Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, RVD είπε

Παιδιά... ξέρω ότι είναι αστείο...

δεν αστείο , είναι εκτός θέματος τα περι μόνωσης :)

2 λεπτά πριν, RVD είπε

Επίσης, θα πάω ΔΕΗ αλλά πρέπει να σκάσω 80άρι. Έκανα την βλακεία και έκλεισα ζενιθ fix 0,087.

αν έκλεισες πρόσφατα έχεις 14 μέρες δικαίωμα υπαναχώρησης

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έχω δικαιώμα υπαναχώρησης δυστυχώς. Όσο για την μόνωση... το παν είναι. Διαφορετικά χαίρω πολύ. Κανείς δε θέλει να το ανάβει στους 16-17. 

Ευχαριστώ πάντως. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, The_Judas είπε

Χρειάζεται να ενημερώσω την Ζενιθ ή απλά κάνω αίτηση στη ΔΕΗ;

Ρεύμα ποιο πρόγραμμα έβαλες?

Εγω πηγα  ρωτησα για επιβεβαιωση. Ευτυχως δεη και ζενιθ ηταν διπλα στα 20 μετρα. Αν εισαι θεσνικη κλεισε ραντεβου στην δεη στα δικαστηρια και διπλα εχει ενα μικρο καταστημα ζενιθ. 

Το ρευμα το αφησα στην ζενιθ καθως δεν εχω βρει φθηνο σταθερο καπου

Επεξ/σία από chrisnaruto
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, chrisnaruto είπε

Το ρευμα το αφησα στην ζενιθ καθως δεν εχω βρει φθηνο σταθερο καπου

στο άλλο θέμα

7 λεπτά πριν, RVD είπε

Δεν έχω δικαιώμα υπαναχώρησης δυστυχώς.

τότε τα βάζεις κάτω

διαφορά ζενιθ μείον ΔΕΗ επι κολοβατώρες που καις VS ρήτρα αποχώρησης

Δημοσ.
3 ώρες πριν, asdafas είπε

Γνωρίζει κανείς γιατί η χρέωση ενέργειας διανομής είναι περισσότερη απ το 30.82 που αναφέρει; Με βλέπω για rae;

Τελικός λογαριασμός ζενιθ gas home easy. Απ τις 21/02 είμαι στην ΔΕΗ.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

617134219_.png.1a495eda5b238a498a83acb56492f6c9.png

Φίλε @korakios είναι σωστά; 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, korakios είπε

ναι , σωστή πίκρα και κοροϊδία

Γιατί δεν χρεώνουν με την μια 50 ευρώ και το σπάνε σε τόσες πολλές χρεώσεις; 

Εντωμεταξύ είμαι ΔΕΗ ρεύμα από Νοέμβριο αλλα εξακολουθούν να βάζουν μια έκπτωση dual energy που είναι της πλάκας 😂

Δημοσ.
11 minutes ago, korakios said:

ναι , σωστή πίκρα και κοροϊδία

Τυπικά (άσχετα αν στην πράξη σεν ισχύει) το προγραμμα του θεωρείται σταθερό σωστά; Άρα πήρε κανονικά την έξτρα έκπτωση 0,02

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, marmagia είπε

Τυπικά (άσχετα αν στην πράξη σεν ισχύει) το προγραμμα του θεωρείται σταθερό σωστά; Άρα πήρε κανονικά την έξτρα έκπτωση 0,02

για την έξτρα της ΔΕΠΑ λες (απο 2022) ? Μάλλον δε μπαίνει σε σταθερά , αυτό είναι με ρήτρα αναπροσαρμογής

Δημοσ.
7 minutes ago, korakios said:

για την έξτρα της ΔΕΠΑ λες (απο 2022) ? Μάλλον δε μπαίνει σε σταθερά , αυτό είναι με ρήτρα αναπροσαρμογής

Ναι.. αυτό είναι τυπικά σταθερό και στην πράξη βάζουν αναπροσαρμογή η είναι απευθείας κυμαινόμενο προγραμμα; Με μπέρδεψε λίγο ότι η ΔΕΗ στη σελίδα της (https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/ypostiriksi-epikoinonia/logariasmoi-xreoseis-fysiko-aerio/) δεν διαχωρίζει τον τύπο προγράμματος και κλασσικά το θέμα με την έκπτωση της ΔΕΠΑ δεν έχει αποτυπωθεί κάπου γραπτά "επίσημα"

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, marmagia είπε

Ναι.. αυτό είναι τυπικά σταθερό και στην πράξη βάζουν αναπροσαρμογή η είναι απευθείας κυμαινόμενο προγραμμα;

μάλλον κυμαινόμενο το θεωρούν (και σωστά για τη γνώμη μου) , πάντως δε νομίζω και αυτή τη φορά να λέει τίποτα το νέο ΦΕΚ

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, korakios είπε

μάλλον κυμαινόμενο το θεωρούν (και σωστά για τη γνώμη μου) , πάντως δε νομίζω και αυτή τη φορά να λέει τίποτα το νέο ΦΕΚ

Πίκρα τώρα , δηλαδή ούτε με παράπονο δεν θα μας βάλουν ΔΕΠΑ έκπτωση;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, marina8282 είπε

Έχει κάνει κάποιος διαγραφή το e bill στην ΔΕΗ να μου πει τι γίνεται;;;είχα παλιά e bill μονο με το ρεύμα κ τώρα μου είπαν πρέπει να ξανακάνω εγγραφή για να προσθέσω κ το αέριο!Απο χθες δν μου έχουν απαντήσει σε μειλ.πρώτα πρέπει να γίνει διαγραφή 

Eίχα παλιά ebill, μπήκα με τους ίδιους κωδικούς... στην αρχή ήταν κενό. Όταν μέτρησε η ΔΕΠΑ, μετά από 5 μέρες εμφανίστηκε η παροχή του αερίου. Μετά από κάνα μήνα επέστρεψα και στο ρεύμα. Δε χρειάστηκε να φτιάξω νέο ebill.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, ekrepali είπε

Καλημέρα ekrepali 

σε ευχαριστώ για την απάντηση.Εμένα είπαν για να φανεί και το αέριο μαζί με το ρεύμα πρέπει να κάνω διαγραφή κ μετά ξανά εγγραφή.Έχει 2 μέρες κ ακόμα δν έχω καμμία ενημέρωση 

Επεξ/σία από marina8282
Δημοσ.

Παιδια καλημερα, μια ερωτηση.
Περιμενω τον courier να φερει να υπογραψω το συμβολαιο για να μπω στο ΔΕΗ Gascontrol.

Εγω που θελω να διαβασω με την ησυχια μου το συμβολαιο πριν υπογραψω , τι θα κανω,
θα πω τον courier 'στακα μαν' , περιμενε 5-10 λεπτα να το φιλοσοφησω ? 

Μιλησα μαζι τους αλλα δεν εβγαλα ακρη , τους λεω το εχετε πουθενα ανηρτημενο να το διαβασω απο πριν τουλαχιστο? οχι..

Τι να πω... υπογραφη να μπει , και γουρουνι στο σακι ?

Πως εγινε σε σας ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...