marmagia Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, gponiris said: υπάρχει κανενας να εχει συμβολαιο nrg gas 4u -15% ή να το ανεβασω σε ξεχωριστο ποστ να φαινεται καλυτερα?θελω τους ορους.. η εταιρεια κωφευει και δεν στελνει τιποτα ωστε να ξεκινησω διαδικασια καταγγελιας. https://energeia.shop/wp-content/uploads/katalogos_proothitikon_energeion_fysikoy_aerioy_0519.pdf μάλλον Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από marmagia 1
Drake27 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, korakios είπε 😂😂🤣 😂🤣 😂🤣 😂🤣 την αίτηση την έκανες μέσω ιντερνετ ή είχες τηλεφωνική επικοινωνία ? επίσης είχε πρόβλεψη για ρήτρα ή όχι το συμβόλαιο ? Σε κατάστημα την είχα κάνει,δεν είχα ενημέρωση για ρήτρα αλλά το συμβόλαιο το γράφει μέσα.
tollisth Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε Το gas control όμως σε κλειδώνει σε μια τιμή που ισχύει σήμερα. Αν σε λίγο καιρό πέσει η τιμή δεν είσαι χαμένος?? Από ότι δείχνουν τα πράγματα πολύ δύσκολα θα πεσει του χρόνου κάτω από 0,05 αυτό μπορείς να το καταλάβεις πλέον και από τα συμβόλαια που είναι διαθέσιμα,το ποιο σωστο είναι να λέμε μακάρι να παραμείνει το 0,05 και για του χρόνου αν υπάρχει κάποια αποκλιμάκωση στις τιμές θα είναι για σεζόν 23-24 2
ekrepali Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Κάτι περίεργο συμβαίνει σήμερα, έχουν παγώσει οι αγοραπωλησίες για τον επόμενο χειμώνα. Mήπως έχει σχέση με το ενδεχόμενο επιβολής πλαφόν τιμής (price-cap) ;
korakios Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, Drake27 είπε Σε κατάστημα την είχα κάνει,δεν είχα ενημέρωση για ρήτρα αλλά το συμβόλαιο το γράφει μέσα. Ο ισχυρισμός του "Από τα ανωτέρω προκύπτει ότι η χρέωση που επιβλήθηκε στους Εκκαθαριστικούς Λογαριασμούς με τίτλο «Χρέωση Αναπροσαρμογής», η οποία αποτελεί τμήμα των χρεώσεων προμήθειας του λογαριασμού αυτού, είναι διαφανής και νόμιμη και ο πελάτης έχει ενημερωθεί και έχει συμφωνήσει συμβατικά για αυτή." μου κάνει μεγάλη εντύπωση μιας και τη διαφάνεια και νομιμότητα την κρίνει η αρμόδια αρχή και όχι εσείς φυσικά Κατα την υπογραφή του συμβολαίου στο κατάστημά σας δεν υπήρχε καμία αναφορά περι της ρήτρας Επίσης, ακόμα και τώρα που μου εξηγήσατε για πρώτη φορά την εφαρμογή της χρέωσης αναπροσαρμογής ,πάλι δεν είναι κατανοητή και ποτέ δε θα υπέγραφα συμβόλαιο ,πόσο μάλλον όταν αυτή η χρέωση είναι υπερβολική σε σχέση με τις διαφημιζόμενες τιμές στο site σας ακόμα και σήμερα κρύβετε τις τελικές τιμές χωρίς αναφορά σε ευανάγνωστο κατανοητό ιστορικό τελικών τιμών όπου και θα μπορούσα να βγάλω άμεσα συμπεράσματα χωρίς την ανάγκη πολύπλοκων μαθηματικών πράξεων Γιαυτό και ζητάω την επιστροφή και των έξτρα χρεώσεων που αντιστοιχούν στο πεδίο "Χρέωση Αναπροσαρμογής" Παρακαλώ τη ΡΑΕ που παρακολουθεί το θέμα να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες ,όπως επίσης να ελέγξει και το πραγματικό κόστος προμήθειας της εταιρίας ώστε να φανεί αν όντως η έξτρα χρέωση της ρήτρας αναπροσαρμογής είναι έμμεσος τρόπος αύξησης του κέρδους της εταιρίας
ekrepali Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Σκατά έφαγα... μόλις άνοιξε και ο Σεπτέμβρης '22. Πάντως 1η φορά το βλέπω αυτό το πράγμα.
HERTHAN Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, ekrepali είπε Κάτι περίεργο συμβαίνει σήμερα, έχουν παγώσει οι αγοραπωλησίες για τον επόμενο χειμώνα. Mήπως έχει σχέση με το ενδεχόμενο επιβολής πλαφόν τιμής (price-cap) ; Θα πρεπει να μπει πλαφον ετσι κι αλλιως. 'Οταν καθε φορα καλουμαστε να επιλεξουμε τον καλυτερο χειροτερο τοτε υπαρχει προβλημα.Κι αυτο ειναι ενα προβλημα στο οποιο δεν μπορει να μπει πλαφον.
Drake27 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, korakios είπε Ο ισχυρισμός του "Από τα ανωτέρω προκύπτει ότι η χρέωση που επιβλήθηκε στους Εκκαθαριστικούς Λογαριασμούς με τίτλο «Χρέωση Αναπροσαρμογής», η οποία αποτελεί τμήμα των χρεώσεων προμήθειας του λογαριασμού αυτού, είναι διαφανής και νόμιμη και ο πελάτης έχει ενημερωθεί και έχει συμφωνήσει συμβατικά για αυτή." μου κάνει μεγάλη εντύπωση μιας και τη διαφάνεια και νομιμότητα την κρίνει η αρμόδια αρχή και όχι εσείς φυσικά Κατα την υπογραφή του συμβολαίου στο κατάστημά σας δεν υπήρχε καμία αναφορά περι της ρήτρας Επίσης, ακόμα και τώρα που μου εξηγήσατε για πρώτη φορά την εφαρμογή της χρέωσης αναπροσαρμογής ,πάλι δεν είναι κατανοητή και ποτέ δε θα υπέγραφα συμβόλαιο ,πόσο μάλλον όταν αυτή η χρέωση είναι υπερβολική σε σχέση με τις διαφημιζόμενες τιμές στο site σας ακόμα και σήμερα κρύβετε τις τελικές τιμές χωρίς αναφορά σε ευανάγνωστο κατανοητό ιστορικό τελικών τιμών όπου και θα μπορούσα να βγάλω άμεσα συμπεράσματα χωρίς την ανάγκη πολύπλοκων μαθηματικών πράξεων Γιαυτό και ζητάω την επιστροφή και των έξτρα χρεώσεων που αντιστοιχούν στο πεδίο "Χρέωση Αναπροσαρμογής" Παρακαλώ τη ΡΑΕ που παρακολουθεί το θέμα να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες ,όπως επίσης να ελέγξει και το πραγματικό κόστος προμήθειας της εταιρίας ώστε να φανεί αν όντως η έξτρα χρέωση της ρήτρας αναπροσαρμογής είναι έμμεσος τρόπος αύξησης του κέρδους της εταιρίας Σε ευχαριστώ πολύ,μόλις έχω νεότερα θα σε ενημερώσω αλλά χλωμό το κόβω να πάρω λεφτά πίσω.
korakios Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, Drake27 είπε Σε ευχαριστώ πολύ,μόλις έχω νεότερα θα σε ενημερώσω αλλά χλωμό το κόβω να πάρω λεφτά πίσω. τουλάχιστον τα διεκδικείς και ήδη γλύτωσες τη ρήτρα αποχώρησης άλλοι βαριούνται κιόλας και λένε άτιμη κενωνία
Drake27 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, korakios είπε τουλάχιστον τα διεκδικείς και ήδη γλύτωσες τη ρήτρα αποχώρησης άλλοι βαριούνται κιόλας και λένε άτιμη κενωνία Δεν έχεις καθόλου άδικο σε αυτό.
Nikolas2002 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Παιδιά, καλησπέρα, Είμαι από τους άτυχους που υπέγραψα πρώτο συμβόλαιο με Protergia (single promo 40%) το Δεκέμβρη που μας πέρασε (νέα σύνδεση), χωρίς να διαβάσω λεπτομέρειες για τη ρήτρα αναπροσαρμογής. Είμαι ακόμα στο πρώτο εξάμηνο οπότε ολα καλά, δεν έχει ενεργοποιηθεί, αλλά σκέφτομαι μήπως από τώρα αξίζει να αλλάξω σε ΔΕΗ gas control και να δώσω το 80άρι για την αλλαγή... ή να περιμένω να περάσει τουλάχιστον το εξάμηνο? έχει νόημα? λέτε να ισχύσει η τωρινή προσφορά του gas control (0,05) και μετά τις 31/3? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις... παλιές και νέες... είστε θησαυρός πληροφοριών!
korakios Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 36 λεπτά πριν, Nikolas2002 είπε Είμαι ακόμα στο πρώτο εξάμηνο οπότε ολα καλά, δεν έχει ενεργοποιηθεί το έχει καταργήσει η Προτέργια αυτό (όπως και οι υπόλοιπες εταιρίες που το εφάρμοζαν) , όποτε θέλει βάζει ρήτρα (λογικά σε εκκαθαριστικό) , διάβασε τις προηγούμενες σελίδες και απο σ.277 να είσαι έτοιμος για αμφισβήτηση λογαριασμού και μετά ΣτΚ ή ΡΑΕ
Nikolas2002 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, korakios είπε το έχει καταργήσει η Προτέργια αυτό (όπως και οι υπόλοιπες εταιρίες που το εφάρμοζαν) , όποτε θέλει βάζει ρήτρα (λογικά σε εκκαθαριστικό) , διάβασε τις προηγούμενες σελίδες και απο σ.277 να είσαι έτοιμος για αμφισβήτηση λογαριασμού και μετά ΣτΚ ή ΡΑΕ Ναι, τα διάβασα,. Ζω στο συννεφάκι οτι τα γλύτωσα προς το παρόν (με βάση τους δύο πρώτους λογαριασμούς, ένας κι ένας).... Θα είμαι σε επιφυλακή όμως. Ευχαριστώ! Eχεις άποψη για το τι μέλλει γενέσθαι στη ΔΕΗ gas control από τον Απρίλη?
korakios Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, Nikolas2002 είπε Eχεις άποψη για το τι μέλλει γενέσθαι στη ΔΕΗ gas control από τον Απρίλη? μεγάλο δρόμο θα διαβεί
mithrid Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 14/3/2022 στις 12:57 ΠΜ, korakios είπε άλλο η ρήτρα που σου βάλανε με ονομασία χρέωση αναπροσαρμογής (=ρήτρα αναπροσαρμογής TTF), αυτή θα προσβάλλεις τη ρήτρα αναπροσαρμογή εννοεί αλλά αφού δε σου στείλανε και ποτέ το συμβόλαιο έχεις πάτημα στην ειδοποιηση τελικα βρηκα ιδιο συμβολαιο απο γειτονα μαζι με τους ορους(ειναι το ιδιο καθως το καναμε μαζι σχεδον χρονικα) οποτε οκτωβριο -νοεμβριο του 19, οπως ειχα υπολογισει,εγινε η συναψη του που σημαινει οτι εχει ληξει νοεμβριο- δεκεμβριο 21 (Αν απαντησει και η nrg ποτέ, ισως μαθω και ακριβη ημερομηνια ) Δεν βλεπω να αναφερει κατι για ρητρα.... το μονο που καταφερα να βρω υπερ μου ειναι το 6.2 καθως προχωρησε σε ανανεωση χωρις καμια ενημερωση,ουτε καν ειδοποιηση σε λογαριασμο. (δεν φαινονται καθαρα οι εικονες.πως μπορω να τις ανεβασω να τις δεις?) Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από gponiris
Προτεινόμενες αναρτήσεις