Giannis80x Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, gponiris είπε ευχαριστω.. εχω μπερδευτει με το homegas της Δεη. απο τη μια γραφει οτι εχει εγγυηση 100ε κ απο την αλλη γραφει εκπτωση 30ε χωρις εγγυηση.τι ισχυει? ρητρες εχει ή οχι?υπαρχει αλλο φθηνο προγραμμα χωρις ρητρα αυτη τη στιγμη? Μεχρι 31/03 σου δινει δωρο 30 ευρω στον πρωτο λογαριασμο και δεν δινεις εγγυηση. Ισχυει για αιτησεις εως 31/03
rose from hell Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, gponiris είπε ρητρες εχει ή οχι? οχι υπαρχει αλλο φθηνο προγραμμα χωρις ρητρα αυτη τη στιγμη? οχι
mithrid Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, Giannis80x είπε Μεχρι 31/03 σου δινει δωρο 30 ευρω στον πρωτο λογαριασμο και δεν δινεις εγγυηση. Ισχυει για αιτησεις εως 31/03 τι δικαιολογητικα θελει?δεν γραφει πουθενα
korakios Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, gponiris είπε τι δικαιολογητικα θελει?δεν γραφει πουθενα δικαιολογητικά
mithrid Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, korakios είπε δικαιολογητικά https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/ypostiriksi-epikoinonia/symvaseis-fysiko-aerio/ αυτο ή θελει και αλλα?πως βρισκω το ηκασπ? Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2022 από gponiris 1
Giannis80x Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 10 λεπτά πριν, gponiris είπε τι δικαιολογητικα θελει?δεν γραφει πουθενα Τελευταιο λογαριασμο και αποδειξη πληρωμης. Ταυτοτητα Φωτογραφια με ενδειξη του μετρητη Ε9
korakios Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, gponiris είπε πως βρισκω το ηκασπ? σε λογαριασμό ή αν δεν έχεις πάρει ακόμα και είναι νέα η σύνδεση ρωτάς ΕΔΑ
marina8282 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Εγώ που πήγα στις 8 του μηνός έδωσα φωτοτυπία ταυτότητα φωτοτυπια τελευταίου λογαριασμό αεριου φωτοτυπια ένδειξη μετρητή φωροτυπια απόδειξης πληρωμής ε9 για να φαίνεται η κατοικία ηκασπ δν ζητήθηκε
mithrid Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, korakios είπε σε λογαριασμό ή αν δεν έχεις πάρει ακόμα και είναι νέα η σύνδεση ρωτάς ΕΔΑ και η ερωτηση κρισεως...επειδη βλεπω να αργει η αλλαγη παροχου(διαβασα κανα 15ημερο) και μιας και θα αρχισουν οι ζεστες...να περιμενω να κλεισει ο μηνας και να κλεισω το αεριο μενωντας στο air contidion? και να το κοιταζα προς σεπτεμβριο το νεο συμβολαιο?ή εχω τιποτα εξτρα να πληρωσω για διακοπη-επαναφορα?
korakios Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, gponiris είπε ή εχω τιποτα εξτρα να πληρωσω για διακοπη-επαναφορα? άλλο δεν το χρησιμοποιώ και άλλο διακοπή , θα πληρώσεις επανασύνδεση (δε θυμάμαι πόσο) επίσης τώρα πρόσεξα οτι αναφέρεσαι στο 59 λεπτά πριν, gponiris είπε Gas 4U - 15% στο site έχουν 30% , ίιιισως να είναι άλλο πρόγραμμα αυτό που έχεις (και με ρήτρες αποχώρησης)
rose from hell Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, gponiris είπε και η ερωτηση κρισεως...επειδη βλεπω να αργει η αλλαγη παροχου(διαβασα κανα 15ημερο) και μιας και θα αρχισουν οι ζεστες...να περιμενω να κλεισει ο μηνας και να κλεισω το αεριο μενωντας στο air contidion? και να το κοιταζα προς σεπτεμβριο το νεο συμβολαιο?ή εχω τιποτα εξτρα να πληρωσω για διακοπη-επαναφορα? αυτο δεν μπορει να σου το απαντησει κανεις, δεν ξερουμε μεχρι τον Σεπτεμβριο πως θα πανε τα πραγματα και τι προγραμματα θα υπαρχουν.
Giannis80x Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 15 λεπτά πριν, marina8282 είπε Εγώ που πήγα στις 8 του μηνός έδωσα φωτοτυπία ταυτότητα φωτοτυπια τελευταίου λογαριασμό αεριου φωτοτυπια ένδειξη μετρητή φωροτυπια απόδειξης πληρωμής ε9 για να φαίνεται η κατοικία ηκασπ δν ζητήθηκε Τον ελεγε ο λογαριασμος,γι αυτο 1
mithrid Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 33 λεπτά πριν, korakios είπε άλλο δεν το χρησιμοποιώ και άλλο διακοπή , θα πληρώσεις επανασύνδεση (δε θυμάμαι πόσο) επίσης τώρα πρόσεξα οτι αναφέρεσαι στο στο site έχουν 30% , ίιιισως να είναι άλλο πρόγραμμα αυτό που έχεις (και με ρήτρες αποχώρησης) Μολις βρηκα τον 1ο λογαριασμο που εκδοθηκε στις αρχες δεκ 2019. Οποτε εληξε το συμβολαιο απο αρχες δεκεμβριου 21(μιας και ειναι 2ετες) και δεν με εχουν ενημερωσει καν για ανανεωση,συνεχιζοντας το προγραμμα απο μονοι τους. Νομικο πατημα εχω σε αυτη την περιπτωση για αρνηση πληρωμης λογαριασμου -αλλαγη παροχου?
marina8282 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Μια κ μιλάμε για αποχώρηση δλδ σπάσιμο συμβολαίου πριν λήξει,εμένα η nrg με είχε ενημερώσει ότι πλέον η ρήτρα αποχώρησης είναι παράνομη κ χρεώνουν 2,5€ τον μηνα για τους υπολειπόμενους.Ισχύει όντως;
Giannis80x Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 14 λεπτά πριν, marina8282 είπε Μια κ μιλάμε για αποχώρηση δλδ σπάσιμο συμβολαίου πριν λήξει,εμένα η nrg με είχε ενημερώσει ότι πλέον η ρήτρα αποχώρησης είναι παράνομη κ χρεώνουν 2,5€ τον μηνα για τους υπολειπόμενους.Ισχύει όντως; Θα σου πω τι θα με χρεωσει εμενα η φυσικο αεριο για ρητρα. Η συμβαση που ειχα κανει με βαση τους μηνες λεει τωρα 70ευρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις