korakios Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Natag είπε Παίρνω τηλέφωνο κακώς , πλέον αν σε πάρουν κλείσε το τηλέφωνο 37 λεπτά πριν, Natag είπε Παίρνω τηλέφωνο ζητάω αντίτυπο του συμβολαίου, θα σας το στείλουμε αύριο μου λέει. Ούτε καν. πολύ καλό για σένα, πόσες μέρες πέρασαν ? 37 λεπτά πριν, Natag είπε Διαβάζω εδώ στο forum κάποια πράγματα και στέλνω το παρακάτω mail. καλό θα ήταν να ποστάρεις πρώτα 37 λεπτά πριν, Natag είπε Το link δεν ισχύει σε πετάει στην αρχική της Ζενίθ, τότε μπορεί και να ισχυε. ναι , ίσχυε , είδα αλλάξανε το site 37 λεπτά πριν, Natag είπε Αυτοί θα απαντήσουν ότι ενημερώθηκα στις 28.12.2021. σίγουρα , αλλά 37 λεπτά πριν, Natag είπε στον λογαριασμό που είχε εκδοθεί στις 28.12.2021 και είναι ο πρώτος λογαριασμός στον οποίο χρωνομαι αναπροσαρμογή, έχει στο τέλος παραθυράκι που λέει για αλλαγή όρων και έχει ένα link.“Ενημέρωση τροποποίησης όρων σύμβασης προμήθειας – Ανταγωνιστικές Χρεώσεις Προμήθειας. η Ζενίθ θέλει να το περάσει σαν αλλαγή χρέωσης , αλλά είναι αλλαγή όρων , Αναφορά σε κείμενο 2. Για την τροποποίηση όρων της Σύμβασης Προμήθει- ας, ο Προμηθευτής υποχρεούται σε ατομική ενημέρωση των Πελατών του. Η ενημέρωση λαμβάνει χώρα τουλά- χιστον τριάντα (30) ημέρες πριν την έναρξη ισχύος των τροποποιήσεων και εφόσον είναι δυνατό και επαρκές, σε ειδικό πεδίο του Λογαριασμού Κατανάλωσης ή σε χω- ριστό έντυπο που διαβιβάζεται με αυτόν. άρα μετά απο 30 μέρες μπορεί να εφαρμόσει την αλλαγή 37 λεπτά πριν, Natag είπε Το ερώτημα είναι τι κάνω από εδώ και πέρα. αναμονή 10 εργάσιμων ημερών και ξαναποστάρεις με τι απάντηση θα σου δώσουν (και λινκ στο αρχικό ποστ σου ή κάντο παράθεση και αυτό) 37 λεπτά πριν, Natag είπε Πληρώνοντας τον λογαριασμο Δεκεμβρίου είναι σαν να αποδέχτηκα την αλλαγή όρων; ναι ,αλλά εννοείται θα το διεκδηκήσεις 37 λεπτά πριν, Natag είπε Έχει νόημα να κάνω καταγγελία στη ΡΑΕ και συνήγορο καταναλωτή; Να κάνω και στους 2 καταγγελία ή μόνο σε 1 και σε ποιο σε έναν , κανονικά ΡΑΕ , αλλά η Ζενίθ είναι πιο ελαστική σε σχέση με άλλους μέσω ΣτΚ , μπορεί να δεχτεί πρόταση του ΣτΚ για 50% και αποχώρηση αζημίως. Αν δεν τα βρείτε ο ΣτΚ απλά βγάζει πόρισμα και προχωράς ΡΑΕ 37 λεπτά πριν, Natag είπε Τον λογαριασμό τον πληρώνω ή είναι σαν να δέχομαι το κόστος; είναι σαν να το αποδέχεσαι , αλλά απο τη στιγμή που τον αμφισβητείς διεκδικείς πίστωση 37 λεπτά πριν, Natag είπε Δεύτερο ερώτημα. Ότι πρέπει να φύγω από την Ζενίθ είναι σίγουρο, έχει νόημα μιας και η σεζόν τελειώνει να πάω στο σταθερό της ΔΕΗ ή τζάμπα θα πληρώσω ακριβά τις kwh και θα πέσουν οι τιμές τώρα που πιάνει άνοιξη και η ζήτηση πέφτει; θες μελλοντολόγο να σου πει τιμές . Προσωπικά ακόμα και σε κυμαινόμενο που ήμουν ποτέ δε με ένοιαζε τι τιμή έφτανε μετά το τέλος χειμώνα μέχρι αρχές επόμενου αφού η κατανάλωση είναι αστεία 37 λεπτά πριν, Natag είπε Μπορώ να φύγω από τη ζενίθ αν δεν έχω πληρώσει τον λογαριασμό; αν δεχτεί η ΔΕΗ παλαιότερο λογαριασμό . Δεν ξέρω αν μπορεί να ενημερώσει η Ζενίθ τη ΔΕΗ για ανεξόφλητο 37 λεπτά πριν, Natag είπε Και τι από τα παραπάνω που περιέγραψα να γράψω στην καταγγελία; περίμενε να απαντήσει πρώτα η Ζενίθ (αν απαντήσει) , 10 εργάσιμες απο αυτά που έγραψες , λείπει και το οτι Αναφορά σε κείμενο στ) Σαφή, εύλογα και διαφανή κριτήρια, βάσει των οποίων λαμβάνει χώρα η αναπροσαρμογή των Χρεώ- σεων Προμήθειας. στ) Οποιοσδήποτε μηχανισμός αναπροσαρμογής των τιμολογίων πρέπει να είναι: α) διαφανής, με σαφώς ορισμένο τρόπο ενεργοποίησης και υπολογισμού και γνωστός στον Πελάτη εκ των προτέρων, β) να κατατείνει στην αποφυγή υπερβολικής μεταβλητότητας ως προς το ύψος της κατανάλωσης, γ) να προσφέρει, κατά το δυνα- τόν, επαρκείς επιλογές ως προς τη δυνατότητα διαχείρι- σης του κινδύνου διαχρονικής διακύμανσης των τιμών, και δ) να αποτελεί μέρος της Σύμβασης Προμήθειας. ε) Πρέπει να είναι σαφής η χρονική διάρκεια ισχύος των χρεώσεων που συμφωνείται, π.χ. σταθερές χρεώσεις για ένα (1) έτος. Ιδίως για συμβάσεις με διάρκεια πάνω από ένα έτος, πρέπει να περιλαμβάνεται διαφανής με- θοδολογία αναπροσαρμογής των χρεώσεων, απλή και κατανοητή στον Πελάτη. η εταιρία θα πει οτι τα είχε γραμμένα στο λινκ , εσύ θα ισχυριστείς οτι δεν ήταν κατανοητά και τα παραδείγματα ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και δεν μπορούσες να αντιληφθείς το μέγεθος της υπέρογκης αύξησης του λογαριασμού Φυσικά αυτό για την ειδοποίηση , ξεκινάς εννοείται οτι στην ανανέωση σου αλλάξανε πρόγραμμα , όρους χωρίς καμία ειδοποίηση ______________________________________________________________________________________ Επίσης , @Stellla και λοιποί στο flex της Zenith που φάγατε ρήτρα, κοιτάξτε τι βρήκα στο νέο site Αναφορά σε κείμενο Τροποποίηση ΓΟΣΠ- Τιμές Προμήθειας Τροποποίηση-Προσθήκη Άρθρου 8.5 στους ΓΟΣΠ Φυσικού Αέριου των καταναλωτών των Προϊόντων ΦΑ Gas Flex (Home- Central-Business 1-Business 2) που σύναψαν Σύμβαση Προμήθειας ΦΑ πριν την 01.10.2021. Προστίθεται το Άρθρο 8.5 -Αναπροσαρμογή TΤF στους ΓΟΣΠ των καταναλωτών των προϊόντων Gas Home Flex, Gas Central Flex, Gas Business Flex1 και Gas Business Flex 2 που σύναψαν Σύμβαση προμήθειας ΦΑ μέχρι τις 01.10.2021. Η τροποποίηση των ΓΟΣΠ και η Αναπροσαρμογή TTF ισχύει και εφαρμόζεται για καταναλώσεις από τις 01.05.2022 και μετά: περίεργο Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2022 από korakios
kirileman Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 21 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Washareis αποψε kor.😝 Εγώ μέχρι προχθές δεν ήξερα πώς να κάνω quote ένα μέρος του ποστ, μετά ένα άλλο μέρος του ίδιου ποστ, μετά ένα τρίτο μέρος του κλπ και για να το πετύχω έκανα παράθεση ολόκληρο το ποστ αφαιρώντας αυτά που δεν ήθελα, μετά ξανά παράθεση ολόκληρο το ποστ αφαιρώντας κάποια άλλα τμήματα κ.ο.κ. Eνώ ο kor είναι pro. 1
HERTHAN Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 55 λεπτά πριν, kirileman είπε για να το πετύχω έκανα παράθεση ολόκληρο το ποστ αφαιρώντας αυτά που δεν ήθελα, μετά ξανά παράθεση ολόκληρο το ποστ αφαιρώντας κάποια άλλα τμήματα κ.ο.κ. Καλα κι εγω τι νομιζεις οτι κανω.😝
korakios Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Spoiler 1 ώρα πριν, kirileman είπε ένα μέρος του ποστ 21 λεπτά πριν, HERTHAN είπε κανω βρε νιούμπηδες 😂 , αν επιλέξετε κείμενο απο κάποιο ποστ δε σας βγάζει "παράθεση" ?
HERTHAN Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 34 λεπτά πριν, korakios είπε Απόκρυψη περιεχομένων βρε νιούμπηδες 😂 , αν επιλέξετε κείμενο απο κάποιο ποστ δε σας βγάζει "παράθεση" ? Aν καθοταν ο Μεγας Αλεξανδρος να βρει το κειμενο δεν θα γινοταν Μεγας.
nermain Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Καλημέρα, έχει έρθει σε κανέναν ο λογαριασμός από σταθερό της ΔΕΗ με 0,05? Δεν θυμάμαι πιο ακριβώς εκανα αλλά ήταν το 0,05 μαζί με σταθερό ρεύμα 0,105. Επειδή δεν έχει έρθει ακόμα λογαριασμός στο e-bill (φαίνεται ότι συνδέθηκε) έχω ανησυχίσει λίγο με αυτά που ακούγονται ότι οι εταιρίες αλλάζουν τους όρους. Αν έχει κανεις λογαριασμό ας στείλει να δούμε τι παίζει και με τις άλλες χρεώσεις γιατί από ζενίθ ήρθα.
rose from hell Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nermain είπε Καλημέρα, έχει έρθει σε κανέναν ο λογαριασμός από σταθερό της ΔΕΗ με 0,05? Δεν θυμάμαι πιο ακριβώς εκανα αλλά ήταν το 0,05 μαζί με σταθερό ρεύμα 0,105. Επειδή δεν έχει έρθει ακόμα λογαριασμός στο e-bill (φαίνεται ότι συνδέθηκε) έχω ανησυχίσει λίγο με αυτά που ακούγονται ότι οι εταιρίες αλλάζουν τους όρους. Αν έχει κανεις λογαριασμό ας στείλει να δούμε τι παίζει και με τις άλλες χρεώσεις γιατί από ζενίθ ήρθα. ο πρωτος λογαριασμος 09/02/2022 Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2022 από rose from hell 1
marina8282 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα προσπαθω να κάνω αίτηση αεριου στην ΔΕΗ από τις 8 του μηνός…Έδωσα όλα τα δικαιολογητικά αλλά ο υπάλληλος έκανε λάθος τον αριθμό ταυτότητας κ ακυρώθηκε.Πήρα τηλ μετά από 10 μέρες κ το έμαθα.Ξαναπήγα προχθές στις 18 κ έδωσα την ταυτότητα πάλι κ απόδειξη πληρωμής.Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος, εδωσα απόδειξη πληρωμης μέσω τράπεζας αλλά γράφει εκρεμμης με δέσμευση ποσού γιατι το πλήρωσα την ίδια μέρα.Θα υπάρξει πρόβλημα;η υπάλληλος είπε οκ αλλά ποτε δν ξέρεις!! πηρα κ τηλ στην εξυπηρέτηση κ είπαν αφού δν είχε θέμα η υπάλληλος…το τηλ δν το σηκώνουν στο κατάστημα δυστυχώς! το θέμα είναι να μην ξαναπάω για 3η φορά… Ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2022 από marina8282
batman_gardiki Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Με πήρε η ζενίθ και μου προτείνει... 2χρ συμβόλαιο με δυνατότητα ανανέωσης για άλλα 2 αν είμαι συνεπής στις πληρωμές. ΑΕΡΙΟ: Τιμή συμβολαίου 0,029 αν είμαι συνεπής. διαφορετικά 0,042 (τρέχουσα τιμή Μαρτίου 1,10€ λέει) 5€ πάγιο/μήνα με 3παγια δώρο κάθε χρόνο ΡΕΎΜΑ: Τιμή συμβολαίου 0,054€ kwh αν είμαι συνεπής, αλλιώς 0,098€. (τρέχουσα τιμή Μαρτίου 0,111€/kwh λέει) πάγιο 5,5€ τον μήνα 50€ δώρο κάθε 13ο μήνα 50€ έξοδα εγγύησης 0€ εγγύηση αν βάλω πάγια εντολή Πώς σας φαίνεται;;; Τι πρέπει να προσέξω;; να το προτιμήσω η υπάρχει καλύτερη επιλογή;; Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2022 από batman_gardiki
turbat0s Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, batman_gardiki είπε Με πήρε η ζενίθ και μου προτείνει... Τώρα ποιο πρόγραμμα έχεις?
ekrepali Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, batman_gardiki είπε να το προτιμήσω η υπάρχει καλύτερη επιλογή;; Δεη gas control 0.05 σταθερό 22 λεπτά πριν, batman_gardiki είπε ΑΕΡΙΟ: Τιμή συμβολαίου 0,029 αν είμαι συνεπής. διαφορετικά 0,042 (τρέχουσα τιμή Μαρτίου 1,10€ λέει) Εννοεί 0.11 / kwh με τη ρήτρα αναπροσαρμογής... του Απριλίου θα είναι παραπάνω. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2022 από ekrepali
batman_gardiki Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, turbat0s είπε Τώρα ποιο πρόγραμμα έχεις? ΔΕΗ Γ1 οικιακο ΖΕΝΙΘ Τ2 οικιακό καταναλωσεις 4μελους οικογένειας σε 102τμ από σεπτ 2020 έως σεπτ 2021… ρευμα 5.060kwh αέριο 9.814kwh / 848m3 / 861nm3 Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2022 από batman_gardiki
PCEXPERT2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Οι λογαριασμοί αερίου της ΔΕΗ κάθε πότε έρχονται?μου ήρθε 9/2 γισ τον Ιανουάριο και ακόμη δεν ήρθε για τον Φεβρουάριο. Στο ebill μπαίνω και το βλέπω αλλά τίποτα ακόμα
korakios Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, PCEXPERT2012 είπε Οι λογαριασμοί αερίου της ΔΕΗ κάθε πότε έρχονται?μου ήρθε 9/2 γισ τον Ιανουάριο και ακόμη δεν ήρθε για τον Φεβρουάριο. Στο ebill μπαίνω και το βλέπω αλλά τίποτα ακόμα 4μηνο μάλλον , όποτε κάνει καταμέτρηση η ΕΔΑ μετά απο έναν μήνα περίπου 4 ώρες πριν, batman_gardiki είπε ΔΕΗ Γ1 οικιακο ΖΕΝΙΘ Τ2 οικιακό καταναλωσεις 4μελους οικογένειας σε 102τμ από σεπτ 2020 έως σεπτ 2021… ρευμα 5.060kwh αέριο 9.814kwh / 848m3 / 861nm3 άργησες να αλλάξεις , πλέον μόνο της ΔΕΗ έμεινε στα 0,05 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις