραψω , τι θα κανω, θα πω τον courier 'στακα μαν' , περιμενε 5-10 λεπτα να το φιλοσοφησω ? Μιλησα μαζι τους αλλα δεν εβγαλα ακρη , τους λεω το εχετε πουθενα ανηρτημενο να το διαβασω απο πριν τουλαχιστο? οχι.. Τι να πω... υπογραφη να μπει , και γουρουνι στο σακι ? Πως εγινε σε σας ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις